سلام
ما می خواهیم یک تیم ساخت انیمیشن در یک شرکت تشکیل بدهیم
کیا مایلند همکاری کنند؟
[email protected]
کیا مایلند همکاری کنند؟
[email protected]
آخرین ویرایش:
علیک سلام اگه محدودیت نرم افزاری نباشه من هستم.amirrr گفت:سلام
کیا مایلند همکاری کنند؟
سلامamirrr گفت:سلام
کیا مایلند همکاری کنند؟
غزیز من تیم انیمیشن مگه الکی که شما میخواهید انو تشکیل بدین حداقل سرمایتون برای یه تیم نیمه حرفه ای خدا تومن حالا کو تا کسایی که 3DMAX رو بلد باشن حتی در سطح تمرین های HELP مکس یه گروه نیمه حرفه ای رو برای ساخت یه فیلم انیمیشن برات شرح میدم 1-حداقل 3 الی 4 نفر گرافیست که تقریبا باید از سطح بالایی برخوردار باشند2-کارگردان انیمیشن که باید به اصول فیلم برداری EFECT ها لنز دوربین و خیلی چیزهای دیگه واقف باشه3-چند گروه انیماتور که شامل 1-مدل سازها 2-نورپردازها و جلوه های محیطی3-گرو مربوط به جلوهای ویژه4-گروه متخصص MATERIAL* MAP* TEXTURE ا5-برنامه نویسان انیمیشن.amirrr گفت:سلام
کیا مایلند همکاری کنند؟
[email protected]
سلمان 313 گفت:سلام علکم
آقا جون بچه مردمو چرا نا امید می کنی ، اینا که شما گفتی برای تشکیل یک گروه منسجم و حرفه ای کافیه . ولی کیه که ندونه همین کارتون های کاملا موفق راهنمائی رانندگی فقط با یک نفر شروع شده و عمده گروههای معروف فعلی همشون بیشتر از سه چهار نفر نبودن !
کلا بتون توصیه می کنم اگر جوونترین ، (ظاهرا اینطوره ) تا میتونین یاد بگیرید . بزرگتر که بشید کلا ماجرا عوض میشه !
از اونجا که جوونترها نون باباشون رو میخورن ، بهتر می تونن یاد بگیرن ... و تو ماجرای زندگی که بیافتین باید برای مردم کار کنید ... و وقتی برای یاد گرفتن با این سرعت ندارید ... پس بازم توصیه می کنم ، که چون دو نفر از یک نفر بهتره و سه نفر از دو نفر ... با تمام استحکام این گروهتون رو تشکیل بدید
سلام
کیا مایلند همکاری کنند؟