Fa دستور اجرا کردن یک فایل از یک فولدر در سی دی

cell

New Member
فرض کنید من از درایو سی دی می خوام فایلی به اسم ss.exe رو که توی فولدر soft رو با فشردن یم دکمه اجرا کنم دستورش رو لطفا کامل بنویسین . من کلیات که باید از دستور srcdrive استفاده کنم رو می دونم اما جزییات مثل : و / و > و اینا رو یه کم قاطی کردم و هر چی می نویسم ارور میده .
پیشاپیش ممنون

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز آیا برنامه شما هم داخل همون سی دی قرار داره یا روی هارده و میخواین باهاش اون فایل رو از سی دی اجرا کنید ؟

cell

New Member
هر دو فایل هم فایل اتوران هم فایل اجرایی روی سی دی قراره باشن

loo30fer

اگه همونطور که گفتین فایل ss.exe شما تو پوشه Soft هست و این پوشه کنار فایل اصلی یا همون برنامتون قرار داره پس آدرس دهی به این شکل میشه :
کد:
Run("<SrcDir>\Soft\ss.exe","")
ضمنا آدرس دهی های بیلدر به حروف کوچیک و بزرگ حساس هستن تو کد رو اگه دقت کرده باشین S و D در SrcDir با حروف بزرگ نوشته شدن پس اگه به حروف کوچیک بنویسین هیچ کارایی نداره چون بیلدر این دستور رو نمیشناسه

sogoli

Active Member
اگه همونطور که گفتین فایل ss.exe شما تو پوشه Soft هست و این پوشه کنار فایل اصلی یا همون برنامتون قرار داره پس آدرس دهی به این شکل میشه :
کد:
Run("<SrcDir>\Soft\ss.exe","")
ضمنا آدرس دهی های بیلدر به حروف کوچیک و بزرگ حساس هستن تو کد رو اگه دقت کرده باشین S و D در SrcDir با حروف بزرگ نوشته شدن پس اگه به حروف کوچیک بنویسین هیچ کارایی نداره چون بیلدر این دستور رو نمیشناسه

اگر در دستور بالا بجای <SrcDir> از <CD> استفاده کنیم ، چه اتفاقی می افتد؟

loo30fer

دستور <CD> آدرس اولین CDRom رو برمیگردونه و اگه کاربر سی دی شما رو تو درایو دیگری غیر از اولین درایو قرار بده دیگر دستورات شما اجرا نخواهد شد چون برای مثال اولین درایو CDRom شما \:G هست و دومین درایو شما \:H پس اگه تو سی دیتون رو تو درایو H بذارین باز <CD> آدرس \:G رو برمیگردونه

جدیدترین ارسال ها

بالا