دستور بن کردن ip

hamid

Well-Known Member
سلام
امیدوارم جای مناسب مطرح کرده باشم
خواستم بدونم دستور بن کردن ip کاربر چیه
ممنون

hassancd

Active Member
سلام اصولا بن کردن یک آی پی برای جلوگیری از دسترسی افراد با آی پی مشخص به سایتمون هست بعد که این کار از دو طریق امکان پذیر هستش یکی با فایل .htaccess که دستورات خاص خودش رو داره یکی هم با PHP که میتونید یک دیتا بیس یا یک فایل ایجاد کنید که لیست اون آی پس های بن شده درون آون قرار بگیره و با یک جستجو درون اون فایل از دسترسی ها به یاستتون جلوگیری بشه
که من htaccess رو پیشنهاد میکنم که کار رو برای شما راحت میکنه و مشکلات خاص خودشرو هم داره
به این یک سری بزن http://vidiame.com/php/how-to-block-multiple-ip-addresses-using-php

آخرین ویرایش:

hamid

Well-Known Member
این سایتی دادین که پیجشو پیدا نمیکنه
ببینید مثلا همین کاری که همین سایت مجید انلاین میکنه برای کاربرای متخلفش که محدودشون میکنه برای یه هفته یه ماه و اجازه دسترسی به سایت رو بهشون نمیده
منم میخوام همین کار رو بکنم مثلا تمام ip هایی که به سرور وصل میشن داشته باشم و ای پی متخلف رو بن کنم میخوام این دستور رو توی یه سی ام اس شخصی بکار ببرم که راحتم مدیریت شه

hassancd

Active Member
لینک اصلاح شد
خوب عزیزم شما زمانی که دارید فیلدهای کاربرانتو طراحی میکنی یک فیلد به نام Ip که ایپی کار برترو ذخیره کنه قرار بده و یه فیلد startban و endban قرار بده و هنگام ورود چک کنه کاربر ban نباشه و یه جدول ip هم درست کن که با دو فیلد ip و user لیست تمامی ای پی ها و کاربرانتو که با ip میان شناسایی کنه و آی پی هایی که با این کاربر در ارتباط هستن رو نیز بن کنه
تو لینک بالا دستورات دریافت ip کلاینت هستش میتونی ازشون استفاده کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا