در مورد سرعت اينترنت

ايا ميشه سرعت اينترنتو بالا برد ....
اگه توسط يك نرم افزار است لطفا برام معرفي كنيد تشكر :)

بله ميشه

سلام دوستان
همكار محترم شما ميتوا نيد با برنامه شتاب دهنده اينترنتي كار كنيد بنده خودم دارم و برام قابل قبوله
:lol: با اين پهناي باند ايران واوضاع تلفن ايران چيز زيا دي انتظار نداشته باشيد

Internet Turb 2003 وژن 5.3 كه تقريبا قابل قبوله
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
www.activenet.o-f.com

ممنون عزيز

همكار محترم از راهنمايي شما ممنونم ولي اين شتاب دهنده را خودم دارم متاسفانه تغييري در سرعت اينترنت ايجاد نمي كند
8)

تاثير داره

سلام همكار محترم
اميدوارم حالتان خوب باشد
البته اينطوري هم كه شما فرموديد نيست اين شتاب دهنده بيشترين كارش در قسمت دانلود كردن نرم افزار است وخودشم هم يه كارهايي پشت صحنه انجام ميده كه قابل ديدن نيست فقط بايد حس كنيد يعني موقعه كار بايد فكر وهوشتان را متوجه ان كنيد كه بتونيد عمل ونتيجه انرو ببينيد
اما من خودم اون تجربه كردم واقعا مفيده

ACTIVE

Active Member
Re: تاثير داره

60733 گفت:
البته اينطوري هم كه شما فرموديد نيست اين شتاب دهنده بيشترين كارش در قسمت دانلود كردن نرم افزار است وخودشم هم يه كارهايي پشت صحنه انجام ميده كه قابل ديدن نيست

با سلام

دوست من شما در ابتدا نرم افزار Internet Turbo رو معرفي كردين و الانم ميگين كه براي دانلودنرم افزاره
ولي من تا اونجايي كه استحضار دارم اين نرم افزار سرعت كار در اينترنت رو زياد ميكنه البته نه به مقدار قابل قبول ولي من يك روشي رو توي كتاب ريجستري ديدم كه با دستكاري ريجستري(كه كار خطر ناكي هم است ) مي توان سرعت كار با اينترنت رو افزايش داد ولي متاسفانه الان اون كتاب پيشم نيست در اسرع وقت بهتون ميگم
راستي اگه از پشت صحنه اين نرم افزار اطلاعي دارين به ما هم بگين ( خير ببيني انشا الله ) .

باسپاس
:wink:

همكار گرامي اولا نرم افزلري را كه شما گفته بوديد دارم ثانيا نرم افزاري كه شما مي فرماييد

براي دانلود فنر كنم نرم افزار DAP مي باشد و ضمنا ورژن 5.3 مربوط به اين نرم افزار است

نه مربوط به نرم افزار internet turbo مي باشد .

به هر حال ممنون
8)

MrMohi

Active Member
شما میتونید برای مرور صفحات وب از مرورگر Opera و برای داونلود فایل ها از Download

Accelerator Plus استفاده کنید

--------------------------------------

bigdance2.gif

با سلام

آقايان از همه شما ممنونم نظر ها مختلف بود

ولي فقط يه معذرت خواهي به آقاي 60733 بدهكارم ايشون راست مي گفتن اين ورژن مربوط

به همون نرم افزار مي باشد من از dap استفاده مي كنم و فكرم رفت پيش اون

خلاصه اميوارم همكار گرامي بنده اين جسارت بنده را خواد بخشيد

با سپاس

سلام .............

سلام
اميدوارم كه اين رك گويي بنده رو به ديده منت بنگريد
اولا عرض كنم كه من منظورم از شتاب دهنده دانلود كردن نبود بلكه مي خواستم بگم كه وقتي سرعت انجام عمليات بالا بره ميشه گفت سريع دانلود كردن هم مي ره بالا
حقيقتا اين منظورم بود نه چيز ديگري
--------------------------
ثانيا من از شما جناب اقاي رضا اكتيو -دوست و همكار محترمم علاوه براينكه هيچ گلايه اي ندارم خيلي هم خوشحالم چونكه مرا نيز آگاه كرديد .من از شما متشكرم
در ثاني اينجا يه سايت آموزشي پس ما هم در پي يادگيري و به روز رساني علوم خود هستيم .
در هر حال ممنونم از لطف شما سرور گرا مي
------------------------------------------------------------------------------------------------------
www.activenet.o-f.com

با سلام

همكار گرامي من از راهنمايي شما ممنونم اميدوارم مرا با راهنمايي هاي خود بيشتر آگاه

سازيد

با سپاس

ممنونم سرور عزيز جناب اقاي رضا -اكتيو
از لطف شما سپاسگذارم ومن همچنان جزء شاگردان شما مي باشم

جدیدترین ارسال ها

بالا