دستور show و hide خودكار

سلام
ايا ميشه دستوري نوشت كه به طور خودكار اسم موجود در قسمتlable يكي از پاراگراف هاي موجود در صفحه
را در يك متغير ذخيره كنه يا كه نمايش بده.

aff - SEvEN

Banned
سلام
ايا ميشه دستوري نوشت كه به طور خودكار اسم موجود در قسمتlable يكي از پاراگراف هاي موجود در صفحه
را در يك متغير ذخيره كنه يا كه نمايش بده.

بله آقا امکان پذير هست ... از ده ها روش مختلف مي تونين براي اين منظور استفاده کنين ولي اول بايد مشخص کنين ذخيره به چه شکل و نمايش به چه شکل ؟

در مورد ذخيره سازي :
داخل خود فرم يک بايتي رو اختصاص به اين کار بده ؟
در يک ini فايل ذخيره کنه اون رو ، بيرون از اگزه مربوطه ؟
در يک تکست فايل ذخيره بشه بسته به انتخاب کاربر در مسيري از هارد سيستم ؟

در مورد نمايش :
در يک تکست و داخل فرم اين کارو بکنه ؟
يک پيغام با شکل دلخواه نمايش بده ؟ MsgExe منظورم هست .
و ...

براي هر کدوم چند ده راه مختلف بلد هستم .

متاسفانه بايد برم و تا شب دير وقت بر نمي گردم ، اگر از دوستان حاضر نتونستن جوابي براتون اماده کنن ، شب بر ميگردم ، سوال رو شفاف سازي کنين لطفا و دقيقا توقعتون رو بگين و بعد من براتون توضيح ميدم يکي از راه هاي ساده اون رو و همينطور براتون يک نمونه هم مي سازم .

شب بعد از ساعت يازده هستم من .

عصر خوبي داشته باشيد .

شادي

gholonbeh

Member
درسته اگه توضيحاتون كامل باشه مي شه بهتر كمكتون كرد

.........................
آرزومند آرزوهايتان پيام

با سلام
فرض كنين چند تا آبجكت polygon در صفحه داريم
حالا مي خوايم با زدن يك دكمه به طور راندوم lable يكي از پلي گان هارو نمايش بده
يعني روي همون صفحه درون يه كادر اسم رو بنويسه و خوده پلي گان رو هم show كنه.
(در مورد تكست فايلي كه گفتين يه مثال يا نمونه بزارين فكر مي كنم روش بدرد بخوري باشه)

aff - SEvEN

Banned
با سلام
فرض كنين چند تا آبجكت polygon در صفحه داريم
حالا مي خوايم با زدن يك دكمه به طور راندوم lable يكي از پلي گان هارو نمايش بده
يعني روي همون صفحه درون يه كادر اسم رو بنويسه و خوده پلي گان رو هم show كنه

ببينين ، اسم ابجکت ها رو نمي شه تغيير داد در اشيايي که در فرم بيلدر ايجاد مي کنيد .
ولي با همون روش Show & Hide مي تونين نمايش و عدم نمايش اون شي مورد نظر رو به اجرا در بيارين .
مثالي هم در همون صفحه باستون گذاشتم ولي من يه تغيير کوچيم در اسکريپت ها ميدم تا سريع تر و راه تر بشه اون ها رو در پروژه فرضيتون نوشتشون . تغييرات رو با دنلود پيوست ميتونين ببينين .

اگر منظورتون چيز ديگه اي هست لطفا واضحتر خواسته هاتون رو متذکر بشين تا بدونم توقعتون رو دقيقا .

(در مورد تكست فايلي كه گفتين يه مثال يا نمونه بزارين فكر مي كنم روش بدرد بخوري باشه)

در اين مورد هم دقيقا انتظارتون رو بفرمائيد و نگران وقت هم نباشيد :lol: ... من شب تقريبا تا صبح هستم !

فقط توضيح کاملي از اونچه مد نظرتون هست چون اينجوري که توضيح مي فرمائين يکمي گيج مي شم من :-?

متشکرم ، شادي .

پیوست ها

• Paragraph Show and Hide _ Edit2.zip
    12.7 کیلوبایت · بازدیدها: 17
بالا