دسترسی به متغیر

شروع موضوع توسط F-Amator ‏7 فوریه 2013 در انجمن Action Script 3

  1. F-Amator

    F-Amator Member

    ارسال‌ها:
    36
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام ، من یه آهنگی رو به صورت اکسترنال و با استفاده از کد زیر فراخوانی میکنم

    PHP Code:

    var mySound:Sound = new Sound();var myChannel:SoundChannel = new SoundChannel();var myTransform:SoundTransform = new SoundTransform();var lastPosition:Number = 5;var isPlay:Boolean = true; mySound.load(new URLRequest("Data/Music/(1).mp3"));myChannel = mySound.play(5);myTransform.volume = 0.5;myChannel.soundTransform = myTransform;



    و زمانی که بخوام به یکی از متغیرهای آن در روت اصلی دسترسی داشته باشم مشکلی ندارم ولی اگه بخوام از داخل یک مووی کلیپ نمیتونم به این متغیر دسترسی داشته باشم . حتی از کد زیر هم استفاده کرده ام ولی جواب نداد .

    JavaScript Code:

    MovieClip(parent).myChannel = mySound.play(lastPosition);    MovieClip(parent).myChannel.soundTransform = myTransform;    MovieClip(parent).isPlay = true;



    حتی بجای parent از root هم استفاده کردم و جواب نداد . من الان باید چکار کنم ؟
     
    آخرین ویرایش: ‏7 فوریه 2013
    نوشته شده توسط F-Amator در ‏7 فوریه 2013
  2. F-Amator

    F-Amator Member

    ارسال‌ها:
    36
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    6
    دوستان من هر دو مورد این دستور رو امتحان کردم ، ولی نتیجه ای نمیگیرم .

    PHP:
    MovieClip(root). . .
    PHP:
    MovieClip(parent). . .
     
    نوشته شده توسط F-Amator در ‏9 فوریه 2013
  3. F-Amator

    F-Amator Member

    ارسال‌ها:
    36
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    6
    دوستان لطفا ، منو یه راهنمایی کنید . :clap:
     
    نوشته شده توسط F-Amator در ‏13 فوریه 2013
  4. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,801
    امتیاز دستاورد:
    36
    راه حل ساده اش دادن اون به یه property از نوع static تو یه کلاس هستش و اینکه از جای دیگه به اون دست پیدا کنید ...تو امضام آموزش متغیر های استاتیک هست...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏13 فوریه 2013
    F-Amator از این پست تشکر کرده است.
  5. F-Amator

    F-Amator Member

    ارسال‌ها:
    36
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام آقا هادی ، خب نمیشه از داخل کارم به اونها دسترسی داشته باشم . در ضمن تو امضاتون هم اون آموزشی که گفتین نبود .
     
    نوشته شده توسط F-Amator در ‏13 فوریه 2013
  6. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,801
    امتیاز دستاورد:
    36
    چرا ولی راه ساده اش اینه...
    مديريت اشيا و دسترسي به آنها در فايلهاي swf مختلف
    تو آموزش اکشن 3 از صفر فصل شی گرایی هم در مورد استاتیک صبحت کردم.
    می شه کدتونو تو تگ php درست بزارید ببینیم چیه ؟
    در ضمن از داخل مووی کلیپ دیگه ،باید به روت دست پیدا کنید و از اونجا هم به مووی کلیپ دوم.ولی با یه متغیر استاتیک می تونید مستقیما با چیزی شبیه به یه سرور برا یه سری کاربران مشترک ،دست پیدا کنید.
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏13 فوریه 2013
    F-Amator از این پست تشکر کرده است.
  7. F-Amator

    F-Amator Member

    ارسال‌ها:
    36
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    6
    [PHPS]var mySound:Sound = new Sound();
    var myChannel:SoundChannel = new SoundChannel();
    var myTransform:SoundTransform = new SoundTransform();
    var lastPosition:Number = 5;
    var isPlay:Boolean = true;


    mySound.load(new URLRequest("Data/Music/(1).mp3"));
    myChannel = mySound.play(5);
    myTransform.volume = 0.5;
    myChannel.soundTransform = myTransform;[/PHPS]


     
    آخرین ویرایش: ‏13 فوریه 2013
    نوشته شده توسط F-Amator در ‏13 فوریه 2013
  8. F-Amator

    F-Amator Member

    ارسال‌ها:
    36
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    6
    کد بالا ، کد اصلی من هستش ولی وقتی میخوام از درون یک مووی کلیپی به روت اصلی که این کد در اون قرار داره اشاره کنم ، به مشکل بر میخورم و کد اجار نمیشه و وقتی میخوام با استفاده از دستور زیر به روت اصلی دسترسی داشته باشم به مشکل بر میخورم .

    PHP:
    MovieClip(root).lastPosition = myChannel.position;  MovieClip(root).myChannel.stop();   MovieClip(root).isPlay = false;
     
    نوشته شده توسط F-Amator در ‏13 فوریه 2013

به اشتراک بگذارید