در مورد هاستینگ 600 گیگابایتی hostmonster نظر دهید!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Farhad3614

Member
من خودم از هاست مانستر خريد كردم ، بعد از يك روز ازم اسكن پاسپورت خواستن ، فرستادم اكانتمو بستن ! چون گفتن ايراني ....
اصلا پيشنهاد نمي كنم .

صحبت دوست عزیزمان کاملا صحیح است البته این موضوع در مورد تمامی هاستهای خارجی و به قول معروف پدر و مادر دار وجود داره چراکه اگر شما بخواهید شخصا از آنها خرید کنید به عنوان یک ایرانی کار بسیار اشتباهی است (حتی با هویت شخص غیر ایرانی) و همان ابتدای کار روشن است که هاست شما را خواهند بست چراکه شما یک ایرانی هستید و به سرعت و همیشه نمی توانید اطلاعات خواسته شده از طرف سرور را که شما با هویت شخص دیگری سرویس گرفتید را برای Verify ارائه بدید..

داشتن یک سرویس هاستینگ قدرتمند و خوب حق همه هستش به شرط آنکه از راه قابل اعتماد و اصولی وارد عمل بشید.

پیشنهاد میکنم اگر مایل به گرفتن سرویس معتبر و خارجی هستید از طریق نمایندگان واقعی ( نماینده نه واسته خرید ) اقدام کنید تا در آینده مشکل تحریم و Verify را نداشته باشید.

موفق باشید./

m-sh

Member
بله همه هاست های معروف بعد از خرید از یا با شما تلفنی تماس می گیرند یا ازتون می خواهند که کپی کارت و مدرک شناساییتون را براشون ارسال کنید ( این کار را برای جلوگیری از خرید با کارت اعتباری یا پی پال دزدی انجام می دهند )

هم هاست مانستر و هم بلوهاست هیچ کدام مشکلی با ایران ندارند ( می تونید از پشتیبانی خودشون بپرسید )

ولی اگه نتونید خرید را verify کنید بلافاصله هاست را می بندند

اگه بخواهید ما می تونیم چه از www.hostmonsgter.com و چه از www.bluehost.com به صورت verify شده تقدیمتون کنیم

www.skyhost.ir

PadinaWebGroup

Active Member
در كل همچين سرويس ها با فضاي بالا يه نوع تبليغه ! و پيشنهاد ميشه !!‌
هاست با اصل و نصب از همين ايران با فضاي كم بخريد اما شب سرتون را راحت زمين ميذاريد..

parsgibit

Member
من چندين جا چك كردم ، ميگن 600 گيگابايت ...
شما مجازيد كه فقط فايل هاي سايتتون بشه انقدر ، يعني اگه بكاپ باشه ، آهنگ باشه ، فايل باشه نميشه ! فقط مثلا پيوست هاي فرومتون !!
هاست با اصل و نصب از همين ايران با فضاي كم بخريد اما شب سرتون را راحت زمين ميذاريد..
البته از هر كه كه نه ...
من توي اين فروم جدا كسي رو نميبينم كه سرويس خوبي بده !! شرمنده ها !! يا ريسلر ان يا علم كارشونو ندارن !
باز از اين نظر شركت هاي بزرگ خارجي ، كه ديتا سنتر هم هستن خيلي بهتره ...

m-sh

Member
http://www.treas.gov/offices/enforcement/ofac/

اگه رعايت نكنن كه در خودشون تختس !! به عنوان يك شركت آمريكايي !!!
ساپورت ها هم ، باره اول ميگن ، اما بعد پيله كني اگه بپرسن از رده بالاتر ها ، تاييد مي كنن كه نمي تونن سرويس بدن !
درسته که از لحاظ قوانین کلی آمریکا داد و ستد با ایرانی ها ممنوع هست
ولی خوب بعضی از شرکت ها مثل godaddy یا hostgator دشمنی خونی با ایران دارند :p
و برخی ها هم مثل بلوهاست نمی خواند مشتری های ایرانی را از دست بدند و میگند مشکلی نداریم ;)

فکر می کنم بین این دو حالت انتخاب حالت دوم عقلانی تر باشه

در ثانی همه خرید های ما توسط همکارمون در آمریکا با کارت اعتباری معتبر انجام میشه
و با تلفن آمریکا هم verify می شه و هیچ اسمی از ایران در کار نیست و خریدار یک فرد امریکایی شناخته می شه

پس ما حتی برای خرید از حالت اول هم هیچ مشکی نداریم
( ولی توصیه می کنیم دوستان شرکت هایی را برای خرید انتخاب کنند که با ایران مشکلی ندارند هرچند که برای ما فرقی نمی کنه)

m-sh

Member
در كل همچين سرويس ها با فضاي بالا يه نوع تبليغه ! و پيشنهاد ميشه !!‌
من چی بگم که بلوهاست با میزبانی از بیش از 600 هزار سایت دیگه شد بی اصل و نصب !

m-sh

Member
من چندين جا چك كردم ، ميگن 600 گيگابايت ...
شما مجازيد كه فقط فايل هاي سايتتون بشه انقدر ، يعني اگه بكاپ باشه ، آهنگ باشه ، فايل باشه نميشه ! فقط مثلا پيوست هاي فرومتون !!

البته از هر كه كه نه ...
من توي اين فروم جدا كسي رو نميبينم كه سرويس خوبي بده !! شرمنده ها !! يا ريسلر ان يا علم كارشونو ندارن !
باز از اين نظر شركت هاي بزرگ خارجي ، كه ديتا سنتر هم هستن خيلي بهتره ...
درست هست فضا و پهنای باند نامحدود معنی درستی نداره
ولی فضا و پهنای باند نا محدود در بلوهاست یعنی شما نگران فضا و پهنای باند سایت خودتون نباشید

تنها محدودیت منابع سرور هست که چون به هر حال هاست اشتراکی هست محدود هست تا برای سایت های دیگه مشکلی پیش نیاد و سرور بتونه جوابگو باشه

محدودیت cpu بلوهاست به این شکل هست :
شما در هر 60 ثانیه می تونید تا 40 ثانیه از cpu کل سرور استفاده کنید
یعنی بیش از 65 درصد

سرور های بلوهاست 8 تا cpu دارند که هرکدوم 1.83 گیگاهرتز هست

( می تونم بگم اگه سایتی روی بلوهاست جواب نده تنها راه سرور اختصاصی با هزینه 100 تا 400 دلار در ماه هست )

اگه سایت شما در بلوهاست از حد مجاز cpu عبور کنه سایت به صورت خودکار بسته می شه و بعد از 5 تا 10 دقیقه که فشار کم شد دوباره باز می شه

تقریبا نود درصد سایت ها اصلا با مشکل کمبود cpu مواجه نمی شند چون 65 درصد 8 تا cpu واقعا مقدار زیادی هست

( البته من این جواب ها را برای شما دو دوست عزیز که خودتون فروشنده هاست هستید نگفتم ... چون می دونم تاثیری نداره :p )

m-sh

Member
شما هم فقط تبليغ ميكني !!‌چرا قبول نمي كني اينا همش كشكه !!!
ما از همه شرکت های خارجی هاست ، vps و سرور اختصاصی فروش داریم!
همه این ها کشکه ؟!
( پس احتمالا شما کل اینترنت به نظرتون کشک هست ;) )

مگه غیر از اینه که اکثر شرکت هایی ایرانی خودشون از جاهایی مثل the planet یا iweb یا ... سرور اختصاصی یا رسلر گرفتند و تقسیم می کنند!

البته من منکر مزایای شرکت های ایرانی نمی شم
( مثل ساپورت فارسی ( البته اگه ارائه بدند ... ) )

www.skyhost.ir

آخرین ویرایش:

m-sh

Member
منظورم اين شركت هايي مثل بلو هاست و .. هست نه اي وب !!!

موفق باشيد..
به طور کلی مقایسه سرور اختصاصی با هاست اشتراکی اصلا منطقی و درست نیست!

( اگه هم منظورتون هاست اشتراکی iweb هست که اصلا در مقابل بلوهاست حرفی برای گفتن نداره :p )

parsgibit

Member
در ثانی همه خرید های ما توسط همکارمون در آمریکا با کارت اعتباری معتبر انجام میشه
و با تلفن آمریکا هم verify می شه و هیچ اسمی از ایران در کار نیست و خریدار یک فرد امریکایی شناخته می شه
1. اگه مشكل نداشته باشن ، باهاشون اف بي آي مشكل دار ميشه :)) !!!
2. همين كار شما تخلفه.
( البته من این جواب ها را برای شما دو دوست عزیز که خودتون فروشنده هاست هستید نگفتم ... چون می دونم تاثیری نداره :p )
من هاستينگمو جمع كردم رفت !!

