در مورد هاستینگ 600 گیگابایتی hostmonster نظر دهید!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jomeha

Member
دوستان لطفا هاستینگ این شرکت را مورد بررسی قرار دهید .

و اگر اطلاعاتی فنی خاصی به نظرتان میرسد بیان کنید.

چون تصمیم دارم هاستنگ این شرکت را تهیه کنم ولی اطلاعاتی در مورد اعتبار و کیفیت آن ندارم .:neutral:

چگونه می شود اعتبار یک هاستینگ را محک زد ؟

http://www.hostmonster.com

آخرین ویرایش:

jomeha

Member
کسی نبود که کمی اطلاعات فنی داشته باشه؟ :neutral:

اگه در زمینه هاستینگ اطلاعات دارید کمک کنید .

آخرین ویرایش:

ali_220

New Member
تو ایران
همین جهان هاستینگ بدون اطلاع قبلی هیچ هیچ
سرور داون شده
چند روز هست
احتمالن تعطیل شده به طور کامل.
نه بک آپی نه دامیین هاشون رو بده
نه یه هفته قبل بگه
هیچ@@
حالا دیگه خارجی اون سر دنیا (ما هم ایرانی دستمون به هیچ جا بند نیست. :d )

jomeha

Member
ایران پرداخت عزیز دستت درد نکنه رفتم دیدم خوب بود

نظر شخصی خودت چیه (با توجه به او جایزه های سال 2006 که این شرکت گرفته و ...)

اما علی 220 :
فرق داخل و خارج کشور در یک چیز است : قانون

اونا قانون دارند
ما قانون نداریم
.

آخرین ویرایش:

jomeha

Member
لطفا از بحث خارج نشوید و به جای این حرفا یه نظر علمی ارائه کنید ( محاسن و معایب فنی )

من فقط گفتم اگه کسی رفت و در مورد این هاستینگ تحقیق کرد .

نظر فنی خودش رو به من هم بگه " همین و بس "

آخرین ویرایش:

IranPardakht

Well-Known Member
من تا حالا مشکلی نداشتم. نیازهای مشتری ها رو هم برآوردن کردند.
مشخصات فنی هم که ذکر شده.

درضمن خریدها با هویت ایرانی انجام نمیشه تا به مشکل تحریم بربخورید.

ali_220

New Member
لطفا از بحث خارج نشوید و به جای این حرفا یه نظر علمی ارائه کنید ( محاسن و معایب فنی )

من فقط گفتم اگه کسی رفت و در مورد این هاستینگ تحقیق کرد

نظر فنی خودش رو به من هم بگه " همین و بس "
حالا چته؟
خوب اینک بهت داد از بهترین مرجع دیگه
10 بار که نمی پرسند
در ضمن یه خورده درست تر هم حرف بزنی بد نیست.

kitiran

Active Member
سلام
به نظر من
ببینید این شرکت های مثل هین که شما گفتید و یا بلو هاست واقعا 600 گیگ هاست رو میدن و شما تا 100 گیگ رو آپلود کن اما اگه ببینند مصرف رم ویا سی پی یو و یا درصد لینک اسپیدشون داره میاد پایین هیچ کدومشون حاضر نیستند با شما هم کاری کنند! چون خیریه وا نکردن و باید به دیگر مشتری هاشونم سرویس بدن!
پس شما اگه فضا براتون مهمه پس فقط بایه آرشیو کردن فایل خوبه! مگرنه باسه ترانسفیر فایل ها و دانلود سنتر و ... که منابع سرور رو زیاد مصرف می کنه اگه من جای اونا باشم کار عاقلانش اینکه یا بتون اخطار مصرف کم بدم یا بگم مصرفتون بالاست نیاز به سرور یا وی پی اس دارید ... و یا اگه مصرفتون زیاده می بندم!
و اگر آدم بدی باشم و ببینم ایرانی هم هستید اذیت کنم اطلاعاتتون نو پاک می کنم که کمتر این مشکل پیش میاد.
البته این نظر من بود
موفق باشید

Farhad3614

Member
سلام.

صحبت دوست و همکار عزیزمان kitiran کاملا درست است.
اینگونه فضاها برای آرشیو مناسب هستند و با استفاده زیاد و ترانسفر بالا به مشکل بر خواهید خورد.
در ضمن HM زیاد با ایرانیها خوش اخلاق نیست و خیلی باید در سرویس گیری ( IP پرداخت کننده و IP درخواست کننده) و رفتارتان در هاست مراقب باشید. چون بلافاصله سرویس را به حالت تعلیق در می آورند و در 90% موارد که دیده شده پول شما را برگشت نمی دهند.
در آخر هم به این نکته اشاره میکنم که سرویس گرفتن با مشخصات غیر واقعی یعنی مشخصاتی که مال شما نیست کار بسیار خطرناکی است.
پیشنهاد میکنم در انتخاب سرویس دهنده بیشتر دقت بفرمایید.

موفق باشید./

kitiran

Active Member
این اکانت تست میدونید مثل چی می مونه مثل این میوه فروش ها که دسته اول میوه رو خوب میچینن بعد که می خوان بدن از پشت اون میوه خوبا ... میدن
ببینید من کاری ندارم اما اصلان بزنه 4 تا سی پی یو شما نمی دونید شاید با این 4 تا سی پی یو 1000 تا اکانت رو سرورشه ! :razz:

IranPardakht

Well-Known Member
سلام.

صحبت دوست و همکار عزیزمان kitiran کاملا درست است.
اینگونه فضاها برای آرشیو مناسب هستند و با استفاده زیاد و ترانسفر بالا به مشکل بر خواهید خورد.
در ضمن HM زیاد با ایرانیها خوش اخلاق نیست و خیلی باید در سرویس گیری ( IP پرداخت کننده و IP درخواست کننده) و رفتارتان در هاست مراقب باشید. چون بلافاصله سرویس را به حالت تعلیق در می آورند و در 90% موارد که دیده شده پول شما را برگشت نمی دهند.
در آخر هم به این نکته اشاره میکنم که سرویس گرفتن با مشخصات غیر واقعی یعنی مشخصاتی که مال شما نیست کار بسیار خطرناکی است.
پیشنهاد میکنم در انتخاب سرویس دهنده بیشتر دقت بفرمایید.

موفق باشید./

خواب دیدین؟

1240

Banned
این اکانت تست میدونید مثل چی می مونه مثل این میوه فروش ها که دسته اول میوه رو خوب میچینن بعد که می خوان بدن از پشت اون میوه خوبا ... میدن
ببینید من کاری ندارم اما اصلان بزنه 4 تا سی پی یو شما نمی دونید شاید با این 4 تا سی پی یو 1000 تا اکانت رو سرورشه ! :razz:

دوست عزیز یه بار دیگه بخون :D
سرور لودش 7 هست. یعنی هیچ در پیت :D
جالب اینجاست که رفتند تو کانفیگ هم دست بردن که تا 10 که بیاد سرور لود قرمز نشه :razz:
عجب کارهایی که نمی کنن.:eek:

Farhad3614

Member
1240 عزیز

این مورد خیلی مهم هستش ولی به اکانت Demo نمیشه اعتماد کرد و روش حساب کرد چون به عنوان دکور هستش.

این هم Server Load بر روی Shared Host یکی سرور های ما.. 10.52 (4 cpus) ( البته تویDemo هم نیست )

موفق باشید./

jomeha

Member

دوست عزیز خدمتتون عرض کردم که اینجا برای بحث فنی باز شده

شما که نماینده فروش هستید اصلا لحن خوبی نبود کمی مراعات کنید .

شما فقط مباحث فنی خود را ( به جای لینک دادن ) به صورت فارسی به دیگر دوستان ارائه کنید و از آن به صورت علمی دفاع کنید .

اگه یه روز مشتری شما از شما پشتیبانی بخواهد و شما با همین لحن با اون صحبت کنید شاید برای سالهای آینده دیگه صاحب اعتماد نخواهید بود . آرامش اولین شرط گفتگو است .

آخرین ویرایش:

1240

Banned
1240 عزیز

این مورد خیلی مهم هستش ولی به اکانت Demo نمیشه اعتماد کرد و روش حساب کرد چون به عنوان دکور هستش.

این هم Server Load بر روی Shared Host یکی سرور های ما.. 10.52 (4 cpus) ( البته تویDemo هم نیست )

موفق باشید./

دوست عزیز
حرف بنده نیست سرور لود و رم بره بالا سرعت سرور کم میشه
اینکه دیگه اثبات شده
اگه می بینی سبز هست خودشون دست کاری می کنن

websamancom

Well-Known Member
ببین دوست عزیز اگه بخواین هاست از خارج کشور تهیه کنید ممکنه بدون هیچ دلیلی سایتهای زیر مجموعه ات رو ببندن به هزار دلیل ایرانی بودن یا رعایت نکردن کپی رایت ویا ....
پس در این میان فقط بحث فنی کار شما رو حل نمیکنه مسلما از نظر فنی در سطح خوبی هستش ولی مطالب بالا رو هم در نظر بگیرید
موفق باشد

parsgibit

Member
من خودم از هاست مانستر خريد كردم ، بعد از يك روز ازم اسكن پاسپورت خواستن ، فرستادم اكانتمو بستن ! چون گفتن ايراني ....

اصلا پيشنهاد نمي كنم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا