دستور نویسی در اکسل

apadana34

Member
من یه اکسل دارم که دو تا شیت داره . شیت اول شامل چند ستون است . میخوام دستوری در اکسل داشته باشم که بوسیله ان وقتی در شیت اول اطلاعات یک ردیف را پر کردم عین ان کپی بشه و در شیت دوم هم ثبت
بشه .

the_king

مدیرکل انجمن
من یه اکسل دارم که دو تا شیت داره . شیت اول شامل چند ستون است . میخوام دستوری در اکسل داشته باشم که بوسیله ان وقتی در شیت اول اطلاعات یک ردیف را پر کردم عین ان کپی بشه و در شیت دوم هم ثبت
بشه .

کد:
Sub Macro1()
    Dim i As Integer
    Sheet2.Cells.Clear
    For i = 1 To 10
        With Sheet1
            .Range(.Range(Chr(64 + i) + "1"), .Range(Chr(64 + i) + "65536").End(xlUp)).Copy
        End With
        With Sheet2
            .Range(Chr(64 + i) + "65536").End(xlUp)(1).PasteSpecial Paste:=xlValues
        End With
    Next i
End Sub

apadana34

Member
ممنون . من می خوام اطلاعات یک ردیف که انتخاب می کنم کپی بشه . ولی اینجا همه ردیفها کپی می شه وانگار ستونی کپی می کنه
من این کار را برای یک دفتریادداشت می خوام که در یک شیت یک ردیف اطلاعات بنویسم وقتی انجامش دادم ان ردیف در شیت دوم کپی بشه و ان ردیف در شیت اول حذف بشه این طوری شیت اولم برای کارایی هست که انجام باید بد م و شیت دوم مخصوص بایگانی کارایی که انجام دادم

apadana34

Member
خوب این طور بگم دو شیت دارم می خوام وقتی درشیت اول در ستون اخر چیزی نوشتم اطلاعات تمام ان ردیف مربوط به ستون اخر در شیت دوم کپی بشه و ان ردیف در شیت اول حذف بشه .

جدیدترین ارسال ها

بالا