در مورد این سایت کمکم کنین ..!

alavis

Member
سلام خسته نباشید

میشه بگید این سایت از چه سیستمی ساخته شده <<<>>>>>>>>> www.bihamtaa.com

اینجور که میگفتن از سیستم web wiz forum هست اما من نمیدونم چه سیتمیه و چگونه میشه اینو تهیه کرد

و کلا چی هست هر کس میدونه ممنون میشم کمک کنه

========
با تشکر

MJ Rayaneh

Well-Known Member
دوست عزیز،
تمام سایت ها از سیستم های آماده و رایگان استفاده نمی کنن و ممکنه چند نفر برنامه نویسی و طراحیش رو انجام بدهند!
ولی به نظر میاد که همون وب ویز باشه چون این سایت خیلی در زمینه کدهای ASP معروفه!
آدرس سایتش: www.webwizguide.info

alavis

Member
متشکرم دوست من

اما من که رفتم توش هیچی متوجه نشدم و نمیدونم چهطور و از کجا دانلود میشه

سایتی نیست که در این زمینه باشه فارسی البته ؟؟؟

MJ Rayaneh

Well-Known Member
سایتی نیست که در این زمینه باشه فارسی البته ؟؟؟
در حال حاضر نه. ولی چند تا از دوستان در این زمینه مشغول هستن و سایتشون هم بزودی راه میفته.
اما من که رفتم توش هیچی متوجه نشدم و نمیدونم چهطور و از کجا دانلود میشه
برای دانلود این جور چیزا باید به قسمت ASP در همون سایت بری. این هم آدرسش: http://www.webwizguide.info/asp/default.asp

MJ Rayaneh

Well-Known Member
در ضمن یادم رفت بگم که برای دانلود هر یک از محصولات ای سایت باید در صفحه باز شده روی نام همون محصول کلیک کنی تا صفحه دانلود بیاد.
بقیه اش هم دیگه مشخص و آسونه!
اگر بازم سوالی داشتی بگو تا جواب بدم.

alavis

Member
سپاسگزارم این سایتی که من لینکش رو گزاشتم آیا home page آن هم از همین سیستم است ؟

alavis

Member
ببخشید من الان دانلود کردم فرومش رو بعد چطور میتونم ببینمش ؟ منظورم نصبشه دوسته من

MJ Rayaneh

Well-Known Member
سپاسگزارم این سایتی که من لینکش رو گزاشتم آیا home page آن هم از همین سیستم است ؟
متاسفانه روی این ویندوز من فعلا پی اچ پی فعاله و دقیقا یادم نیست ولی احتمالش هست.
ببخشید من الان دانلود کردم فرومش رو بعد چطور میتونم ببینمش ؟ منظورم نصبشه دوسته من
فقط یادم میاد که یک مدیر پیشفرض برای انجمن تعریف شده با نام کاربری Administrator و پسورد letmein .
در فایل راهنماش همه چیز نوشته.

جدیدترین ارسال ها

بالا