محدودیت cpu بلوهاست به این شکل هست :
شما در هر 60 ثانیه می تونید تا 40 ثانیه از cpu کل سرور استفاده کنید
یعنی بیش از 65 درص

من يه هاست 1 ماهه ميگيرم ، اگه اين طور نبود چي ؟!

تنها راه سرور اختصاصی با هزینه 100 تا 400 دلار در ماه هست )
فرق 100 دلار تا 400 دلار مي دوني چه قدره ؟
از Celeron 2.4 ه تا 8 تا زئون 3 !!!

parsgibit

Member
( اگه هم منظورتون هاست اشتراکی Iweb هست که اصلا در مقابل بلوهاست حرفی برای گفتن نداره :p )
من اكانت شيرد هاست دارم از آي وب !
از بلو هاست هم بچه ها داشتن !!
به نظر من كه مشتري اي وبم ، خيلي خيلي بهتره آي وب !
شما 1 ثانيه سرور داون شه ، ميري Sla Credit Request ميدي ، كل هزينه اون ماه رو پس ميگيري !

m-sh

Member
1

من يه هاست 1 ماهه ميگيرم ، اگه اين طور نبود چي ؟!

هیچی!
خیلی راحت شما می تونید تا 30 روز تست کنید اگه راضی نبودید کل مبلغ هاست برگشت داده میشه
به همین راحتی

فرق 100 دلار تا 400 دلار مي دوني چه قدره ؟
از Celeron 2.4 ه تا 8 تا زئون 3 !!!

خوب منم که همین را گفتم ! بسته به امکانات سرور هزینه سرور اختصاصی حدودا بین 100 تا 400 دلار در ماه هست

PadinaWebGroup

Active Member
به طور کلی مقایسه سرور اختصاصی با هاست اشتراکی اصلا منطقی و درست نیست!

( اگه هم منظورتون هاست اشتراکی iweb هست که اصلا در مقابل بلوهاست حرفی برای گفتن نداره :p )

منم نگفتم سرور اختصاصي با هاست اشتراكي يكي هست ! گفتم اين تبليغي كه بلو هاست و امثال اون ميكنن يه تبليغي بيش نيست !!!

(‌ اما به نظرم اي وب بهتر از بلوهاسته !‌)

موفق باشيد..:oops:

m-sh

Member
منم نگفتم سرور اختصاصي با هاست اشتراكي يكي هست ! گفتم اين تبليغي كه بلو هاست و امثال اون ميكنن يه تبليغي بيش نيست !!!

(‌ اما به نظرم اي وب بهتر از بلوهاسته !‌)

موفق باشيد..:oops:
ما هم از Iweb فروش داریم و هم bluehost و هم هر هاست دیگه ای که دوستان انتخاب کنند

ولی به شخصه بلوهاست را به iweb ترجیح می دم ... چون واقعا قوی تر هست.

البته برای ما هیچ فرقی نداره ;)

شما هم موفق باشید

www.skyhost.ir

websamancom

Well-Known Member
سلام دوستان
من تا حالا با بیشتر سرورها کار کردم iweb از نظر پشتیبانی مزخرفه بخصوص شردش که اصلا به مشتری اهمیت نمیدن شما نیاز به زند داشته باشید که همجا هست اونا براتون نصب نمیکنن
سایتگراند هم بد نیست فقط یکم قینتهاش بالاست بخصوص برای ادوون دامین
ولی بنظر من بهترین گزینه بلو هاست هستش

PadinaWebGroup

Active Member
سلام دوستان
من تا حالا با بیشتر سرورها کار کردم iweb از نظر پشتیبانی مزخرفه بخصوص شردش که اصلا به مشتری اهمیت نمیدن شما نیاز به زند داشته باشید که همجا هست اونا براتون نصب نمیکنن
سایتگراند هم بد نیست فقط یکم قینتهاش بالاست بخصوص برای ادوون دامین
ولی بنظر من بهترین گزینه بلو هاست هستش

شما هم براي m-sh تبليغ كنيد !!!‌

دوستان عزيز جوك سال : بلوهاست بهتر از اي وب !!!‌:eek::D

m-sh

Member
اوکی قبول ...

همه فامیل های من هستند و می خواند برای من تبلیغ کنند

( خوبه حالا ما هم از بلوهاست فروش داریم و هم از iweb )

سایت: www.skyhost.ir

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا