دعوت به همکاری در توسعه نرم‌افزار متن باز MyBB

_SaeedGh_

Member
سلام.

خیلی خلاصه اینکه ما در سایت MybbHelp.ir در حال کار بر روی نرم افزار انجمن ساز رایگان و متن باز MyBB هستیم. بنده اخیراً فراخوانی برای دعوت به همکاری در سایت به دست اعضای سایت رسوندم که با استقبال خیلی خوبی روبرو شد و بر خلاف گذشته اینبار دوستان حرفه ای هم در جمع علاقمندان به همکاری حضور داشتند! همین قضیه باعث شد که جرأت پیدا کنم دل رو به دریا بزنم و فراخوان رو در انجمن های تخصصی دیگه هم مطرح کنم تا دوستانی که در زمینه های مختلف صاحب نظر هستند در صورت تمایل در جمع ما حضور پیدا کنند. :rose:

با توجه به اینکه در حال ایجاد تغییرات اساسی در نحوه ی فعالیت و خدمات دهی سایت هستیم و اِعمال این تغییرات تا ۲۹ تیر ۸۸ طول خواهد کشید، از عزیزانی که تمایل به همکاری دارند دعوت می کنم که پیش از این تاریخ فرم همکاری با سایت را تکمیل و ارسال کنند. (لینک فرم همکاری و توضیحات مربوط به آن در بخش اطلاعیه های بالای سایت قرار داده شده)

این همکاری بیشتر در زمینه ی پلاگین نویسی ، طراحی قالب ، ترجمه و مدیریت انجمن ها است.

همونطور که در فرم همکاری با سایت هم مشاهده می کنید، ما قصد داریم از افرادی با مهارت های مختلف دعوت به همکاری کنیم. بنابراین من قصد دارم همین فراخوان رو در انجمن های php ، گرافیک ، flash و چند انجمن دیگه در مجید آنلاین قرار بدم و از مدیران محترم تقاضا دارم این ارسال ها رو اسپم تلقی نکنند. چون بعید به نظر میرسه که برای مثال دوستان php کار به انجمن گرافیک سر بزنند و برعکس.

در پناه حق باشید.

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

خوب اين فراخواني براي چيه ؟؟

چه كاريه . مثلا ما فلش كارا چه كاري بايد انجام بديم ؟؟

هزينه ها به چه صورتي هست ؟

لطفا كامل توضيح دهيد .

موفق باشيد

_SaeedGh_

Member
سلام.

شما اگه افتخار بدید و تشریف بیارید، میتونید در طراحی قالب به ما کمک کنید. مخصوصاً هدر (Header).
علاوه بر این ما قصد داشتید پلاگین هایی برای MyBB بنویسیم که نیاز به فلش داشتند اما چون فلش کار نداشتیم، کلاً منتفی شدند. مثلاً قسمت آپلود ضمائم (Attachments) جزو بخش هایی است که میشه با فلش تجهیزش کرد تا امکان آپلود همزمان چند فایل و نمایش درصد بارگذاری شده وجود داشته باشه.

هزينه ها به چه صورتي هست ؟

هزینه ای نداره، فقط کافیه فرم پر کنید! :wink: (شوخی کردم)
اگه بخواین برای شناخته شدن، داشتن نمونه کار، کمک به جامعه Open source، رضای خدا و... فعالیت کنید و کار رو بصورت رایگان انجام بدید که صمیمانه استقبال میشه. اما اگه به هر دلیل تمایل نداشته باشید که بصورت رایگان فعالیت کنید، میتونید با استفاده از سیستم پرداخت آنلاین سایت، در همون سایت کارتون رو برای فروش بذارید و قیمتش رو هم خودتون تعیین کنید (البته برای رفع ابهامات احتمالی در مورد سیستم پرداخت سایت باید اضافه کنم که فعلاً بطور مستقیم به درگاه پرداخت بانک متصل نیست و شارژ اولیه بصورت غیر آنلاین انجام میشه). در این صورت اگه کار شما خریداری بشه، فقط درصد اندکی برای هر تراکنش به سایت تعلق میگیره و مابقی متعلق به شما و در نتیجه قابل برداشت خواهد بود.

