در مورد ميكرو كنترل چي مي دونيد؟؟؟؟

ellisa

Member
سلام

من چه طور مي تونم اطلاعاتي راجع به ميكرو كنترل بدست بيارم؟؟؟/

سايت خوبي در اين زمينه سراغ داريد؟؟/

ممنون

mak

Member
سلام ellisa
چه اطلاعاتي راجع به ميكروكنترلر‌ها مي خواي؟

مي خواي تحقيق دانشگاهي راجع به كليت ميكروكنترلرها ارائه بدي يا مي‌خواي باهوشون كار كني ؟
اگه مي خواي كار كني بگو چه استفاده‌اي مي‌خواي ازش ببري تا من تا اونجايي كه حاليمه راهنماييت كنم.
در ضمن اگر راجع به يه نوع خاص ميكرو كنترلر اطلاعات مي‌خواي هم نوعش رو بگو.
فعلا

ellisa

Member
سلام

راستش من مي خوام با ميكروكنترل كار كنم, فكر كنم در زمينه اي ساخت روبات خيلي مورد استفاده قرار ميگيره.
من مي خوام يه روبات بسازم البته من نرم افزار ميخونم و اطلاع چنداني در زمينه اي سخت افزار ندارم/
ولي با اين حال به طرحي در اين زمينه نياز دارم.خوشحال ميشم اگه در اين زمينه منو راهنمايي كنيد.

ممنون

ellisa

CenoByte

Member
سلام خسته نباشيد من در زمينه ربوتبك كار كردم...
و تمام منابع مورد نياز - كليپ هاي ويديي و مقالات معتبر در زمينه برنامه نويسي روبات ها رو دارم.
اگه خواستي پي ام بده...
موفق باشيد.

alireza82

Well-Known Member
ellisa گفت:
سلام

راستش من مي خوام با ميكروكنترل كار كنم, فكر كنم در زمينه اي ساخت روبات خيلي مورد استفاده قرار ميگيره.
من مي خوام يه روبات بسازم البته من نرم افزار ميخونم و اطلاع چنداني در زمينه اي سخت افزار ندارم/
ولي با اين حال به طرحي در اين زمينه نياز دارم.خوشحال ميشم اگه در اين زمينه منو راهنمايي كنيد.

ممنون

ellisa
سلام
راستش منم همين كار شما رو مي خوام انجام بدم
و حدود 7 يا 8 ماهي هست كه دارم روش كار مي كنم و براي شروع كتاب ميكروكنترلر 8051 از دكتر مزيدي و ترجمه دكتر قدرت سپيدنام رو به شما توسيه مي كنم كتاب واقعا عالي هست . ولي بايد اينم بگم اين كار بدون داشتن كسي كه در زمينه مدار هاي الكتريكي وارد باشه و به شما كمك كنه تقريبا بيهودست . همينطوري كه من تا الان منتظر شدم تا اين ترم با پاس كردن مدار 1 يه چيزا يي از مدار ها ياد بگيرم . اما ياد گيري ميكرو ها نه فقط در رباتيك بلكه در همه جا كار برد داره.
من هم طبق توصيه اي كه اساتيدم به من كردن به شما توشيه مي كنم در زمينه رباتيك بهترين كار اينه كه شما ابتدا يه كم مدار ها و اجزاي اونها رو بشناسيد مثلا بدونيد خازن چيه اپمپ چيه و ... بعدا سراغ ميكرو كنترلر بريد. من اين راه رو رفتم برنامه نويسي 8051 رو هم ياد گرفتم اما عملا تا آخر اين ترم كه مدار رو پاس كنم و يه چيزايي از اون بفهمم انشا الله و اين وقتي كه براي ياد گيري ميكرو گذاشتم عملا بيهوده بوده

alireza82

Well-Known Member
البته من نمي خوام سنگ جلويه پاي كسي بندازم اينو همه مي دونيم كه هر كه .... جور .... كشد. ولي از كجا معلوم شايد شما به منابع و اساتيد برجسته تري دسترسي داشته باشيد در هر صورت موفق باشيد

CenoByte

Member
سلام خسته نباشيد..در زمينه آموزش كاربردي الكترونيك من دو تا سيدي آموزشي هيلي جالب و كاربردي دارم بصورت كاملا مالتي مديا و گرافيكي...اگه خواستيد پيغام بدهيد.
موفق و پيروز باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا