دستگاه موسیقی(بلز)- فلش & اکشن اسکریپت

شروع موضوع توسط aqakaveh ‏29 مارس 2012 در انجمن Action Script 3

کلمات کلیدی:
  1. aqakaveh

    aqakaveh New Member

    ارسال‌ها:
    27
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    یک دستگاه بلز ساختم که می خواهم مشکلاتش رو بدونم ...


    لطفا نظر بدید.....
    اینم لینکش هست.... حجمش خیلی کمه لطفا دانلود و نظر بدید.... ممنون
    http://www.4shared.com/document/7XJWzI2s/majidonlain.html
     

    پیوست ها:

    • majid.rar
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 76.8
      نمایش ها:
      85
    آخرین ویرایش: ‏30 مارس 2012
    نوشته شده توسط aqakaveh در ‏29 مارس 2012
    M.avatar و hdnsoft از این پست تشکر کرده اند.
  2. JavidFlasher

    JavidFlasher کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    901
    تشکر شده:
    792
    امتیاز دستاورد:
    93
    آقا لطفا پیوست کن
     
    نوشته شده توسط JavidFlasher در ‏29 مارس 2012
    hdnsoft و aqakaveh از این پست تشکر کرده اند.
  3. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,799
    امتیاز دستاورد:
    36
    جالبه...فقط باید نوت بندیشو درست کنین....من خواستم یه نت ساده رو باش بزنم افت صدا خیلی زیاده...اگه تعداد پارامتر های نوت رو بالاتر ببرید عالی می شه.در کل خسته نباشید...برا فاز بعدی ضبط موسیقی و ... رو بزارید...یعنی هر دکمه کمه کلیک می شه،کاراکترا و زمان ورود کاراکتر رو تو یه آرایه push کنین و نهایتا با پلی شدن،هر نت صدا به نسیت کاراکتر ورودی مجاز رو در زمان مناسب پلی کنین....موفق باشید...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏4 آوریل 2012
    hdnsoft و aqakaveh از این پست تشکر کرده اند.
  4. aqakaveh

    aqakaveh New Member

    ارسال‌ها:
    27
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    1
    اقا هادی ممنون
    چند نکته رو متوجه نشدم...
    1- "اگه تعداد پارامتر های نوت رو بالاتر ببرید عالی می شه" :یعنی تعداد میله ها رو اضافه کنم؟
    2- "افت صدا خیلی زیاده" یعنی چی؟
     
    نوشته شده توسط aqakaveh در ‏4 آوریل 2012
    hdnsoft از این پست تشکر کرده است.
  5. hdnsoft

    hdnsoft Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    646
    تشکر شده:
    747
    امتیاز دستاورد:
    93
    سلام
    برنامه جالبی بود
    فقط سه تا نوت اول از سمت چپ ، فکر میکنم سرعتشون کمه ، یعنی بسامد صداشون بالاست وقتی از اون سه تا استفاده میکنی ، نمیشه سریع نت دیگه ای رو بزنی !
     
    نوشته شده توسط hdnsoft در ‏4 آوریل 2012
    aqakaveh از این پست تشکر کرده است.
  6. aqakaveh

    aqakaveh New Member

    ارسال‌ها:
    27
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    1
    ممنون بابت نظر ها....
    باید اضافه کنم که با کیبورد هم کار می کنه این نرمافزار....
    از "a" تا "j" رو به ترتیب برای نت ها از چپ به راست اختصاص دادم.
    منتظر نظراتتون هستم....
     
    نوشته شده توسط aqakaveh در ‏5 آوریل 2012
    M.avatar و hdnsoft از این پست تشکر کرده اند.
  7. hdnsoft

    hdnsoft Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    646
    تشکر شده:
    747
    امتیاز دستاورد:
    93
    سلام
    من با کیبورد هم تست کردم بازهم همون مشکل قبلی رو داره ، یعنی کنده ...
     
