Fa در مورد editbox

محمدمهدی

Well-Known Member
مثال و درخواست

دوستان این مثال بدون پلاگین و کامل هست.

لوسیفر عزیز اگه می خوای پلاگینت بدرد بخوره می تونی فوکوسش رو پیشرفته تر بکنی. یعنی اینکه مثلا بتونیم سر کاراکتر چهارم فوکوس کنیم یا اینکه از فلان کاراکتر تا فلان کاراکتر رو select کنیم و همین طور بر عکس بتونیم همین ها رو get بکنیم و البته نیازیم به بالا آوردن ادیت باکس نباشه.

البته پلاگین کتیبه خیلی خوب و کامله اما ضعفهای ساده ای داره که باز هم کار رو سخت می کنه مثلا برای Tab زدن یا Ctrl + Tab یا هندل TAB یا تغییر قسمتی از کلمه توی یک ادیت باکس یا memo که بتونیم رنگ یا فونت اون قسمت رو تغییر بدیم و یا اینکه ادیت باکس قابلیت غیر فعال کردن قسمتی از اطلاعات رو داشته باشه ولی بقیه فعال باشن یا اینکه بشه Enter خوردنش رو فعال یا غیر فعال کرد یا اینکه مثل محیط کد نویسی ام ام بی بشه handle گذاشت برای کلیک رو کلمه ها و ... البته اینا ضعف نیست اما هرچقدر به پلاگین tmemo یا اونیکی که اسمش رو یادم نیست :wink: نزدیکتر بشه و به جزئیات ادیت باکس اضافه بشه بهتره تا اینکه امکانات کلیش اضافه بشه.

پیوست ها

• Editbox-focus.zip
    1.1 کیلوبایت · بازدیدها: 41
آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
محمدمهدی : لوسیفر عزیز اگه می خوای پلاگینت بدرد بخوره می تونی فوکوسش رو پیشرفته تر بکنی. یعنی اینکه مثلا بتونیم سر کاراکتر چهارم فوکوس کنیم یا اینکه از فلان کاراکتر تا فلان کاراکتر رو select کنیم و همین طور بر عکس بتونیم همین ها رو get بکنیم و البته نیازیم به بالا آوردن ادیت باکس نباشه.

این کار خیلی پیچیده هست و یکم هم غیر ممکن
چون بیلدر برای ادیت باکسش هندل جداگانه ای غیر از برنامه اصلی تعریف نمیکنه که بشه کنترلش کرد.
محمدمهدی: مثلا برای Tab زدن یا Ctrl + Tab یا هندل TAB
در قسمت tab موافقم و البته این نسخه آخر تازه multiobject شده و تو نسخه های بعدی کامل تر میشه

محمدمهدی: یا تغییر قسمتی از کلمه توی یک ادیت باکس یا memo که بتونیم رنگ یا فونت اون قسمت رو تغییر بدیم و یا اینکه ادیت باکس قابلیت غیر فعال کردن قسمتی از اطلاعات رو داشته باشه ولی بقیه فعال باشن .... یا اینکه مثل محیط کد نویسی ام ام بی بشه handle گذاشت برای کلیک رو کلمه ها و ...

این انتظارات از editbox و memo یکم عجیب هست!!!
این کارهارو باید از richEdit انتظار داشته باشیم .همونی که اسمش یادتون نمیاد!! کاملا از لحاظ ظاهر شبیه memo هست و اگر در ابعاد کوچیک استفاده بشه مثل editbox میشه ولی در اصل یه شیء دیگه هست و همه ی امکاناتی که می گید را داره
ولی تو پلاگین کتیبه همچین شیئ فعلا و در این نسخه ها نیست که این کارها رو بخواهیم بکنه!!!!
محمدمهدی: یا اینکه بشه Enter خوردنش رو فعال یا غیر فعال کرد

یه نگاهی به help و demo بندازید، با دستور accept enter و dontaccept enter !!

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
لوسیفر عزیز اگه می خوای پلاگینت بدرد بخوره می تونی فوکوسش رو پیشرفته تر بکنی. یعنی اینکه مثلا بتونیم سر کاراکتر چهارم فوکوس کنیم یا اینکه از فلان کاراکتر تا فلان کاراکتر رو select کنیم و همین طور بر عکس بتونیم همین ها رو get بکنیم و البته نیازیم به بالا آوردن ادیت باکس نباشه.
فکر کنم حرفهای من رو جناب m javad زدن ولی لازمه یک چیزهایی رو اضافه کنم درسته همه این نمونه که گذاشتین همه کارایی پلاگین رو داشت ولی کلا من پلاگین رو برای کمک به دوستمون Xowom ساختم که اگه به کارشون اومد و خواستن ازش استفاده کنن اجباری در کار نبوده پس دیگه نیازی نبود و نیست که بخوام تغییری ایجاد کنم و فکر نمیکنم بشه از پلاگین کتیبه هم توقع داشت همه کارایی رو داشته باشه و یا اضافه بشه چون یک پلاگین رایگان هست و هر تغییر یا اضافه کردن در پلاگین زحمت و زمانی رو میطلبه

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا