Fa در مورد editbox

Xowom

Member
با سلام خدمت دوستان عزیز....
دیروز پروژه ام تموم شد. امروز دارم براش یه سناپ با ام ام بی درست می کنم. ولی با یه مشکل مواجه شدم!!!:shock:
توی ستاپ یه صفحه اختصاص دادم برای serial number . چند تا editbox پیش هم گذاشتم تا رمز داخل اونا نوشته بشه. با اسکریپت LAN تنظیم کردم که توی هر editbox فقط پنج حرف بشه نوشت.
حالا سوالم اینه : می خوام وقتی توی اولین editbox پنج حرف نوشته شد بعد از نوشته شدن پنجمین حرف محل نوشتن رمز بپره به editbox دومی. و وقتی دومین editbox هم پر شد بپره به editbox بعدی.
کسی برای این کار اسکریپتی یا پلاگینی می دونه؟:-?
با تشکر....

mbsa

Active Member
سلام
چرا خودتون را اينقدر عذاب مي ديد كه حتماًبا mmb ستاپ ساخته بشه برنامه هايي حرفه اي مثل install shield عالي عمل كنه يا اگه زياد با ستاپ كار نكردي با برنامه setup factory ستاپ را بساز در هر دو برنامه هم قابليت رمز گذاشتن رو ستاپ را داره .
حتماً امتحانشون كن
اميدوارم كمكت كنه !​

آخرین ویرایش:

Xowom

Member
منم با پلاگین ماوس همین کارو کردم. ولی کارش زیاده. راه آسون تری نیست؟

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
منم با پلاگین ماوس همین کارو کردم. ولی کارش زیاده. راه آسون تری نیست؟
نه دوست عزیز فعلا تنها راهش همینه ولی اگه تونستم پلاگین فشردن دکمه tab رو براتون درست میکنم

loo30fer

دوست عزیز شما تو برنامتون از چندتا EditBox استفاده کردین تا من براتون تو پلاگین پیادش کنم و میتونید تو این پلاگین بگین EditBox اول رو براتون فقط focus کنه

Xowom

Member
از پنج تا editbox استفاده کردم.... در ظاهر ستاپ استثنائیه . به همین خاطر نمی تونم از نرم افزار های دیگه استفاده کنم.

DiR3CToR

Member
من هم با mbsa موافقم بايد از هر برنامه ايي در تخصص خودش استفاده كرد تا زماني كق برنامه هايي نظير IS و SF هست چرا با MMB در اين برنامه ها به هر كجاي سيستم كاربر فقط با چند كليك دسترسي داريد

دوست عزیز این سوال قبلا مطرح شده بود و اگه یک جستجویی میکردین به جوابتون میرسیدین با این حال لینک اون پست رو براتون قرار دادم
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=155888
دوست عزيز لينكي كه شما گذاشتيد بسيار مفيد بود اما با عرض معذرت در مورد سؤال دوستمان كه مشكل من هم هست :
حالا سوالم اینه : می خوام وقتی توی اولین editbox پنج حرف نوشته شد بعد از نوشته شدن پنجمین حرف محل نوشتن رمز بپره به editbox دومی. و وقتی دومین editbox هم پر شد بپره به editbox بعدی.
کسی برای این کار اسکریپتی یا پلاگینی می دونه
؟
آيا مي توانيد راهنمايي بفرماييد؟ ممنون

loo30fer

بله دوست عزیز دارم پلاگینش رو پیاده میکنم که این کار رو انجام بده البته با یک دستور بیلدر قاطیش کردم و شما میتونید با این پلاگین رو یک پلاگین فوکوس انجام بدین و همونطور که جناب m javad گفتن فکر کنم استفاده از پلاگین کتیبه ایشون راحتر و بهتر هستش

m javad

کاربر متخصص
راهنمایی

http://forum.majidonline.com/member.php?u=141962
wahid online : دوست عزيز لينكي كه شما گذاشتيد بسيار مفيد بود اما با عرض معذرت در مورد سؤال دوستمان كه مشكل من هم هست :
کسی برای این کار اسکریپتی یا پلاگینی می دونه
؟
آيا مي توانيد راهنمايي بفرماييد؟ ممنون

اینم نمونه
موفق باشید

پیوست ها

• Example.zip
    189.9 کیلوبایت · بازدیدها: 48

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
پلاگین SysMetrics اگراشتباه نکنم قابلیت ارسال کلید TAB رو داره، میتونید از این پلاگین هم بهره ببرید

پیوست ها

• tab key.rar
    5.2 کیلوبایت · بازدیدها: 27

Member
فقط توی help سرچ کنید autoit_setfocus تا نمونه آماده رو ببینید

loo30fer

ببخشيد اگه دير شد آخه کار واسم پيشومده بود , با اين پلاگين و دستور خود بيلدر ميتونيد فوکوس رو روي يک Editbox بندازين و اگه نوشته اي داخل EditBox هم نوشته شده باشه و فوکوس بندازين همش رو Select ميکنه , کارکردش رو امتحان کنيد و نظرتون رو بگین و باز اگه مشکلي بود من در خدمتم

پیوست ها

• SetFocusEditBox.rar
    9.2 کیلوبایت · بازدیدها: 22

m javad

کاربر متخصص
راهنمایی

من فکر کردم شما نمی خواهید از editbox خود بیلدر استفاده کنید
اگه اینطور باشه که برای فوکوس میشه بودن پلاگین هم انجامش داد
البته من استفاده از پلاگین SetFocusEditBox رو ترجیح میدم. چون مطمئن تره!

پیوست ها

• Example1.zip
    799 بایت · بازدیدها: 15

mbsa

Active Member
سلام دوستان
مثالي كه آقاي lo30fer و mJavad گذاشته بودند واقعاً مثالهاي كاربردي براي تغيير فوكوس بود.
من چند روز پيش مي خواستم كه جدول طراحي كنم و به تغيير فوكوس احتياج داشتم ولي فكر نمي كردم بيلدر چنين امكاني داشته باشه.
درهرصورت از همه ممنونم

loo30fer

من فکر کردم شما نمی خواهید از editbox خود بیلدر استفاده کنید
اگه اینطور باشه که برای فوکوس میشه بودن پلاگین هم انجامش داد
البته من استفاده از پلاگین SetFocusEditBox رو ترجیح میدم. چون مطمئن تره!
عجب برام جالب بود که بدون پلاگین من شد پس من چرا وقتم رو برای پیاده کردن پلاگین گذاشتم :lol:
ولی لازمه بگم یک چیزهایی رو با پلاگین و بدون پلاگین هم مقایسه کنید که با پلاگین میتونید یکدفعه فوکوس رو روی EditBox بندازین و اگه کاربر دوباره کد رو اشتباه وارد کرده باشه و بخواد دوباره تایپ کنه براش متن EditBox بعدی Select میشه و وقتی تایپ کنه همش پاک میشه ولی بدون پلاگین هیچ کدوم از این کارایی رو نداره و اگه کاربر بخواد یک کلمه در EditBox رو ویرایش یا حذف کنه دیگه نمیشه و فوکوسش میپره رو یک EditBox دیگه و نمیونه مستقیم روی EditBox فوکوس بندازه , با این حال خیلی ممنون که حاضر شدین پلاگین من رو تست کنید و نظرتون رو بگین :rose:

Xowom

Member
پلاگین SetFocusEditbox واقعا پلاگین جالبی بود. از این میشه تو خیلی از جاها استفاده کرد. از آقای loo30fer بسیار تشکر می کنم.:).
آقای nevercom هم پلاگین جالبی برای فوکوس editbox گذاشتن. ممنونم. ظاهرا پلاگینی که اقای nevercom گذاشتن دکمه ی tab رو فشار میده. با این پلاگین میشه دکمه های دیگه ای رو هم فشار داد ؟ مثل enter.
با تشکر ... :rose:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
این پلاگین یک عدد بعنوان ورودی میگیره که شماره ی کاراکتر مربوطه در جدول ascii هست

پیوست ها

• SysMetricsPreview.rar
    16.7 کیلوبایت · بازدیدها: 13

جدیدترین ارسال ها

بالا