دستورات move

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
همینطور که میدونید دو تابع برای انتقال شی داریم که ابتدا MoveObject رو براتون شرح میدم سپس MoveTo
MoveObject :
تو این تابع از شما دو چیز رو درخواست میکنه یکی مختصات شی رو صفحه و دیگری اندازه شی حالا چطور با کمک این تابع شی مون رو 100 پیکسل به سمت راست انتقال بدیم خوب اولین کاری که میکنید اینه که Dimensions رو فعال میکنید تا مختصات مربوط به شی تون رو ببینید برای مثال مختصات شی شما 13,127,80,25 هست که دو مقدار اولی مختصات فعلی شی شماست و دوتای آخری اندازه شی شما که اگه بخواین بعد از انتقال شی تون اندازش تغییر کنه میتونید ازش استفاده کنید اگرم که نه میتونید اون مقدار اندازه رو بدین شکل ازش حذف کنید : 13,127
خوب حالا شما اومدین و 100 پیکسل شی تون رو به سمت راست منتقل کردین که مختصاتش شده این : 113,127
پس اگه بخوایم این شی مون رو که در این مختصات 13,127 در صفحه قرار داره رو به 100 پیکسل به سمت راست حرکت بدیم بدین شکل هم مختصاتش رو به تابع MoveObject میدیم :
کد:
MoveObject("Bitmap","113,127")
MoveTo :
تو این تابع سه چیز از شما درخواست میکنه که اولی مختصات شی شماست و و دومی مقدار سرعت انتقال و سومی پارامترهای پیشفرضش هست که این دو هستن EASYFROM و EASYTO که EASYFROM یعنی آرام و نرم انتقال شی من رو در شروع انتقال بده و و EASYTO هم بالعکس آرام و نرم شی من رو در پایان کار انتقال بده . خوب تو این تابع من میخوام شی م رو که در مختصات 13,127 رو باز به 100 پیکسل به سمت راست حرکت بدم ولی با سرعت متوسط که 300 در نظر گرفتم و میخوام آرام و با سرعت کمتر از سرعتی که من بهش دادم پایان پیدا کنه که بدین شکل مقدار رو به این تابع میدم :
کد:
MoveTo("TextBTN","113,127,300,EASYTO")
امیدوارم که بخوبی و واضح براتون توضیح داده باشم.
موفق باشید.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
در تکمیل توضیحات جناب loo30fer باید عرض کنم که دستور MoveObject یک مزیت نسبت به دستور MoveTo داره و اون اینه که میتونه علاوه بر جابجا کردن اشیاء، اندازه اونها (عرض و ارتفاع شئ) رو هم تغییر بده
کد:
[color=#000090][b]MoveObject[/b][/color]("Object$","X,Y,W,H")

michealwiper

Active Member
همینطور که میدونید دو تابع برای انتقال شی داریم که ابتدا moveobject رو براتون شرح میدم سپس moveto
moveobject :
تو این تابع از شما دو چیز رو درخواست میکنه یکی مختصات شی رو صفحه و دیگری اندازه شی حالا چطور با کمک این تابع شی مون رو 100 پیکسل به سمت راست انتقال بدیم خوب اولین کاری که میکنید اینه که dimensions رو فعال میکنید تا مختصات مربوط به شی تون رو ببینید برای مثال مختصات شی شما 13,127,80,25 هست که دو مقدار اولی مختصات فعلی شی شماست و دوتای آخری اندازه شی شما که اگه بخواین بعد از انتقال شی تون اندازش تغییر کنه میتونید ازش استفاده کنید اگرم که نه میتونید اون مقدار اندازه رو بدین شکل ازش حذف کنید : 13,127
خوب حالا شما اومدین و 100 پیکسل شی تون رو به سمت راست منتقل کردین که مختصاتش شده این : 113,127
پس اگه بخوایم این شی مون رو که در این مختصات 13,127 در صفحه قرار داره رو به 100 پیکسل به سمت راست حرکت بدیم بدین شکل هم مختصاتش رو به تابع moveobject میدیم :
کد:
moveobject("bitmap","113,127")
moveto :
تو این تابع سه چیز از شما درخواست میکنه که اولی مختصات شی شماست و و دومی مقدار سرعت انتقال و سومی پارامترهای پیشفرضش هست که این دو هستن easyfrom و easyto که easyfrom یعنی آرام و نرم انتقال شی من رو در شروع انتقال بده و و easyto هم بالعکس آرام و نرم شی من رو در پایان کار انتقال بده . خوب تو این تابع من میخوام شی م رو که در مختصات 13,127 رو باز به 100 پیکسل به سمت راست حرکت بدم ولی با سرعت متوسط که 300 در نظر گرفتم و میخوام آرام و با سرعت کمتر از سرعتی که من بهش دادم پایان پیدا کنه که بدین شکل مقدار رو به این تابع میدم :
کد:
moveto("textbtn","113,127,300,easyto")
امیدوارم که بخوبی و واضح براتون توضیح داده باشم.
موفق باشید.
اگه یه نمونه میزاشتی خیلی درکش بهتر بود

ممنون میشم

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
اگه یه نمونه میزاشتی خیلی درکش بهتر بود

ممنون میشم
نمونه اینجور مواقع به هیچ دردی نمیخوره چون وقتی شما کدی رو ببینید و فقط بدونید کارش انتقال شی هست ولی ندونید و نتونید ازش
استفاده کنید هیچ ارزشی برای شما نداره و اگه توجه کرده باشید دوستمون درخواست توضیح کرده بودن چون همین مشکلی رو که من گفتن داشتن میدونستن این توابع کارش انتقال شی هست ولی نمیتونستن تو کار خودشون استفاده کنن و این توضیحی که من دادم و کد نمونه که قرار دادم خیلی واضح بود و تنها چیزی که میخواست برای تست کردنش آودن اون شی Bitmap تو پروژه و قرار دادن کد من تو دکمه همین.

msnv

Well-Known Member

پیوست ها

• MoveTo+MoveObject usage.zip
    13 کیلوبایت · بازدیدها: 55
  • MoveTo+MoveObject usage.jpg
    MoveTo+MoveObject usage.jpg
    26.8 کیلوبایت · بازدیدها: 10
آخرین ویرایش:
من این تاپیکو به منظور استفاده ی متنی ( یعنی می خواستم بدونم چی کار میکنه ) ثبت کردم
سوال نداشتم که نمونه بفرسته

msnv

Well-Known Member
من این تاپیکو به منظور استفاده ی متنی ( یعنی می خواستم بدونم چی کار میکنه ) ثبت کردم
سوال نداشتم که نمونه بفرسته

سلام علیکم
درست است، شما این تاپیک را به منظور درخواست ارائه یک راهنما از طرف سایر اعضا در مورد یک دستور ایجاد کرده اید و این نمونه را لازم ندارید اما این درخواست خود نیز بگونه ای یک سوال است
و در اصل نمونه فوق برای جناب michealwiper ضمیمه شده است
البته شما نیز میتوانید در کنار مطالعه آموزش جناب loo30fer از این نمونه برای درک بیشتر استفاده کنید

موفق باشید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا