دستور اکشن 2 copy و paste با مسیر انتخابی تو فلش

borna008

Active Member
میخواستم ببینم تو ac2 دستور copy و pasteهست با توانایی مشخص کردن محل paste توسط کاربر
یه نمونه بگم
کاربر یک عکس، صدا، فیلم و ... تو فلش میبینه میخواهد اونو رو سیستم خودش داشته باشه
با کلیک رو دگمه پنجره ای واز بشه و مسیر ذخیره را ازش بخواهد و اون محل مورد نظر روی سیستم خودش انتخاب کنه و pate کنه
اصلا میشه؟
و اگه میشه چطوری؟:shock:

KingOfPC

Member
با عرض سلام خدمت دوستان فکر کنم منظور این دوستمون سیو کردن فایل انتخاب شده توسط کاربر می باشد که سوال من هم هست ممنون می شم اگر جواب بدید . فقط لطفا as2 باشه . باز هم ممنون

++Hadi++

Active Member
یه کلاسی(البته در اکشن 3 صد در صد - اکشن 2 به احتمال بالا) هست به اسم File Reference که کارش باز کردن صفحه Browse و انتخاب فایل هست .

KingOfPC

Member
سلام مجدد به همگی مخصوصا آقای هادی متال :
هادی جان اگر لطف کنید بیشتر توضیح بدید ممنون می شم اگر هم دوستان دیگر با as2 بلد هستند ممنون می شم توضیح بدهند .

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

خیر همچین امکانی در AS2 نیست . و فکر نمی کنم هم بشه در AS3 عمل Copy / Past رو انجام داد تا بتونه اطلاعات فایل های مثلا صدا یا تصویر

رو از swf استخراج بشه

موفق باشید

borna008

Active Member
آونگ جان من میخوام swf یه رابط باشه
کاربر با کلیلک رو دکمه فایل مورد نظر در فولدر کنار برنام هانتخاب و مسیر ذخیره سازی پرسیده بشه وبعد هم عمل ذخیره سازی انجام بشه
همین:green:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

mdm یک برنامه جانبی برای فلش هستش که امکانات زیادی به برنامه فلش اضافه میکنه در مورد زیاد در انجمن بحث شده می تونید سرچ کنید

در مورد mmb هم که خود جاوید باید توضیح بده

موفق باشید

borna008

Active Member
شرمنده ها
میشه یه توضیحی روش بدید
که جریان از چه قراره
؟
ممنونم ازتون

borna008

Active Member
راسیاتش من جسته و گوریخته اسمش را شنیدم
اگه میشه بگید از کجا باید بیشتر باهاش آشناشتر بشم
و اینکه یه توضیح روی این دستوره بدید که چطوری باید وارد کرد و اینکه چطور به دکمه ای که تو فلش ساختم این دستور را نصبت بدیم
خیلی خیلی ممنونتون میشم
وراستی این mmb را از کجا میشه گیر آورد نکنه مولتی مدیا بیلدر خودمونه
اگه اون باشه باهاش کار نکردم
خیلی ممنونم ازتون یه دنیا تشکر

آخرین ویرایش:

KingOfPC

Member
من که هیچی نفهمیدیم به هر حال ممنون از همه
تا حالا هیچ وقت نا امید نا امید از مجید آنلاین بیرون نرفته بودم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا