دستور Minimize

benyamin_pc

Well-Known Member
کلا کارهائی که به محیط دسکتاپ و سیستم عامل مربوط میشه بهترین و اولین گزینه برای انجامشون استفاده از Air فلش هست که فقط کافیه از برنامه ای که تو فلش نوشتین خروجی Air بگیرین و این باعث میشه ی سری از دستورات اکشن اسکریپت که تو فلش پلیر کار نمی کنند تو Air کار کنند . به همین سادگی
SWF فرمتیه که توی وب مورد استفاده داره و وقتی توی وب minimize و maximize به درد نمیخوره نیازی نیست دستورش تحت Swf عمل کنه اما اگه از پروژتون به جای Swf خروجی Air بگیرین دستورش عمل می کنه
اینم دستورش
کد:
stage.nativeWindow.minimize();
Air هم هر روز داره به قدرتش اضافه میشه و در آینده در حد C# خواهد شد و در عین حال بیشترین انعطاف با فلش داره یعنی اصلا خود فلش هست فقط خروجی Air پس وقت گذاشتن روش ارزش داره

Fire Fox

Member
این دستور رو باید برای دکمه ای که میخوام بنویسم ؟؟؟

آخرین ویرایش:

mohammad.sub7

کاربر فعال
1 نمونه هستش که اگه جستجو کنی تو سایت پیدا میکنی با vb یه دستور نوشتن تو fscommand میزاری اونوقت دیگه نیاز به air نداری با همون swf میتونی مینیمایز کنی

benyamin_pc

Well-Known Member
1 نمونه هستش که اگه جستجو کنی تو سایت پیدا میکنی با vb یه دستور نوشتن تو fscommand میزاری اونوقت دیگه نیاز به air نداری با همون swf میتونی مینیمایز کنی

آره اونجوری هم میشه اما اصولی نیست وگرنه حتی با batch file هم میشه تو نوت پد نوشت و به وی بی هم نیاز نیست و در کل هر کاری تقریبا میشه تو خوده swf به شکلی که هر دستوری که فلش نداره به شکل نوشته شده و exe شده مجزا و فراخوانیه هر فایل بجای هر دستور از تو فلش انجامش داد اما برای پروژه های استاندارد اصلا اصولی نیست

mohammad.sub7

کاربر فعال
آره اونجوری هم میشه اما اصولی نیست وگرنه حتی با batch file هم میشه تو نوت پد نوشت و به وی بی هم نیاز نیست و در کل هر کاری تقریبا میشه تو خوده swf به شکلی که هر دستوری که فلش نداره به شکل نوشته شده و exe شده مجزا و فراخوانیه هر فایل بجای هر دستور از تو فلش انجامش داد اما برای پروژه های استاندارد اصلا اصولی نیست

اول اینکه بنیامین جان اصولی بودنش زیاد مهم نیست چون هم تو پروژه های اکشن 2 و هم اکشن 3 من از این روش استفاده کردم و کارم رو راه انداخته بدون اینکه مشگلی پیش بیاد واسم

دوم اینکه این که تو air بیای فایل اجراییتو بسازی بعضی دستورهات به هم میریزه کلی دردسر داره مگه اینکه از ا
اول هدفت ترکیب فلش و ایر باشه.ضمناً واسه اکشن 2 هم کار نمیکنه

benyamin_pc

Well-Known Member
اول اینکه بنیامین جان اصولی بودنش زیاد مهم نیست چون هم تو پروژه های اکشن 2 و هم اکشن 3 من از این روش استفاده کردم و کارم رو راه انداخته بدون اینکه مشگلی پیش بیاد واسم

دوم اینکه این که تو air بیای فایل اجراییتو بسازی بعضی دستورهات به هم میریزه کلی دردسر داره مگه اینکه از ا
اول هدفت ترکیب فلش و ایر باشه.ضمناً واسه اکشن 2 هم کار نمیکنه

سلام دوست خوبم . منظورم از اصولی نبودن این نیست که اجرا نشه . اگه پروژتون یکم بزرگ شه و از این دستورائی که فلش نداره به صورت فایل تکی استفاده کنین فایل ها زیاد میشن و اگه کاربر روی فایلهای تکی خودش کلیک کنه ... در کل اصولی ایره و اگه اونم جواب نداد چیزی مثل c# البته ایر تا چند سال دیگه مطمئنا به حد c# میرسه و با توجه به انعطاف بالاش با فلش و یکی بودن کدهاش با فلش و امکان قاطی کردنشون در یک مکان ارزش وقتو داره
ایر هیچ دستوری از اکشن 3 که همون swf معمولی باشه بهم نمیریزه چون اصلا همون اکشن 3 هست فقط چنتا دستور تحت ایر کار میکنه که تحت فلش پلیر کار نمیکنه همین

mohammad.sub7

کاربر فعال
نمی خوام الکی بحث کنم اما همون چندتا دستور که میگی واسه کاربری که اصلاً ایر کار نکرده خیلیه

جدیدترین ارسال ها

بالا