در مورد ذخیره ی اطلاعات ارسالی از فرم

mosi20

Active Member
سلام

آقا من یه فرم دارم که اطلاعات را به یه فایل php میفرسته و اون فایل اطلاعات ارسال شده را در یه فایل ذخیره میکنه .حالا یه مشکل برام بوجود اومده اینکه اگه یه نفر دیگه از روی یه سایت دیگه با استفاده از یک فرم شبیه فرم خودم اطلاعات دلخواهشو به فایل php من ارسال کنه باز هم اطلاعات ذخیره میشوند .

به نظر شما برای جلوگیری از این عمل من باید چیکار کنم؟

راه حلی وجود داره؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
به قول امید راهی عملا وجود نداره

اما شاید بتونی از این روش استفاده کنی (این روش همین الان به ذهنم رسید و نمیدونم دقیقا عملی هست یا نه)
وقتی کاربر وارد اون صفحه که قراره فرم ارسال بشه ، میشه همون بالای صفحه یک مقداری رو به کوکی و یا Session بفرست و زمانی که اطلاعات فرم Submit میشه بیا چک کن اگر اون کوکی یا Session وجود داشت اطلاعات رو قبول کن

موفق باشی

مجید

mosi20

Active Member
سلام
خوبی آقا مجید ؟
این کاری که گفتید را میشه انجام داد و قبلا این روش را استفاده میکردم اما به دلایلی نمی خوام از کوکی استفاده کنم .
یه راه دیگه پیدا کردم اما نمیدونم چرا کار نمیکنه:
میام و آدرس صفحه ای که ازش به اطلاعات ارسال شده را میگیرم و تیکه ی اول آدرس که مربوط به اسم سایت میشه را جدا میکنم اگه این مقدار با مقدار مشابه در صفحه ای که اطلاعات را ذخیره میکنه مساوی بود اون وقت اطلاعات ذخیره بشه .
اما نمیدونم چرا هی ارور میده و صفحه ی قبلی را نمیشناسه .برای صفحه ی قبلی از کد زیر استفاده میکنم اما نمیتونه تشخیصش بده:
$_server['http_referer'];

hadi178

Member
اگر امکان پذیر است در مورد session ها یک کمی توضیح بدید چون در کار کردن با session من مشکل دارم . حالا چه شما آقا مجید و چه دوست عزیزمان که این مورد رو مطرح کردند هر کدوم توضیح بیشتری بدبد ممنون میشم
لطفا کد ها رو هم بدید
ممنونم

oxygenws

Active Member
هیچ کدوم از این راه ها 100% عملی نیست و به نوعی برخی از کاربران دیگه رو محکوم می کنید!

mosi20

Active Member
خوب وقتی یه کاربر بیشتر نداشته باشی میشه این کار را کرد و دیگه هیچ کس هم محکوم نمیشه .
در مورد session من هیچ گونه اطلاعاتی ندارم اما خیلی از جاها دیدم که ازش استفاده میکنند به قول اکسیژن عزیز
http://php.morva.net/manual/en/ref.session.php
حتما یه سر بهش بزن اما با این حال اگه یه نفر پیدا بشه و در مورد session بیشتر توضیح بده خیلی بهتره
یا حق

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
موسی جان اون روشی که گفتی میشه یک جورایی دور زدش .. اگر کسی بخواد میتونه هدر های ارسالی به سایت رو درستکاری کنه..

به قول امید اون روش هم ممکنه عملی نشه اما خی کار رو خیلی سخت میکنه !

مجید

براش راندوم عكس تعريف كن.
مثلا فايل هر بار باز شد يه عكس لود بشه و براش يه دستور تعريف كن.
يا ميتونى توى اين فايل كه تكستها توش هست يه كد php بزارى كه در سورت اجرا شدن كد و شماره راندوم عكس وارد شد، عمل زخيره فايل رو انجام بده.

MnavidM

Active Member
با سلام.

یه روش میگم , امکان دور زدنش هست اما نه برای هر کسی :wink:

یا از یه فایل هدر استفاده کن و یا تو بالای تمام page هات این کد رو بزار .

کد:
if ($HTTP_SERVER_VARS['SERVER_NAME']!="www.yoursite.com"){
		echo "File not found ...";
		exit();	
	}

موفق باشی.
نوید.

arashdanger

Member
nimararara گفت:
Az file flash astefade kn
البته فایل فلش هم مشکل رو حل نمیکنه چون با یک سری برنامه ها میشه فایل رو decompile کرد و محتوای اون رو دید و خیلی راحت میشه متوجه شد که از چه فایلی برای کامپایل فرم استفاده شده!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا