( دست همتون درد نكنه :‌:‌:‌

bibal

Member
برنامه زوپس :tavajo:

من یه قالب داشتم که داشت کار می کرد ولی یه تغییر کوچیکی توش دادم ( فایل theme.html) که یهو خراب شد - حالا از هیچ طریقی به قسمت Admin سایت دسترسی ندارم - لطفا بگید که چطوری می تونم به قسمت Admin برم - تا از اونجا قالب رو عوض کنم .... ( يعني قسمتي نيست كه بتونم توش User va pass رو بزنم كه از اون طريق برم تو admin سايت
یه چیزی رو دوباره بگم - که الان سایت باز نمیشه - یعنی من نمی توانم Index.php رو ببینم ....

hamid1395

Member
سلام دوست عزيز
البته من با xoops خيلي آشنايي ندارم
ولي فكر ميكنم اگر شما با دستكاري theme با اين مشكل مواجه شده ايد
اگر theme اصلي ( دستكاري نشده ) را با آن theme كه الان قراردارد جايگزين كنيد
مشكل شما حل شود
قربان شما
حميد

bibal

Member
خوب اگه اين طوري بود كه - مشكلم رو اينجا نمي گفتم - تو زوپس بايد قالب رو نصب كني و وقتي تو نصب كني ديگه ماري نداره به تغيير فايل ها .... مشكل من دسترسي نداشتن به admin هيچ error هم نميده

Ali_Farhadi

Member
سلام،

اگر تغييرات توي ديتابيس ذخيره شده بايد اگر از ديتابيس backup داري فقط table هاي مربوط به theme ها رو Restore كني.

شما ميتوني بري تو phpmyadmin سايت وداخل ديتابيس مورد نظر بشي و روي سرچ كليك كني
بعد اسم تم خرابه رو بنويس و روي ال ورد كليك
و اون پايين روي سلكت ال كليك كن و بعد رو سرچ
بعد از اين كار يه صفحه باز ميشه يه نوشه براز رو او ن كليك كن دوباره يه صفحه باز ميشه اون پايينش روي ايكون اديت كليك كن و بهد در قسمت ديفالت تم مقدار اونو به تم سالم تغيير بده

واي چه قدر كليك كليك كردن !!!!!!!!!

آقا ناراحت نباش خيلي ساده هست!
فايل هاي درون تم اصلي رو كپي كنيد درون تمي كه انتخابش كرديد! حالا فایل های مربوط به قالب را در شاخه template_c رو پاک کنید! (theme.html,blockcenter_c.html,blockcener_r.html,blockcenter_l.html, blockleft.html,blockright.html) , (البته فایل ها اونجا ممکنه چند تا عدد و حروف بهش اضافه شده باشه!)
و خوب حالا وارد صفحه اصلی شده و لاگ این کنید! حالا وارد مدیرت بشین و تم رو سویچ کنید! یک سیستم آپدیت هم خوبه اینجا! تمام!با دیتا بیس هم میشه که دوستان توضیح دادند ممکنه خیلی راحت تر هم باشه!
موفق باشید!

دوست عزیز اگه میبینی که من جواب نمیدم به این خاطره که توی امضام نوشتم و میخوایم دیتابیس اونجا رو پر کنیم تا بعدا بشه رفرنس داد

bibal

Member
دست همه دوستان عزيز درد نكنه - خيلي متشكر از همتون

دست همه دوستان عزيز درد نكنه - خيلي متشكر از همتون - انشا الله كه بعدا از خجالتتون در بيام - از اين حرفها بگذريم - اوضاع زوپس ما واقعا ريخته بود به هم - از هر راهي هم كه رفتيم نشد - اخر به اين نتيجه رسيديم كه :cry: بايد دوباره نصبش كنم . . . بازم از همتون ممنون هستم - يه جورايي خيلي حال داديد . . . :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا