در مورد chatgpt

saalek110

Well-Known Member
در مورد chatgpt

سالک: من باهاش عکسهای جالبی ساختم و لذت بردم. صحبت باهاش هم سرگرن کننده است. من باهاش تمرین زبان آلمانی کردم.ازش در مورد ساخت روبات پرسیدم.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
چت جی پی تی (ChatGPT) جدیدترین «مدل زبانی» (Language Model) مبتنی بر هوش مصنوعی ارائه شده توسط مجموعه OpenAI به حساب می‌آید. این مطلب، راهنمایی جامع برای نحوه استفاده از دستیار مجازی Chat GPT است

saalek110

Well-Known Member
یک چت بات است که توسط OpenAI بر اساس GPT-3.5 توسعه یافته است. OpenAI، یک شرکت تحقیقاتی هوش مصنوعی مستقر در سانفرانسیسکو است که ChatGPT را ایجاد کرده و این ابزار را در 30 نوامبر 2022 راه‌اندازی کرده است.

saalek110

Well-Known Member
کاربردهای Chat GPT

حل مسائل برنامه نویسی
......
جستجوی اطلاعات

فرض کنید قصد دارید برای تحقیق خود به سراغ مطالعه مقالات علمی اساتید دانشگاه یا به جستجو در گوگل بپردازید، چقدر زمان و وقت شما را می‌گیرد؟
یک راه آسان‌تر نیز برای این کار وجود دارد و آن هم استفاده از چت جی پی تی است که حتی برای جستجوی اطلاعات نیز کارساز است.

هر اطلاعاتی که نیاز داشته باشید را به شما می‌دهد یا سایت‌هایی که در آن زمینه اطلاعات داشته باشند را به شما معرفی می‌کند تا از طریق آن‌ها در کمترین زمان ممکن به اطلاعات بسیاری دست پیدا کنید.

نوشتن کدهای مربوط به زبان‌ های برنامه‌ نویسی

دیباگ‌کردن کد

ترجمه‌ متون

نوشتن داستان یا شعر

تولید محتوا متنی

ویراستاری متون

پاسخ به پرسش

خلاصه نویسی

مکالمه و پاسخ سریع با انسان

آنالیز احساسات

سالک: من فقط نقل کردم ، درستی و غلط بودن مطالب بر عهده من نیست.

saalek110

Well-Known Member
معایب ChatGPT
۱- احتمال ارائه پاسخ نادرست
ChatGPT می‌تواند در طیف وسیعی از وظایف فوق العاده خوب عمل کند، اما مانند سایر مدل‌های از پیش آموزش دیده برای دامنه‌های تخصصی، بهینه سازی نشده است.

این امر می‌تواند منجر به نتایج نادرست یا نامربوط برای برخی مقاصد شود و آموزش و برنامه ریزی مجدد چت جی پی تی را برای دامنه یا وظیفه خاصی که می‌خواهید از آن استفاده کنید ضروری می‌سازد.

علاوه بر این، داده‌های آموزشی ChatGPT تا تاریخ پایانی سپتامبر 2021 جمع آوری شده است، بنابراین برخی از پاسخ‌ها ممکن است منعکس کننده به روزترین اطلاعات نباشند.

۲- دانش محدود
مانند بسیاری از مدل‌های هوش مصنوعی، ChatGPT محدودیت‌هایی در داده‌های آموزشی خود دارد. هم محدودیت در آموزش داده‌ها و هم تعصب در داده‌ها می‌توانند تأثیر منفی بر خروجی مدل ایجاد کنند.

بنابراین زمانی که از او سوال یا تحقیقی می‌پرسید، حتما خروجی خود را بار دیگر مطالعه و بررسی کنید تا دچار چنین سوگیری‌هایی نشوید.

۳- پایداری
ChatGPT پایداری و ثبات در منابع و داده‎های خود ندارد. چت جی پی تی منبع معتبری از اطلاعات واقعی نیست و نمی‌توان از آن برای نوشته‌های دانشگاهی استناد کرد. در حالی که سعی می‌کند پاسخ‌های دقیق ارائه کند، اغلب اشتباه می‌کند، زیرا پاسخ‌هایش بر اساس الگوها است، نه حقایق و داده‌ها.

۴- سوگیری در پاسخ‌ها
در برخی موارد نشان داده شده است که چت جی پی تی با تعصب به سوالات پاسخ می‌دهد؛ به همین خاطر چندان نباید به پاسخ‌هایی که دارایی چنین سوگیری‌هایی هستند اطمینان کرد.

مقاله‌ای از محققان مستقر در بریتانیا نشان می‌دهد که ChatGPT OpenAI یک سوگیری لیبرال دارد و نشان می‌دهد که چگونه شرکت‌های هوش مصنوعی برای کنترل رفتار ربات‌ها تلاش می‌کنند، حتی زمانی که آن‌ها را به میلیون‌ها کاربر در سراسر جهان معرفی می‌کنند.

آیا باید نگران ChatGPT بود؟
با توجه به محبوبیت آن، دیوید روزادو، در یک مطالعه MDPI، نشان می‌دهد که چگونه می‌توان از چت جی پی تی برای کنترل اجتماعی، انتشار اطلاعات نادرست، محدود کردن آزادی انسان‌ها و مانع تراشی در مسیر حقیقت‌جویی استفاده کرد.

چنانچه شما در جهت استفاده صحیح از آن برآیید چندان جای نگرانی نیست. اما در این میان برخی از افراد هستند که نگران از بین رفتن مشاغل و حرفه‌های خود هستند؛ چرا که ممکن است چت جی پی تی جای آن مشاغل را بگیرد.

جدیدترین ارسال ها

بالا