دستور توقف در ویدئو

سلام
من تو فریم اول یه دکمه ساختم که با کلیک بر روی اون به فریم 2 میره و فیلمی رو پخش می کنه اما وقتی دوباره به فریم اول بر می گردم می بینم که همون فیلم بازم در حال پخش هستش و از صفحه محو نشده. فک کنم باید کدی رو به دکمه برگشت وارد کنم تا ضمن برگشت فیلم رو متوقف کنه. ممنون میشم کمکم کنین.
اکشن اسکریپت 3

mahtab2009

Member
سلام
تا جایی که یادمه همون طور که برای نمایش فیلم اونو add می کنیم وقتی خواستیم به فریم دیگه ای بریم باید اونو remove کنیم.
امیدوارم درست یادم مونده باشه. موفق باشی :rose:

سلام
تا جایی که یادمه همون طور که برای نمایش فیلم اونو add می کنیم وقتی خواستیم به فریم دیگه ای بریم باید اونو remove کنیم.
امیدوارم درست یادم مونده باشه. موفق باشی :rose:
دوست عزیز من که نتونستم این کار رو انجام بدم ممنون میشم یکی مشکل منو حل کنه. فایل رو همراه با یه فایل یدئوی کم حجم پیوست میکنم ببینید.

پیوست ها

• film.rar
    816.9 کیلوبایت · بازدیدها: 28

yaa110

کاربر فعال
فایل رو همراه با یه فایل یدئوی کم حجم پیوست میکنم ببینید.

فایل پیوست را تست کردم مشکلی نداشت، فقط باید از منوی File و ActionScript Settings مقدار Default Linkage را روی Merged into code قرار بدید و فونت ها را embed کنید. برای قطع صدای فیلم در بازگشت هم از soundMixer.stopAll() استفاده کنید.

آخرین ویرایش:
فایل پیوست را تست کردم مشکلی نداشت، فقط باید از منوی File و ActionScript Settings مقدار Default Linkage را روی Merged into code قرار بدید و فونت ها را embed کنید. برای قطع صدای فیلم در بازگشت هم از soundMixer.stopAll() استفاده کنید.

ممنون دوست عزیز بخاطر پاسختون
مشکل قطع صدا در برگشت به فریم های دیگه رو تونستم حل کنم اما دوتا مشکل هنوز باقیست که شاید شما متوجه نشدید:

1- وقتی تو فریم 1 بر روی دکمه فول اسکرین کلیک کنیم و سپس با صفحه فول اسکرین شده بر روی تماشای ویدئو کلیک کنیم میبینیم که فیلم نمایش داده نمیشه و یه صفحه سیاه رنگ میاد.

2- وقتی در فریم 2 هستیم و صفحه رو فول اسکرین کنیم سپس بر کلیک بر روی دکمه برگشت به فریم 1 برگردیم میبینیم که صفحه پخش فیلم در فریم 1 هم نمایش داده میشه و محو نشده. برای حل این مشکلات چیکار کنم.

و اما سوال دیگه ام بود که فرق بین Merged into code و Runtime shared librery در Default Linkage چه میباشد.

yaa110

کاربر فعال
در فریم دوم از کد زیر استفاده کنید:
کد:
my_flv.fullScreenTakeOver = false;

در فریم دوم از کد زیر استفاده کنید:
کد:
my_flv.fullScreenTakeOver = false;

ممنون دوست عزیز از دو مشکل بالا مشکل دوم حل شد اما مشکل شماره 1 هنوز حل نشده.
یعنی وقتی تو فریم 1 صفحه رو فول اسکرین می کنیم سپس بر روی تماشای ویدئو کلیک می کنیم در فریم بعدی صفحه سیاه رنگ میاد.

جدیدترین ارسال ها

بالا