سلام دوستان گرامی و عزیز:
فایلی را که درخواست کرده بودید به همراه آموزش اون آماده کردم که براتون میزارم.
توضیحات پروژه مثال کار با پلاگین Fyeo :
برنامه های مورد نیاز:
1. برنامه MMB
2. برنامه Encrypt Web Pro
3. پلاگین Fyeo
روش کار:
ابتدا فایل مورد نظر خودمان را که در این مثال یک فایل HTML به نام MMB.htm می باشد را توسط برنامه قدرتمند Encrypt Web Pro رمزگذاری می کنیم. کار با این برنامه را به خود شما واگذار می کنم. فقط همین را بگویم که توسط این برنامه می توانید
از موارد زیر جلوگیری نمایید:
پرینت شدن فایل
استفاده از دکمه Print Screen
باز شدن صفحه وب توسط مرورگرهای فایر فاکس و اپرا.
بازشدن رمز صفحه
راست کلیک در صفحه و .....

حتما به برنامه بگین که اجازه نده فایل شما با FireFox و Opera دیده بشن چون اگر کاربر با این دو تا مرورگر فایل را ببینه میتونه از PrintScreen استفاده کنه و از فایل شما عکس بگیره حتی در حالتی که به برنامه گفته باشین که PrintScreen را ببنده.
بعد از این که فایل ما توسط این برنامه رمز گذاری شد با پلاگین Fyeo و مثالی که دوست گرامیمان Nevercom در این تاپیک :
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=95761&p=660551&postcount=7 نوشته اند فایل خودمان را رمزگذاری
می کنیم. فقط یادتان نرود که کلید رمز شما چه چیزی هست.
حالا میرسیم به پروژه ای که من نوشتم.
ابتدا پلاگین Fyeo و فایل HTML خودم را Embed می کنم.
در صفحه Home یک Text ایجاد می کنیم و کدهای زیر را به عنوان Action به آن میدهم.
کد:
Art$='<Embedded>\MMB.htm.Encrypt'
Out$='<Temp>'+'MMB.htm'
Key$='Majidonline.com'
param$=Art$+'|'+Out$+'|'+Key$
PluginSet("PlugIn","param$")
PluginRun("PlugIn","DeCrypt")
PluginGet("PlugIn","status")
If (status=0) Then
Art$=Out$
Page("Article")
End
در قسمت Art$ مسیر و نام فایلی را که میخواهم Decrypt شود را می دهم. برای راحتی کار مسیر Embed استفاده کرده ام ولی بهتر است که مسیر ها Embed نباشد چون حجم فایل exe شما به شدت افزایش خواهد یافت.
در Out$ به برنامه میگم که قرار هست فایل من در چه مسیری و با چه نامی Decrypt شود.
آقا اجازه؟؟؟ چرا از پوشه Temp سیستم استفاده کردید؟
سوال خوبی بود چون هم مسیر این پوشه طولانی هست و طول میکشه کاربر اون را پیدا کنه و هم این که در پوشه Temp نمی توانید هیچ فایل را Copy و Paste نمایید. یعنی دستورات Copy و Paste شما در این پوشه غیر فعال می باشند در چنین
حالتی اگر هم برنامه نتوانست فایل شما را پاک کند باز خطری شما را تهدید نمی کند.
در Key$ کد رمزی را که در هنگام رمزگذاری ایجاد کرده ام می نویسم که در اینجا عبارت Majidonline.com می باشد. دقت کنید که در این قسمت کلید حساس به حروف کوچک و بزرگ می باشد.
دستور param$ را دقیقا به همان صورتی که نوشتم بنویسید.
دستورات Pluginset , PluginRun, PluginGet را هم بنویسید.
بعد بررسی می کنیم که اگر فایل خوب Decrypt شده است ما به صفحه Article منتقل شویم.
در صفحه Article یک پلاگین دوباره اضافه نموده (همان Fyeo) و یک اسکریپت ایجاد می کنم به نام ScriptWipe و کد زیر را در آن می نویسیم:
کد:
PluginSet("PlugIn","Out$")
PluginRun("PlugIn","Wipe")
توسط دستورات فوق می توانیم فایل Decrypt شده را حذف کنیم.
آقا اجازه ؟؟؟ خوب این کد کی اجرا میشه؟
این کد باید در Load صفحه Article یعنی وقتی صفحه باز میشه اجرا بشه.
پس کد زیر را در Load صفحه Article می نویسیم:
کد:
Browser("Browser","Art$")
ScriptTimer("ScriptWipe","1000")
توسط خط اول کد بالا می توانیم فایل HTML ای را که Decrypt شده است به مرورگری که در برنامه از قبل ایجاد کرده ایم بدهیم که آن را برای ما باز کند و توسط خط دوم می توانیم بعد از 1 ثانیه اسکریپت ScriptWipe را اجرا کنیم که منجر به حذف فوری
فایل ما می شود.
در پایان از تمامی دوستانی که به رفع مشکل من در این تاپیک کمک کرده اند تشکر می کنم.
نکته: پروژه فوق بر اساس پروژه ای بود که من باید برای کارم انجام می دادم و شما می توانید آن را به صورت دیگری هم بنویسید.
هدف جلوگیری از کپی شدن فایل ها و از دست رفتن اطلاعات مهم ما می باشد.
امیدوارم آموزش فوق موثر واقع شود. سوالی باشد در خدمتتان هستم.
با تشکر فراوان.