البته با توجه به اینکه ما داریم در دور جدید فعالیت ها، خدمات غیر رایگان خودمون رو کاهش میدیم و به سمت Free شدن پیش میریم، ترجیح بر اینه که دوستان همکاری کننده هم تا حد امکان کارهای Free اراپه کنند. اما در هر حال در این زمینه مختارند.

اگه سوالی داشتید من در خدمتتون هستم.

_SaeedGh_

Member
پس شما یه نفر میخوایید که هدر بسازه!

بیشتر کسانی که من میشناسم تو این انجمن کسان حرفه ای هستن و هدر به کلاس کارشون نمیخوره!!!

سلام.
این هم نتیجه گیری جالبیه. (البته به نظر من بکار بردن عبارت "اشخاص حرفه ای" مناسب تر از "کسان حرفه ای" است.)
اما در کل متوجه عقیده ی شما شدم. :wink: ممنونم. :rose:

_SaeedGh_

Member
فکر نمیکنم طراحی هدر ربطی به میزان تسلط افراد داشته باشه. البته کسیکه از عهده ی این کار بر نمیاد میتونه دلیل بیاره که من چون بیش از حد حرفه ای هستم هدر طراحی نمی کنم! اما توجه داشته باشید که هدر و فوتر جزو تاثیر گذارترین بخش های سایت هستند. هر کاربر مبتدی هم این رو تایید میکنه. لطفا به آدرس www.yahoo.com سر بزنید و هدرشون رو ببینید! البته میدونم که اونها به اندازه ی شما کلاس ندارند اما در عوض با این کارشون تعداد زیادی کاربر جذب میکنند. عذر میخوام که رُک میگم اما من فکر میکنم که شما دو عزیز دارید با یک انحراف 180 درجه ای پیشرفت میکنید.

این رو نوشتم چون احساس کردم این "به هدف زدن" های شما در این تاپیک نه نفعی برای شما داره نه برای من و نه کاربرانیکه فقط با استناد به "کاربر فعال" بودن روی حرف شما حساب میکنند. اگه شما نمیخواین همکاری کنید مساله ای وجود نداره اما چه اصراری دارید که دوستان دیگه همکاری نکنند؟ خواهش میکنم به نظر دیگران هم احترام بذارید. چون به جز شما کاربران دیگه ای هم هستند که قدرت تشخیص این رو دارند که چه چیزی با کلاس هست و چه چیزی بی کلاس و اینکه اصلا مساله ی کلاس گذاشتن مطرح هست یا انجام یک کار ارزشمند...

پایدار باشید.

flaov

Well-Known Member
همتون حرفه ای هستید مهم خلاقیته که یه کار متفاوت داشته باشین که مطمئنم همه کاربران فعال مجید آنلاین همه چیز دارند( خلاقیت . تسلط ...)

در ضمن شما یه تایپیک میزنید همه نظر ها متفاوته و هر کسی یک ایده ای داره نباید اینطور برخورد کنید (که همه جا همینطور بوده).

بیشتر کسانی که من میشناسم تو این انجمن کسان حرفه ای هستن و هدر به کلاس کارشون نمیخوره!!!

خوب این به این معنی هست که هدر برای افرادی مثل جناب بایودرد یا آونگ یا.. کاری نداره و میشه روشون حساب باز کرد. (مگه غیر ازینه؟)

خواهش میکنم به نظر دیگران هم احترام بذارید. چون به جز شما کاربران دیگه ای هم هستند که قدرت تشخیص این رو دارند که چه چیزی با کلاس هست و چه چیزی بی کلاس و اینکه اصلا مساله ی کلاس گذاشتن مطرح هست یا انجام یک کار ارزشمند...

ما که غیر از خدمت به دیگران و احترام چیزی از کاربران فعال ندیدیم :rose:

به فلش کار ها احترام بگذارید
ممنون

آخرین ویرایش:

BioDread

Banned
_SaeedGh بخونه!

