در مورد این ویدئو نظر بدید

mostafabibin2

Well-Known Member
دوستان در مورد این ویدئو نظر بدید، خوشحال می شم اگر نظر خودتون رو در بلاگ بنویسید. ممنون

دوستان پایین صفحه هم لینک ق ی ل ت ر نشده هست.

34g0m4g.jpg

http://artixel.wordpress.com/2012/04/04/snow-covered-scene-with-maya-and-mental-ray/

آخرین ویرایش:

zzmm14

Active Member
با سلام
لینک . وارد از اون صفحه های m2_7 میشه.

آخرین ویرایش:

hdnsoft

Well-Known Member
سلام كلا دامنه وردپرس دات كام قيلتره ! بلاگتون باز نميشه

rezaoptic

Well-Known Member
ویدئوی خیلی کوتاهی بود .زیاد نمیشه روش نظر داد
اما بازم خوب کار شده بود مثل مدل درخت و برج دیده بانی و همین طور برف.
خسته نباشی.

hdnsoft

Well-Known Member
آقا ما پادزهرمون تموم شده ، تکلیف چیه ؟ نمیشه یک جا دیگه همه آپلود کنید با لچ کنید ؟

mostafabibin2

Well-Known Member
دوست عزیز اینجا آپلود کردم، شرمنده یکم دیر شد...

پیوست ها

• snowFallingEnhanced_beautyAll.flv
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 56

zzmm14

Active Member
با سلام:rose:
خیلی خوب شده . فقط حیف خیلی خیلی کوتاه بود .
تکسچر دیوارهم تغییر بدی عالی میشه .:rose:
روی درختها هم میشه حالت نشستن برف رو با تغییر تکسچر داخل تنظیمات Brush ایجاد کرد تا حالت طبیعی تری به خودش بگیره:rose:.

آخرین ویرایش:

hdnsoft

Well-Known Member
سلام
دستت درد نکنه با این لینک جدید ، رفتم دانلود کردم ، خیلی قشنگه ، بیشتر من رو یاد فضای پادگان خودمون میندازه ، با اینکه خیلی کوتاه بود اما برای من که کلی خاطره رو زنده کرد !:green: برف رو ی برجک یکمی زیاده!
دقیقا مشخصا نیست برف از کدوم طرف اومده ، میدونی منظورم اینه چون من تو این محیط بود شاید این حس بهم القا شد که برف روی برجک زیاد جالب نشده ،
معمولا تو همچین فضا های ، مشخصا برف از یک سمت میاد حتی اگر بوران هم بشه ، بازهم به این ترتیبی که شما برف رو روی برجک کشیدید بوجود نمیاد ، ولی در کل از کل کار خوشم اومد مشخصا خیلی زحمت کشیدید خسته نباشید ، انشاالله توکار های بعدی موفقــ بباشید
ضمنا این نظر شخصی من بود و اصلا ایرادی به کار شما وارد نیست :rose:

آخرین ویرایش:

mostafabibin2

Well-Known Member
سلام
دستت درد نکنه با این لینک جدید ، رفتم دانلود کردم ، خیلی قشنگه ، بیشتر من رو یاد فضای پادگان خودمون میندازه ، با اینکه خیلی کوتاه بود اما برای من که کلی خاطره رو زنده کرد !:green: برف رو ی برجک یکمی زیاده!
دقیقا مشخصا نیست برف از کدوم طرف اومده ، میدونی منظورم اینه چون من تو این محیط بود شاید این حس بهم القا شد که برف روی برجک زیاد جالب نشده ،
معمولا تو همچین فضا های ، مشخصا برف از یک سمت میاد حتی اگر بوران هم بشه ، بازهم به این ترتیبی که شما برف رو روی برجک کشیدید بوجود نمیاد ، ولی در کل از کل کار خوشم اومد مشخصا خیلی زحمت کشیدید خسته نباشید ، انشاالله توکار های بعدی موفقــ بباشید
ضمنا این نظر شخصی من بود و اصلا ایرادی به کار شما وارد نیست :rose:

دوست عزیز سپاسگذارم

جدیدترین ارسال ها

بالا