در مورد کلید ها

KING_TESLA

New Member
Komak Konid Gobran Mikonam

Che Gory Mishe Key Sakht Ke Brname Agra Mishe To Har Brnamehay Body Kldyhay Ke Gozashty Msal
Alt.c Kar Bkone:)

محمدمهدی

Well-Known Member
Che Gory Mishe Key Sakht Ke Brname Agra Mishe To Har Brnamehay Body Kldyhay Ke Gozashty Msal
Alt.c Kar Bkone:)
دوست عزیز به نظر من سوال شما یه مقدار مبهمه اما اونی که من فهمیدم و تا اونجایی که من بلد هستم برای اینکار بهترین دستور در ام ام بی استفاده از یک تایمر برای minimize کردن برنامه به طور سریع که کلیدهایش کار نکنه و بعد برگرداندن است اگر سوال همینه بخواهید تا اگر شد مثالش رو درست کنم.
در ضمن لطفا ادامه سوال رو در جای دیگری ادامه دهید و دیگر در اینجا سوال مطرح نکنید اسم این مکان درباره پلاگینهاست...

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
بنده نوشته ها رو انتقال دادم.

جناب King_tesla لطفا سلیس و روان بنویسید و حتما برای پرسش خود از زبان فارسی استفاده کنید نه پینگلیش.

Little-Demon

Well-Known Member
یعنی برنامه شما کمینه شده و برنامه دیگه ای اجراست و در او حالت بازهم کلید هایی که در برنامه خودتون تعریف کردید کار کنه ؟ درسته ؟ باید برنامه شما فعال باشه واگرنه نمیشه .....شما هم همینو میخواید ....
این کار با ام ام بی و حتی پلاگین های موجود هم غیر قابل انجام هست ...متاسفانه ...

ولی اگه براتون مشکلی نیست من میتونم براتون یک مینی فایل درست کنم با زبان دیگه ای که برنامه تون اون رو اجرا کنه حالا چون خیلی هم کوچیک هست میتونیدEmbedd کنید .اونو . میخواید یا نه ؟

KING_TESLA

New Member
اگه بزاری که ممنون میشم
منم کنکوری هستم ایشالا دوتایی با رطبه خوب قبول میشیم

بالا