در مورد layer mode

amir_ttr

Member
ميخام به طور دقيق و علمي بدونم توي موووودهاي مختلف لايه رنگها چجوري باهم تركيب ميشن؟مثلا جمع يا كم يا چميدونم هرچي...

FashisT

Active Member
؟؟؟!!!!
اينو ديگه بايد خودت امتحان كني و پستت بياد
فعلا

mehrdad-k

Member
فكر مي كنم بهترين پاسخ همون پاسخ فاشيست جانه شما ميتونيد با امتحان مودها جوابتون رو بگيريد..!!

FashisT

Active Member
مهرداد جان پستات از اول همين 273 بود يا كم شده؟
مشكل از منه؟

فعلا

mehrdad-k

Member
fashist گفت:
مهرداد جان پستات از اول همين 273 بود يا كم شده؟
مشكل از منه؟

فعلا

نه عزيز مشكل از تو نيست من تعداد پستام همينه آخه دوست ندارم بي دليل پست بدم.. :lol:

Ghamnevis

Well-Known Member
خوب جواب را كه گرفتيد..

اين آقا مهرداد ما فقط توي يكي دو تا انجمن ميچرخه ;) عسن ما علاف نيست كه همه انجمنها را نگاه كنيم.. ;) :)

امير جان بهتره كه خود شما امتحان كني.. ;)

meh

Member
Normal : رنگ آميختگي جايگزين رنگ پايه ميشود
Dissolve : تعداد تصادفي از پيكسلها جايگزين يكديگر ميشوند و حالتي شبيه استفاده از قلموي خشك ايجاد ميشود
Mutiply : رنگ پايه در رنگ آميختگي ضرب ميشود و به اين ترتيب رنگي تيره تر ايجاد ميشود.
Screen : رنگ پايه در عدد معكوس شده ي رنگ آميختگي ضرب ميشود و رنگي روشن تر ايجاد ميكند
Overlay : بسته به رنگ پايه رنگها در هم ضرب يا غربال(screen) ميشوند اما ضمن حفظ رنگ محلهايي كه روي آنها خط كشيده شده در محلهايي كه خطها روي هم قرار ميگيرند سايه ايجاد ميشود.
Soft light : تيرگي يا روشني بسته به رنگ آميختگي تعيين ميشود.در رنگهاي روشن جلوه ي چاصي ندارد
Hard light : بسته به رنگ آميختگي رنگها را در هم ضرب يا غربال ميكند
Color Dodge : رنگ پايه را نسبت به رنگ آميختگي روشن تر ميكند
Color Burn : رنگ پايه را نسبت به رنگ آميختگي تيره تر ميكند
Darken : اطلاعات هر كانال را بررسي و تعيين ميكند كه كدام يك از رنگهاي پايه يا آميختگي نسبت به رنگ نهايي تيره تر باشند.بعد پيكسلهاي روشنتر با رنگ نهايي جايگزين ميشوند و پيكسلهاي تيره تر بدون تغيير باقي ميمانند.
Lighten : بر عكس Darken عمل ميكند (توضيح اضافه كه نميخواد؟!)
Difference : روشنايي رنگهاي پايه و آميختگي را مقايسه كرده و رنگي كه پر نورتر باشد را از رنگي كه روشنايي بيشتري دارد تفريق ميكند
Exclusion : مثل Difference عمل ميكند اما جلوه ي هموارتري ايجاد ميكند.
Hue : تركيبي از روشنايي و ميزان اشباع رنگ پايه و درجه رنگ آميختگي ايجاد ميشود
Saturation : تركيبي از روشنايي و درجه رنگ پايه و ميزان اشباع رنگ آميختگي ايجاد ميشود
Color : روشنايي رنگ پايه حفظ ميشود و آن را با درجه رنگ و ميزان اشباع رنگ آميختگي نشان ميدهد
Luminosity : رنگي با درجه ي رنگ و ميزان اشباع رنگ پايه و ميزان روشنايي رنگ آميختگي ايجاد ميشود.اثر آن بر عكس color است

خب اميدوارم جواب سوالتو داده باشم :)

mehrdad-k

Member
درتكميل توضيحات Meh جان:

layermode.jpg

amir_ttr

Member
مرسي بچه ها.جوابمو گرفتم.
آغا يكي به من بگه اينجا چرا اينجوريه؟من به بعضي تاپيك ها كه reply ميكنم email notification من فعال نميشه؟چيكار كنم؟

Ghamnevis

Well-Known Member
امير جان لطفا از پرسيدن سوالهاي خارج از بحث تاپيك خودداري كنيد..

اين به خاطر مشكلات سايت هستش كه برطرف شده بود.. شما يكم صبر كن ;) احتمالا ميرسه.. گهگاه تاخير داره..

جدیدترین ارسال ها

بالا