دعوت به همكاري در فروم بزرگ طراحي

_ joker_

Member
براي مديريت بخش‌هاي: 1- انيميشن 2- گرافيك، 3- نرم‌افزارهاي گرافيكي و مدل‌سازي
به مدير فعال و مطلع نيازمنديم!
1852.gif

براي كسب اطلاعات بيشتر: [email protected]

Erfan

Active Member
سلام ...

مزایای مدیر بودن در فروم شما رو میشه یه خورده بیشتر باز کنید که به مدیران یه مزایایی تعلق میگیره ؟ اینجوری دوستان بیشتری وقت میذارن برای این تاپیک !!!

موفق باشید.
عرفان

_ joker_

Member
[Erfan];584443 گفت:
سلام ...

مزایای مدیر بودن در فروم شما رو میشه یه خورده بیشتر باز کنید که به مدیران یه مزایایی تعلق میگیره ؟ اینجوری دوستان بیشتری وقت میذارن برای این تاپیک !!!

موفق باشید.
عرفان

منظورتون چه جور مزايايي هست؟ خب مثل فروم‌هاي ديگه ست اينم... اگه مزاياي مادي مد نظرتونه كه خب اين كار اصولا فرهنگي‌يه. تو كار فرهنگي هم كمتر سود مادي هست...

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
مرسی بابت جواب شما ...

منظور من از مزایا هیچ گونه دید مادی نبود ... ولی کمتر کسی در حال حاضر روی نت برای ثواب خدا کار انجام میده .... به نظرم خیلی به سختی بتونید کسی رو پیدا کنید ...

موفق باشید.
عرفان

_ joker_

Member
يه كم بيشتر توضيح میدی عرفان جان؟
من سراغ ندارم جایی تو فرومی حقوق بدن به مدیران! اصلا کسی که دنبال پوله نباید سراغ این کارا بیاد که. مگه این همه وبلاگ نویس و سایت دار و .. پولی می گیرن از کسی؟ یه چیزی هم از جیب می ذارن!
درسته که همه اهلش نیستن ولی خیلی ها برای کارای فرهنگی ارزش قایل هستن هنوز. ما خودمون الان 15 نفر هستیم! هدف مون هم صرفا تولید محتوای مفید فارسی هست...
البته تو میگی که منظورت امتیاز مادی نبوده... بنابراین ممنون میشم یه کم توضیح بدی.

Erfan

Active Member
دوست عزیز ...

منظور من از امتیاز یا مزایا این نبود که به مدیران خود هزینه ای بدهید ... بلکه از امتیازات هاستیگ یا دامین و کلاً امتیازاتی که به دنیای مجازی ارتباط داشته باشه بدهید ...

در حال حاضر اکثر فروم های فارسی اینگونه کار میکنن ....

موفق باشید.
عرفان

_ joker_

Member
آهان حالا فهمیدم... چرا اگه مدیری بخواد دومین و فضا هم به ش داده می شه...

Erfan

Active Member
در اولویت باید نظر مدیری که میخوای توی سایتت کار کنه جلب کنی که به قولاً لنگر رو اونجا بندازه و بعد از چند روز یا هفته یا ماه بی خیال نشه ....

اگه میخوای فروم خوبی داشته باشی پس تلاش رو پیشه کار خود قرار بده !!!

موفق باشید.
عرفان

جدیدترین ارسال ها

بالا