دعوت به همکاری - تیم انیمیشن

amirrr

New Member
سلام
ما می خواهیم یک تیم ساخت انیمیشن در یک شرکت تشکیل بدهیم
کیا مایلند همکاری کنند؟
:) :idea:
[email protected]

آخرین ویرایش:

admiral

Member
منم هستم

amirrr گفت:
سلام
کیا مایلند همکاری کنند؟
سلام
من هم آماده همكاري هستم اميدوارم مثل تاپيك ها ي مشابه نشه
من max,poser' و جند نرم افزار ويرايش فيلم هم بلدم

mamad_3d

New Member
amirrr گفت:
سلام
کیا مایلند همکاری کنند؟
[email protected]
غزیز من تیم انیمیشن مگه الکی که شما میخواهید انو تشکیل بدین حداقل سرمایتون برای یه تیم نیمه حرفه ای خدا تومن حالا کو تا کسایی که 3DMAX رو بلد باشن حتی در سطح تمرین های HELP مکس یه گروه نیمه حرفه ای رو برای ساخت یه فیلم انیمیشن برات شرح میدم 1-حداقل 3 الی 4 نفر گرافیست که تقریبا باید از سطح بالایی برخوردار باشند2-کارگردان انیمیشن که باید به اصول فیلم برداری EFECT ها لنز دوربین و خیلی چیزهای دیگه واقف باشه3-چند گروه انیماتور که شامل 1-مدل سازها 2-نورپردازها و جلوه های محیطی3-گرو مربوط به جلوهای ویژه4-گروه متخصص MATERIAL* MAP* TEXTURE ا5-برنامه نویسان انیمیشن.
این تقریبا یه گروه نیمه حرفه ای بود .که تو کشورهای پیشرفته مثل آمرکا هر بخش از انیمیشن یه مدرک داره تا طرف بتون بر عضو یک گرو ه بشه بعد شما میخواهید با کسایی که حتی نمیتونن تمرین های HELPمکس رو به طور کامل انجام بدن تشکیل یه گروه بدین حالا تشکیلم دادین سرمایه خرید SYSTEMهای مخصوص انیمیشن رو میخواهید از کجا بیارید اگه شما میخواین از انیمیشن پول در بیارین بهتره که برین تو کار تیزر های تبلیغاتی یا کلیپ های کوتاه
این کسی به شما گفت که خودش توی یک گروه انیماتور کار میکنه.

siamak288

New Member
با سلم
در صورت تمایل شما بنده نیز مایل به همکاری هستم
ا'گر خواستید ایمیل بزنید
و یا با شماره تلفن 2248689 - 0451 تماس بگیرید
[email protected]

سلام علکم
آقا جون بچه مردمو چرا نا امید می کنی ، اینا که شما گفتی برای تشکیل یک گروه منسجم و حرفه ای کافیه . ولی کیه که ندونه همین کارتون های کاملا موفق راهنمائی رانندگی فقط با یک نفر شروع شده :neutral: و عمده گروههای معروف فعلی همشون بیشتر از سه چهار نفر نبودن !

کلا بتون توصیه می کنم اگر جوونترین ، (ظاهرا اینطوره ) تا میتونین یاد بگیرید . بزرگتر که بشید کلا ماجرا عوض میشه !

از اونجا که جوونترها نون باباشون رو میخورن ، بهتر می تونن یاد بگیرن ... و تو ماجرای زندگی که بیافتین باید برای مردم کار کنید ... و وقتی برای یاد گرفتن با این سرعت ندارید ... پس بازم توصیه می کنم ، که چون دو نفر از یک نفر بهتره و سه نفر از دو نفر ... با تمام استحکام این گروهتون رو تشکیل بدید :)

khoshgelpesar2006

New Member
به نام حضرت دوست

سلام. رو منم حساب کنین:) . من 4 ساله که 3dmax کار میکنم و از ورژن 3 تا حالا با max زندگی کردم. عمده مهارتم روی طراحی object های محیطی هست و در بقیه موارد هم گلیم خودمو میتونم از آب بکشم بیرون. سابقه کار گروهی هم دارم. اگه منو قابل میدونین تو گروهتون جا کنین. امدوارم که تجربه من بدردتون بخوره. [email protected] و یا با تلفن 09111289663 میتونین با من تماس بگیرین. یا حق

einollahia

Well-Known Member
آقایون یه نگاه به زمان نوشته بکنید و وقتتون رو تلف نکنید
سلمان 313 گفت:
سلام علکم
آقا جون بچه مردمو چرا نا امید می کنی ، اینا که شما گفتی برای تشکیل یک گروه منسجم و حرفه ای کافیه . ولی کیه که ندونه همین کارتون های کاملا موفق راهنمائی رانندگی فقط با یک نفر شروع شده :neutral: و عمده گروههای معروف فعلی همشون بیشتر از سه چهار نفر نبودن !

کلا بتون توصیه می کنم اگر جوونترین ، (ظاهرا اینطوره ) تا میتونین یاد بگیرید . بزرگتر که بشید کلا ماجرا عوض میشه !

از اونجا که جوونترها نون باباشون رو میخورن ، بهتر می تونن یاد بگیرن ... و تو ماجرای زندگی که بیافتین باید برای مردم کار کنید ... و وقتی برای یاد گرفتن با این سرعت ندارید ... پس بازم توصیه می کنم ، که چون دو نفر از یک نفر بهتره و سه نفر از دو نفر ... با تمام استحکام این گروهتون رو تشکیل بدید :)

در ضمن حرفهایی که در بالا زده شده بود کاملا درسته
اولا راهنمایی و رانندگی سطحش متوسط هم نیست چه برسه حرفه ای در انیمیشن هاش یه بار نشده از رندر و نور پردازی خوبی استفاده کنه و تازه از اون مبتدی تر هنوز تو Modeling مشکل دارن مثل انگشت بعضی کاراکترها که متداول ترینشه

دوما پیکسار هم با یه نفر شروع نکرد جالبه بدونید که پیکسار بیش از چند صد نفر عضو داره

در ضمن کسی که می خواد یه تیم حرفه ای راه بندازه آبدارچی هم میخواد که اشاره نشده

3DTotal

Well-Known Member
سلام
کیا مایلند همکاری کنند؟

و علیکم سلام

ببین دوست عزیز همان طور که یکی از دوستان هم گفتند برای تشکیل تیم باید موارد زیادی را در نظر گرفت نمی خواهم شما را نا امید کنم در حقیقت کسی نیستم که بخواهم شخص دیگه ایی را ناامید کنم .
برای مثال شما اول مشخص کنید که این تیم باید حضوری کارها را انجام بدهند یا اینکه به صورت غیر حضوری کارها صورت می گیره یا اینکه کار برای چه کسانی انجام می شه و در آخر خرج و مخارج تیم به عهده چه شخصی است و هزاران مسئله دیگر .

در هر صورت موفق باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا