دعوت به اجرای پرژه اپن کارت (سفارشی کردن) با پرداخت هزینه

ACTIVE

Active Member
من به فروشگاه اپن کارت ورژن 1.5.2 با يک مقدار شخصي سازي نياز دارم

من بصورت خلاصه وار براتون ميگم:

1- نصب و راه اندازي ماژول ملت مارکت (حتما باشد چون برای خرید پستی این سرويس برايمان فعال شده)
2- نصب و راه اندازي ماژول مارکت سنتر
3- نصب و راه اندازي ماژول پرداخت (راهنما)
4- نصب و راه اندازي ماژول هاي پرداخت آنلاين بانکهاي (سامان، ملي، پارسيان [البته هنوز موفق به دريافت درگاه نشديم، بانک ملت قبول نکرد] ولي در صورت دريافت از يکي از بانکها دقيقا سفارش خواهيم)
5- نصب و راه اندازي قابليت سئو
6- امکان اضافه نمودن اخبار بصورت متحرک (مارکويي بصورت فقط عنوان خبر) در قسمتي از سايت بصورت بلوک و قابل کنترل در محيط مديريت
7- امکان اضافه نمودن تبليغات بصورت بلوک و قابل کنترل در محيط مديريت (البته ظاهرا اين ماژول روي ورژن جديد نصب شده منتها در صورت نياز شرح اندازه ها داده خواهد شد)
8- سفارشي کردن سبد پرداخت بصورت آنچه کا ما نياز داريم! (توضيحات بصورت کامل و تصويري ارائه خواهد شد) مانند اين سايت: aboheidary.com
9- سفارشي کردن قسمت ثبت نام (بصورت کاملا ساده) مانند اين سايت: aboheidary.com
10- تمامي قسمتهايي که مربوط به خريد و پرداخت مي شوند در يک صفحه باشند و حذف دکمه ادامه... ادامه... ادامه... و تيک مربوط به توافق حذف شود (اين قسمت خيلي مهم است!! و حتما میخواهم ساده طبق انچه که من خواهم گفت باشد)

11- در نهايت براي قسمت چک آووت خواهيم داشت:

الف) محصولاتي که در سبد وجود دارد (بصورت فاکتور مانند)
-----------------------
ب) در قسمت پايين آن نحوه پرداخت بصورت مثلا دو گزینه:
-- با استفاده از درگاه بانک ملت
-- با استفاده از درگاه بانک ملي
-- با استفاده از يکي از سرويس پرداخت هنگام تحويل
-----------------------
ج) در پايين آن نحوه ارسال بصورت دو گزینه انتخابی (در صورتیکه پرداخت هزینه از طریق درگاه بانکی باشد این دو گزینه فعال باشند، در غیر اینصورت بصورت سنگی و غیر فعال باشند):
-- پست سفارشي
-- پست پيشتاز
-----------------------
د) در قسمت پايين آن فقط مشخصات شخص خريدار دريافت و يا نمايش داده شود (همان عضو گيري يا ورود)
----------------------
ه) دکمه پرداخت

** در صورتي که قسمت پرداخت هنگام تحويل انتخاب شود سبد خريد و اطلاعات گزينه قسمت (د) گرفته شود و داده ها از طريق اپن کارت، مسقيم به سيستم هاي مربوط به پرداخت هنگام تحويل متصل شود (مثل ملت مارکت) و نيازي به تکميل مجدد در بخش پرداخت پستي (مثل همون ملت مارکت) نباشد.

**راجع به تم (رنگ باتوم ها، نوشتار بعضي قسمتها و اضافه کردن دکمه خريد پستي به زير محصول) هم يک سري تغييرات خواهم داشت (روي همين تم پيش فرض ورژن 1.5.2) ... که در صورت توافق بصورت تصویری ارسال خواهد شد.

**در آینده سیستم ارسال اس ام اس به مشتری هم در صورت امکان به اپن کارت اضافه خواهم کرد (لطفاً هزینه این مورد جداگانه محاسبه شود)

**شماي کلي درخواست من ايناست...
- با توجه به توضيحات لطفاً زمان و هزينه اجرا رو برام بگين
- و اينکه نصب و راه اندازي سيستم و تنظيمات آن به عهده شما باشه
- من هاستش رو ميدم
- درضمن تا يک مدتي هم پشتيباني فني ميخام (نه اضافه کردن محصول!) رفع خطا درصورت بروز آن...
- در رابطه با تماس تلفني هم حتماً ميخام از طريق تلفن در ارتباط باشيم!

* این سفارش بصورت کلی از آنچه که ما نیاز داریم بیان شده است، لطفا نظرات و بهینه سازی های کاربردی خودتون رو نیز بیان کنید.
* درضمن فايل مارکت ساز گلد رو هم خريدم و دارم اگه خواستين ماژولي چيزي برای اجرای این پروژه ورداره يا بدردتون ميخوره بگين تا لينک دانلودش رو بصورت پ.خ بدم.

درصورت امکان در همین سایت بصورت پیغام خصوصی و یا از طریق ایمیل [email protected] با من در ارتباط باشید.

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا