در مورد نصب نيوك

ببخشيد ها من هر چه قدر ميخوام اين نيوك رو نصب كنم رو سرورمون نميشه ( البته تو هارد درايوم تونستم) اما تو سايتمون نتونستم پياده سازي كنم در صفحه اصلي سايت اين اخطار رو ميده

There seems to be a problem with the MySQL server, sorry for the inconvenience.

We should be back shortly.
توي اسكيوال هم اين ارور رو ميده
Connection Strings
Perl $dbh = DBI->connect("DBI:mysql:etabriz_admin:localhost","etabriz_XXX","<PASSWORD HERE>");
PHP $dbh=mysql_connect ("localhost", "etabriz_XXX", "<PASSWORD HERE>") or die ('I cannot connect to the database because: ' . mysql_error());
mysql_select_db ("etabriz_XXX");
اگه ميشه كمكم كنيد داره آبروم ميره

Parham

Well-Known Member

دوست عزیز مشکل از شما یا نصب شما نیستش مشکل به احتمال 99% از طرف سرور شما هستش که شاید دارند Backup میگیرند یا شاید یه مشکل دیگر دارند بهتر هستش که چند ساعتی‌ صبر کنید و اگر که مشکل شما حل نشد با پشتیبانی‌ سرور و هاست خودتون تماس بگیرید ...

ToFaN

Well-Known Member
يه سري منم با اين مشكل برخورد كردم (‌تقزيبا با يه خورده پس و پيش )‌
ميل زدم گفت سرور واسه 3 روز خاموشه
هاستم از كانادا بود .. اونها فكر كنم بعد از 2-3 يا سه سال سرورشون واسه 2 يا 3 روز استراحت باش بهش ميدن

oxygenws

Active Member
1- مقدار زیر خطا نیست. روش اتصال به بانک از طریق پرل می باشد:
کد:
Connection Strings
Perl $dbh = DBI->connect("DBI:mysql:etabriz_admin:localhost","etabriz_XXX","<PASSWORD HERE>");
PHP $dbh=mysql_connect ("localhost", "etabriz_XXX", "<PASSWORD HERE>") or die ('I cannot connect to the database because: ' . mysql_error());
mysql_select_db ("etabriz_XXX

2- خطای زیر:
کد:
به دلیل وجود مشکلی با بانک پیش میاد (حالا هر مشکلی) با توجه به اینکه احتمالا اطلاعات بانکتون کمه، احتمالا مشکلی در مورد نام کاربری و رمز عبور و تنظیم این دو با پایگاه داده تون دارید.

Parham

Well-Known Member
بهترین راه همین هستش که با اونها تماس بگیری اونا بهتر می‌تونن بهت بگن که چی‌ شده شاید مشکل ازDB شم شما باشه همنجوری که در بالا گفته شد شاید هم مشکل از سرور شما باشه که مشکل داره به هر حال بهتر هستش باز هم با اونها تماس بگیری ...

من پرسیدم ولی اینا میگن سرور ما نیوک 7.6 را سا÷ورت میکنه من هم اونو فرستادم ..... اما حالا م.ندونم اگه من ماژول های نیوک 7.8 بفرستم کار میکنه یا نه؟؟؟؟

مدیریت محترم من اون همه هم وارد نیستم که منظور شما را بگیرم .... میشه یکم اماتور تر بگین

oxygenws

Active Member
شما دقیقا مراحل ایجاد بانک رو بگو تا کمکت کنم. (اگر --دقیق-- نگی نمی تونم کاری برات بکنم.)

جدیدترین ارسال ها

بالا