در نبود آقاي مهرداد كوهي در انجمن دلتنگم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

anti-life

Active Member
سالار جان دله تو هم كه ماشالله همه توش جا دارن ...جا براي ما تنگه..... :دي

پيمان جان هم از تبركت ممنون ....ميگم دوباره فرقون بازي منم لاستيك بازي

NextWorld IT

Active Member
سلام انتی عزيز
خوش اومدی
من شمارو ميشناسم امّا شما نه ..عجيبييييييييييه

نترس فقط Post هات رو خوندم
خوش باشي

anti-life

Active Member
همون بهتر كه نميشناسي و گرنه تو هم ميگفتم وووووووواااايييي اين انتي دوباره اومد همه از دست من فرارين ...همه دعا ميكنن تو تاپيكي كه اونا زدن من چيزي ننويسم ..... حالا هستي ميفهمي .... :سبزي

NextWorld IT

Active Member
پرفسّور منم به خاطره همين جلوش نوشتم عجيبه ديگه
حالا ديدی من از تو بدترم

anti-life

Active Member
ميگم اگه ميشناسي پس خوشبختم از آشناييتون ..... :گردالي .........انشالله جمع خوبي رو با هم داشته باشيم...

iRWEBDES

Active Member
ما كه هستيم !
من نوكره همه كاربراي با عشق مجيد آنلاين هستم ولي از سه چيز خيلي ناراحتم :
1 - براي اينكه قرار دسترسي سامان قطع بشه كه خيلي مخالفم .
2 - از اينكه آقا بابك از دستم ناراحته و از سوي ديگه مديريت رو كنار گذاشت كه واقعا واي به حال سايت ...
3 - انتخاب نا به جاي چند مدير نالايق .
باز هم از همه متشكرم كه ما رو تحويل گرفتم .
همتون رو دوست دارم .

مهرداد كوهي

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام مهرداد جان

در مورد اول متاسفانه نميشه كاريش كرد...

در مورد دوم قبلا هم توضيح دادم آقا بابك مدير هستش اما به دليل ناراحتي از رفتار بعضي ها براي اينكه مدتي اعصابشون راحت بشه مديريت نميكنند ..

در مورد سوم لطفا نام مديران مورد نظرتونو همراه با دليل نالايق دونستن اونها برام پيغام خصوصي كنيد تا در موردش بحث بشه (در غير اين صورت اين حرف شما توهيني به مديران هستش)

موفق باشيد

مجيد

iRWEBDES

Active Member
Majid گفت:
سلام مهرداد جان

در مورد اول متاسفانه نميشه كاريش كرد...

مجيد

سلام مجيد جان ...
آقا اگه از شما خواهش كنم چي؟
لطفا دسترسي سامان رو قطع نكنيد درسته كه سامان خيلي رك حرفهاش رو ميزنه و خيلي وقتها واسش خوب نيست . اما به خدا تو اين مدت فهميدم كه چيزي تو دلش نيست من هم رك حرفهام رو ميزنم اما جايي كه نبايد بگم چاپلوسي نميكنم بلكه سكوت ميكنم اما سامان سكوت نميكنه حرفش رو ميزنه ... از شما خواهش ميكنم ببخشيدش .

در مورد دوم قبلا هم توضيح دادم آقا بابك مدير هستش اما به دليل ناراحتي از رفتار بعضي ها براي اينكه مدتي اعصابشون راحت بشه مديريت نميكنند ..

خوشحالم كه فقط براي مدتي هستش ...

در ضمن من همه ميران را به جز يك نفر كه از مديريت سلب شده است رو از نظر دانايي قبول دارم ولي از نظر اخلاق و برخورد و اجتماعي بودن فقط در مديرهاي انجمنها پيمان رو قبول دارم فقط پيمان . بقيه اخلاق خوبي نسبت به سمتي كه دارند از خود نشون ندادند البته نظر من هستش و من مخلص همه كاربرها و مديرها هستم و خيلي كوچيك تر از اونم كه طرف كسي رو بگيرم يا در مورد كسي نظر بدم .

مهرداد كوهي

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
مهرداد جان من با آقا سامان دشمن نيستم خود سامان جان هم ميدونن كلا جدا از اين انجمنها سامان دوست من هستش و خيلي زحمات در حق من كشيده و مطمئنا من اين زحمات ايشون رو فراموش نميكنم.. اما اين نظر من تنها نيستش اين موضوع قبلا بين مديران مطرح شده و نظر سنجي شده و من مامور شدم كه اين خبر رو بدم براي همين من تنها نميتونم بگم كه دسترسي ايشون قطع بشه يا خير...

من به آقا سامان گفتم كه اگر سعي كنند كمي در تاپيكهاشون از نظر ارسال رعايت كنند مسئله اب نيست من خودم بيشتر از هر كسي دوست دارم سامان پيش ما باشه اما آقا سامان متاسفانه باز هم رعايت نكردند...

اما من به خود آقا سامان يك سري نكات رو گفتم كه انشا لله اگر اونها رو رعايت كنند من زودتر از موعد دسترسيشونو باز ميكنم

ممنونم مهرداد جان از اينكه تذكر دادي ضمنا آقا توي تاپيك قبلي نوشتم كه نظرتو لطفا برام پيغام خصوصي بزن :wink:

مجيد

MrMohi

Active Member
anti-life گفت:
ميگم ما نقش بوقيم ديگه !!!

آقا واقعا منو میبخشی! راستیتش من نمیدونستم که شما هم ترک سایت کرده بودی . ورود مجدد شما رو به این سایت تبریک میگم . چه کنیم دیگه خانوم بچه ها مگه برا آدم حواس میذارن . یه سر داریم هزار سودا...!

NextWorld IT

Active Member
من يه سوال دارم از شخص مديريت که مجيد جان هستند :arrow:
اقا هدفه شما از قطع دسترسيه افراد چی هست؟ :!:
تنبيه؟
عبرت براي ديگران؟
پيشبرده سياست سايت؟
اموزش گرافيک؟
نشان دادن قدرت؟
يا spell کلمه مديريت؟

.....

با تشکر قبلی
شب و روز خوش

saman_sweden

Active Member
Majid گفت:
مهرداد جان من با آقا سامان دشمن نيستم خود سامان جان هم ميدونن كلا جدا از اين انجمنها سامان دوست من هستش و خيلي زحمات در حق من كشيده و مطمئنا من اين زحمات ايشون رو فراموش نميكنم.. اما اين نظر من تنها نيستش اين موضوع قبلا بين مديران مطرح شده و نظر سنجي شده و من مامور شدم كه اين خبر رو بدم براي همين من تنها نميتونم بگم كه دسترسي ايشون قطع بشه يا خير...

من به آقا سامان گفتم كه اگر سعي كنند كمي در تاپيكهاشون از نظر ارسال رعايت كنند مسئله اب نيست من خودم بيشتر از هر كسي دوست دارم سامان پيش ما باشه اما آقا سامان متاسفانه باز هم رعايت نكردند...

اما من به خود آقا سامان يك سري نكات رو گفتم كه انشا لله اگر اونها رو رعايت كنند من زودتر از موعد دسترسيشونو باز ميكنم

ممنونم مهرداد جان از اينكه تذكر دادي ضمنا آقا توي تاپيك قبلي نوشتم كه نظرتو لطفا برام پيغام خصوصي بزن :wink:

مجيد

آقا مجيد
دستتان درد نكنه الان ديگر پيامهاي معمولي من هم برايتان تلخ شده
چرا و به چه علت پيامهاي من در اين تايپك كه بعد از پيام آقا مهرداد سه تا پيام داده بودم پاك شده مديران تحمل خواندن حقايق را نداريد
تايپك هاي معمولي ام به چه حقي پاك شده
آيا عير از اين است كه نوشته ام سه تا از مديران تازه شما لياقت مديريت را ندارن و همون سه مديران در خواست قطع دسترسي من را داده اند

saman_sweden

Active Member
Majid گفت:

مجيد

آقا مجيد
دستتان درد نكنه الان ديگر پيامهاي معمولي من هم برايتان تلخ شده
چرا و به چه علت پيامهاي من در اين تايپك كه بعد از پيام آقا مهرداد سه تا پيام داده بودم پاك شده مديران تحمل خواندن حقايق را نداريد
تايپك هاي معمولي ام به چه حقي پاك شده
آيا عير از اين است كه نوشته ام سه تا از مديران تازه شما لياقت مديريت را ندارن و همون سه مديران در خواست قطع دسترسي من را داده اند

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا