دستگاه تكثير cd و dvd

yas

New Member
سلام
در مورد دستگاههاي تكثير cd و dvd تو بازار چه ماركهايي وجود داره و كدوما از همه بهتره ؟دوستاني كه از اين دستگاهها استفاده مي كنن آيا راضي هستن ؟ من يه مدل يك به نه يا 1 به 7 احتياج دارم .
بردهايي كه به من معرفي كردن ماركهاي وايترون و acard هست .در ضمن كدوم write ها خصوصا dvd writer ها با اين بردهاي تكثير dvd خوب جواب ميدن و با اونها match هستن ؟
در ضمن با كدوم نسخه nero ميشه دو تا cd رو همزمان با هم رايت كرد ؟( دو تا رايتر روي كامپيوتر دارم ) آيا برنامه هاي بهتري براي رايت همزمان وجود داره ؟
ممنون

hadidwg

New Member
باسلام
چیزی که من می تونم بهت بگم این که رایتر هات هر مارکی می خواهی بخری اینو توجه کن که همش از یک مارک بخری وبعد ازمدتی اگر خراب شد از همان مارک باید جایگزین شود
در رابطه با مارکها وایترون را یکسالی دارم تقریبا از اون راضی هستم

• Like
Reactions: yas

ALI4GHA

Member
سلام
در مورد دستگاههاي تكثير cd و dvd تو بازار چه ماركهايي وجود داره و كدوما از همه بهتره ؟دوستاني كه از اين دستگاهها استفاده مي كنن آيا راضي هستن ؟ من يه مدل يك به نه يا 1 به 7 احتياج دارم .
بردهايي كه به من معرفي كردن ماركهاي وايترون و acard هست .در ضمن كدوم write ها خصوصا dvd writer ها با اين بردهاي تكثير dvd خوب جواب ميدن و با اونها match هستن ؟
در ضمن با كدوم نسخه nero ميشه دو تا cd رو همزمان با هم رايت كرد ؟( دو تا رايتر روي كامپيوتر دارم ) آيا برنامه هاي بهتري براي رايت همزمان وجود داره ؟
ممنون

سلام
مارک suzuki هم تو بازار هست ولی دوستان بیشتر همون acard را پیشنهاد می کنند :

IMG_2286.jpg

از این سایت می تونی اطلاعات بیشتری پیدا کنی :
http://acard.ir/dupli/dupli.html

در مورد قیمت هم یک برد یک به نه با کیس و پاور حدود دویست برات آب می خوره .

در مورد رایتر هم در بوردهای جدید لزومی نداره همه از یک مارک باشند .

• Like
Reactions: yas

جدیدترین ارسال ها

بالا