سلام
بستگی داره چقدر برنامه نویسی و php بلد باشی. اگر همه چی را بلد باشی مسلما وقت نمی بره.می دانید که بیشتر وقت صرف یادگیری تکنولوژی ها میشه ولی اگر بلد باشی که سریع کدها را می نویسی. و بقیه وقت صرف خطا یابی و تزئینات میشه.
این که میگید بریزیم روی هاست زیاد درست نیست. چون قراره با دلفی بسازیم. و exe است. و این exe دست کاربران است و روی ویندوز اجرا میشود. و آنچه روی هاست است کدهای php سرویس دهنده به این نرم افزارها است.
تاپیک دلفی و شبکه را بخوان. و اگر می خواهی دلفی یاد بگیری در امضای من آموزش دلفی هست. همچنین آموزش php . نمیگم همه این دو زبان را باید یاد بگیری ولی مقداری باید بلد باشی. خوب یادگیری اینها عمده وقت را خواهد گرفت برای کسی که بلد نباشد. وگرنه اگر کسی هر دوی اینها را بلد باشد فورا به طراحی مشغول می شود. اگر شما دلفی بلد باشید با مراجعه به تاپیک دلفی و شبکه می فهمید باید چه کار کنید. شاید با همان قدر php که در تاپیک گفته شده باشد هم بتوان کار را انجام داد. راجع به یادگیری دلفی هم بسته به خود شما دارد. اگر بخواهید بزرگش کنید قضیه را موفق نمی شوید ولی اگر کار را ساده بگیرید و قدم به قدم بالا بیایید کار سختی نیست. من هیچ اطلاعی راجع به میزان مهارت شما ندارم و کلی نوشتم. من در تاپیک مذکور به ساده ترین حالت شرح دادم و از ساده ترین وسایل کمک گرفتم ولی مسلما بعضی تکنولوژی ها سرعت و کارایی بیشتری دارند. مثلا ممکن است با php به شیوه های بهتری بشود ارتباط برقرار کرد ولی به صورت خیلی ساده این کار را کرده ام.