Fa دسته بندی اطلاعات و تصاویر در یک صغحه

ircctvir

New Member
سلام
یک سوال دارم، اگر کسی از دوستان میدونه لطفا راهنمایی کنه که چطور میتونم توی پروژه خودم در یک صفحه اطلاعات و عکسهای زیادی رو در یک صفحه قرار بدم طوری که کاربر بتونه تمام مطالب رو در یک صفحه ببینه یک چیزی مثل صفحات وب.
از لطفی که میکنید ممنونم.
وحید
[email protected]

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
ساده ترین راه حل اینه که هر دسته و مجموعه از اشیاء رو با هم Group کنید، و بعد در زمان نیاز گروه ها رو Show/Hide کنید.
میتونید هم با کدنویسی کاری کنید که با یک Scroll Bar بشه اون اطلاعات رو پیمایش کرد، مثل صفحات وب.
البته میتونید همون اطلاعات رو با فرمت HTML ذخیره کنید و در شئ Browser نمایش بدید، و البته میتونید بین این شئ و MMB هم ارتباط برقرار کنید.

همه ی اینها بستگی به نیازتون داره که از چه روشی استفاده کنید.

ircctvir

New Member
ساده ترین راه حل اینه که هر دسته و مجموعه از اشیاء رو با هم Group کنید، و بعد در زمان نیاز گروه ها رو Show/Hide کنید.
میتونید هم با کدنویسی کاری کنید که با یک Scroll Bar بشه اون اطلاعات رو پیمایش کرد، مثل صفحات وب.
البته میتونید همون اطلاعات رو با فرمت HTML ذخیره کنید و در شئ Browser نمایش بدید، و البته میتونید بین این شئ و MMB هم ارتباط برقرار کنید.

سلام مجدد
به نظرم میرسه که صورت مسئله رو آنطور که باید درست مطرح نکردم.
پروژه ای رو دارم کار میکنم که باید در یک صفحه تعداد زیادی عکس و مطالب مربوط به آن عکس ها را قرار بدم و کاربر بتونه روی آنها پیمایش کرده و روی هر عکسی که خواست کلیک کنه و صفحه جدید باز شده و در آن اطلاعات بیشتری نمایش بده، در مجموع برای من امکان پیمایش در صفحه مهمه.
از اینکه به سوالات من پاسخ میدید، متشکرم.
وحید

ircctvir

New Member
سلام
از دوستان عزیز خواهش میکنم با عنایت به سوالی - که سعی کردم اونو درست مطرح کنم - اگر ممکنه راه حلی ارائه بدن, چون من کد نویسی بلد نیستم , در صورت امکان کدهای لازم رو هم بفرمایید تا از اون استفاده کنم.
از لطف شما ممنونم
وحید

ircctvir

New Member

سلام
اگر فکر میکنید راه حل رفع مشکل بنده اینه, خواهش میکنم در صورت امکان کدهای مربوط به اون رو هم برام بنویسید تاز از اونها استفاده کنم.
با احترام
وحید

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
برای رسیدن به یک مطلوب، همیشه لزوماً فقی یک راه وجود نداره !
همونطور که گفتم، اینکه از چه روشی استفاده کنید بستگی به نیازتون و چیزی که مدنظرتون هست پیاده سازی کنید بستگی داره.
یعنی باید ببینید چه چیزی میخاید، مثلاً شبیه فلان برنامه باشه، بعد تو قسمتی که مشکل دارید سوالتون رو مطرح کنید.
مثلاً من الان بگم با SHow/Hide انجامش بدید، شاید نیازتون رو برآورده نکنه. اما قطعاً برای انجامش نیاز به [حداقل] کمی کدنویسی دارید.

حالا شما نیازتون رو بررسی کنید و اگر مقدور هست با یک مثال یا برنامه ی مشابه بگید که مقصودتون چی هست، اون موقع میشه درست راهنمایی کرد.

جدیدترین ارسال ها

بالا