    نوشته شده توسط hdnsoft در ‏5 آوریل 2012
    aqakaveh از این پست تشکر کرده است.
  8. aqakaveh

    aqakaveh New Member

    ارسال‌ها:
    27
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    1
    ممنون بابت وقتی که گذاشتید.
    من خیلی به این موضوع فکر کردم اما به نتیجه ای نریسدم.... احتمال میدم زمان پخش اون نت ها زیاد باشه ... که برای حلش یه بار دیگه باید اون صدا ها رو بسازم...
    منظورتون اینه؟؟؟؟؟؟؟؟
     
    نوشته شده توسط aqakaveh در ‏6 آوریل 2012
    hdnsoft از این پست تشکر کرده است.
  9. hdnsoft

    hdnsoft Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    646
    تشکر شده:
    747
    امتیاز دستاورد:
    93
    دقیقا !
    میتونین کلا صداها رو کوتاه ضبط کنید ، فکر کنم اینجوری تا زمانی که دستمون روی کلید هست صدا پخش میشه همین که برش داریم ، صداقطع میشه ،
     
    نوشته شده توسط hdnsoft در ‏7 آوریل 2012
    aqakaveh از این پست تشکر کرده است.
  10. aqakaveh

    aqakaveh New Member

    ارسال‌ها:
    27
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    1
    منم الان روی این موضوع دارم کار می کنم که با نگه داشتن یه نت اون نت به صورت مداوم در قسمت اصلی نت تکرار بشه نه اینکه در حال تکرار از اول شروع بکنه و حالت مقطوع به خودش بگیره... حالا سئوال من اینه که...
    ایا میشه به یک قسمت از یه آهنگ دسترسی پیدا کنیم و با یک شرط اون قسمت تکرار بشه؟؟؟؟
     
    نوشته شده توسط aqakaveh در ‏7 آوریل 2012
    hdnsoft از این پست تشکر کرده است.
  11. hdnsoft

    hdnsoft Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    646
    تشکر شده:
    747
    امتیاز دستاورد:
    93
    من پیشنهاد میکنم دو تا صدا از هر نت رکورد کنی ، یکی کوتاه باشه و یکی دیگه بلند ، بعد براش تعریف کنی اگه دکمه به مدت زمان بیشتر از نت کوتاه نگه داشته شد ، نت کوتاه قطع بشه و نت و طولانی تر اجرا بشه ، اینجوری فکر کنم راحت تر باشه
     
    نوشته شده توسط hdnsoft در ‏8 آوریل 2012
  12. aqakaveh

    aqakaveh New Member

    ارسال‌ها:
    27
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    1
    دوستان و اساتید گرامی می خواهم با زدن یک کلید از کیبورد یک دکمه در حالت کلیک شدن یا DOWN قرار بگیرد...
    امکان این کار هست؟ :-?
    ممنون می شم کمکم کنید....:rose:
     
    نوشته شده توسط aqakaveh در ‏8 می 2012
    hdnsoft از این پست تشکر کرده است.
  13. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,799
    امتیاز دستاورد:
    36
    KeyboardEvent
    سمپلش تو ماشین حسابی که تو امضام هست،واضحه...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏9 می 2012
    aqakaveh از این پست تشکر کرده است.
  14. aqakaveh

    aqakaveh New Member

    ارسال‌ها:
    27
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    1
    هادی جان من ماشین حساب رو دیدم اما اون چیزی که می خواستم رو پیدا نکردم...
    بهتره سئوالم رو یه جور دیگه بپرسم...
    وقتی روی یه دکمه کلیک میشه یه کدی اجرا میشه که ما اون رو نمی بینیم و جزو تابع های خود برنامس.
    امید وارم خوب توضیح داده باشم.....
     
    نوشته شده توسط aqakaveh در ‏10 می 2012
  15. mohsensemsarpour

    mohsensemsarpour کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,215
    تشکر شده:
    931
    امتیاز دستاورد:
    113
    خوب خوب خوب
    دوست من خیلی ایده جالبی هست
    اتفاقا ما داریم برای یه شرکت که کارهای موسیقی (آموزشی) تولید می کنه کار انجام می دیم و یکی از پیشنهادهای من که تایید هم شد بهشون همین بود
    جالب شده تا همین جاش
    بهتر از این هم می شه حتما
    ایده مهمترین بخشش بود که شما داشتی و فکر می کنم بشه روی سازهای دیگه هم زمان گذاشت و سرمایه گزاری کرد
    و نرم افزارهای تجاری از این سبک درست کرد
    به هر حال نظرات نرم افزاری در حال حاضر ندارم که بگم

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط mohsensemsarpour در ‏19 ژوئن 2012
  16. ali512

    ali512 Member

    ارسال‌ها:
    104
    تشکر شده:
    75
    امتیاز دستاورد:
    16
    کار قشنگ و جالبی بود . اما یه نکته . بلز معمولا موسیقی کودکان حساب می شه و در یادگیری رنگ ها براشون مهمه . رنگ هر قطه را عوض کنید زیباتر می شه .
     
    نوشته شده توسط ali512 در ‏26 ژوئن 2012

به اشتراک بگذارید