دوست من
من منظوره بدی ندارم

هر کسی که به فلش مسلط هست دارای شغل و کار زیادی هست و وقت انجام درست کردن هدر نداره

منظورم این بود

اگر میخوایید کارهای جالبی داشته باشید پیشنهاد میکنم یه قیمتی برای انجام ان بدید تا توجه بچه ها جمع بشه

از بابت جواب خوب و با ادبتون ممنونم!

موفق باشید!

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

ما که غیر از خدمت به دیگران و احترام چیزی از کاربران فعال ندیدیم

اون ديگه وظيفه ماست

اگر میخوایید کارهای جالبی داشته باشید پیشنهاد میکنم یه قیمتی برای انجام ان بدید تا توجه بچه ها جمع بشه

منم با اين پيشنهاد دوستمون موافقم

موفق باشيد

_SaeedGh_

Member
_SaeedGh بخونه!

دوست من
من منظوره بدی ندارم

هر کسی که به فلش مسلط هست دارای شغل و کار زیادی هست و وقت انجام درست کردن هدر نداره

منظورم این بود

موفق باشید!

با سلام مجدد.

من هم منظور بد ندارم. شما نظرتون رو مطرح کردید و من هم نظر خودم رو نوشتم. avang در پست دوم سوالی پرسیدند و من هم سعی کردم مفصل توضیح بدم. اما پست چهارم و ششم کمی غیر حرفه ای -و اگه راستش رو بخواهید کمی هم مداخله جویانه- به نظرم رسید که بهتر بود نمی نوشتید و یا اگه خیلی اصرار داشتید که نظرتون رو اعلام کنید پیام خصوصی میدادید. چون این پست شما ماند منفی به کاربرها میده!

عجب! شما این جملات قصار رو دارید از کتابی، چیزی مینویسید؟ (منظورم اینه که اگه رفرنسی دارید بدید ما هم بخونیم روشن شیم! :wink:)

فکر میکنم سوء تفاهم شده! من الان متوجه منظور شما شدم.
ببینید به طور کلی در هر رشته ای دو گروه از بندگان خدا مشغول به کار هستند. یکی اونهایی که هنرمندند و در وهله ی اول عاشق کارشون هستند و عده ی دیگه اونهایی که تاجر هستند و در وهله ی اول دنبال پول هستند. هر دو گروه بسیار محترم هستند و اهداف هر دو بسیار پسندیده است. خود من هم خیلی به کارهای تجاری علاقه دارم و بدون دریافت پول خیلی از کارها رو انجام نمیدم.

اما به برنامه نویسی و توسعه ی MyBB علاقه دارم و بنابراین مثل تمام توسعه دهندگان نرم افزار های متن باز سعی میکنم تا حد امکان رایگان و یا با دریافت کمترین وجهی که برای بقای پروِژه ها لازم هست کار رو پیش ببرم.

در این تاپیک هم میخواستم از حرفه ای هایی که عاشق کارشون هستند دعوت کنم که به جمع توسعه دهندگان این برنامه ی رایگان و متن باز بپیوندند. با این حال قبول کردم که شما خودتون برای کارهاتون قیمت بذارید.

خواهش میکنم. قابل شما رو نداشت. ( البته "با ادب" صفتی است که برای انسان به کار میره. در این مورد بهتره از کلمه ی "مودبانه" استفاده کنید! به این شکل => "از بابت جواب خوب و مودبانه ی شما سپاسگزارم!" :wink: )

آخرین ویرایش:

BioDread

Banned
با سلام مجدد.

من هم منظور بد ندارم. شما نظرتون رو مطرح کردید و من هم نظر خودم رو نوشتم. Avang در پست دوم سوالی پرسیدند و من هم سعی کردم مفصل توضیح بدم. اما پست چهارم و ششم کمی غیر حرفه ای -و اگه راستش رو بخواهید کمی هم مداخله جویانه- به نظرم رسید که بهتر بود نمی نوشتید و یا اگه خیلی اصرار داشتید که نظرتون رو اعلام کنید پیام خصوصی میدادید. چون این پست شما ماند منفی به کاربرها میده!

عجب! شما این جملات قصار رو دارید از کتابی، چیزی مینویسید؟ (منظورم اینه که اگه رفرنسی دارید بدید ما هم بخونیم روشن شیم! :wink:)

فکر میکنم سوء تفاهم شده! من الان متوجه منظور شما شدم.
ببینید به طور کلی در هر رشته ای دو گروه از بندگان خدا مشغول به کار هستند. یکی اونهایی که هنرمندند و در وهله ی اول عاشق کارشون هستند و عده ی دیگه اونهایی که تاجر هستند و در وهله ی اول دنبال پول هستند. هر دو گروه بسیار محترم هستند و اهداف هر دو بسیار پسندیده است. خود من هم خیلی به کارهای تجاری علاقه دارم و بدون دریافت پول خیلی از کارها رو انجام نمیدم.

اما به برنامه نویسی و توسعه ی mybb علاقه دارم و بنابراین مثل تمام توسعه دهندگان نرم افزار های متن باز سعی میکنم تا حد امکان رایگان و یا با دریافت کمترین وجهی که برای بقای پروِژه ها لازم هست کار رو پیش ببرم.

در این تاپیک هم میخواستم از حرفه ای هایی که عاشق کارشون هستند دعوت کنم که به جمع توسعه دهندگان این برنامه ی رایگان و متن باز بپیوندند. با این حال قبول کردم که شما خودتون برای کارهاتون قیمت بذارید.

خواهش میکنم. قابل شما رو نداشت. ( البته "با ادب" صفتی است که برای انسان به کار میره. در این مورد بهتره از کلمه ی "مودبانه" استفاده کنید! به این شکل => "از بابت جواب خوب و مودبانه ی شما سپاسگزارم!" :wink: )

درسته ادب برای انسان به کار میره و منم منظورم با شما بود!
بهتر همین بحث همین جا تموم بشه آقای آخرت ادبیات

BioDread

Banned
در ضمن برای این پیغام خصوصی ندادم که (بهتره اینو به دانشت اضاقه کنی که انجمن برای آگاهس از همه موارد هست) اگه کسه دیگه ای خواست همچین تاپیکی بزنه این پست منو بخونه آفای آخرت ادبیات!

_SaeedGh_

Member
درسته ادب برای انسان به کار میره و منم منظورم با شما بود!
بهتر همین بحث همین جا تموم بشه آقای آخرت ادبیات

تصمیم درستی گرفتید دوست من. :cool:

در ضمن برای این پیغام خصوصی ندادم که (بهتره اینو به دانشت اضاقه کنی که انجمن برای آگاهس از همه موارد هست) اگه کسه دیگه ای خواست همچین تاپیکی بزنه این پست منو بخونه آفای آخرت ادبیات!

اما عبارت "کسه دیگه ای"... هیچی بگذریم! شما هم موفق باشید. :wink: :rose:

مايل به همكاري هستم
فارسي سازي و طراحي قالب و طراحي گرافيكي انجام ميدم

موفق باشيد

سلام.
همکاری با شما باعث خوشحالی ماست. :oops:
اگه فلش بلدید که بهتر وگرنه میتونید در آماده سازی آیتم های گرافیکی قالب های رایگان یا غیر رایگان مشارکت داشته باشید. البته زمینه های همکاری دیگه ای هم وجود داره که متعاقباً در سایت اعلام میشه. با توجه به اینکه کار بین اعضا تقسیم میشه، کار هر کاربر زیاد سنگین نیست اما ارزشمنده و پیش بینی میشه با استقبال کاربران ما (مدیران فروم های MyBB) روبرو بشه.

لطفاً فرم همکاری با سایت رو تکمیل و ارسال کنید.

ممنونم.

Amenocy

Member
دوستانی که فرهنگ اوپن سورس ندارند . الکی تایپک و کار مردم را خراب نکنید. ایشون تو بخش فلش پست داده که شاید یک فلش کار هم به تیم مدیریت اینا اضافه بشه . حالا کسی نمیخواد خب مگه مجبوره بگه " پول بده طراحی کنیم " ؟؟؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

amin_lni عزيز كسي نگفته پول بده طراحي كنيم

چيز اجباري كه نيست . دوستان زيادي هستن كه Free كار مي كنند

ما هم يه موقعي كار مي كرديم :rose:

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا