در مهندسی معکوس این تصویر کمکم کنید

omid020

Member
سلام
این هدر زیبای یک سایته که من تو کف موندم چجوری طراحی و تکمیل شده . یعنی چه مراحلی طی شده تا این مدلی بشه . ساده است ولی خیلی زیباست . علی الخصوص Fade و Gradiant رنگ ها که در زوایای مختلفی و در طیف های متفاوتی در سرتاسر تصویر استفاده شده .
به نظر شما کار فتوشاپه ؟
با فرض اینکه کار فتوشاپه :
اگه آموزشی واسه رسم اون نواحی منحنی شکل و همچنین Fade رنگ ها تو همدیگه مث این تصویر دارید حتماً لینک بدید . پرچمش مهم نیست .
اون ساختمون ها هم که براشه .
ممنون
2008-01-03_181937.png

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
هدر خیلی قشنگیه و کار خاصی هم نکرده!

در مورد Fade رنگها دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم!؟ یه گرادیانت خیلی ساده از رنگ آبیه.

درباره ی اون قسمت منحنی هم اینطوری عمل کن:

1- اول با استفاده از ابزار Polygonal Lasso Tool شکل مورد نظرتون رو رسم کنید. مثل این:

01.png

2- حالا در پالت Channel روی گزینه ی Save Selection as Channel (
standard_mode.gif
) کلیک کنید تا یه کانال بصورت Alpha ایجاد بشه:

02.png

3- حالا یه بار روی کانال Alpha کلیک کنید تا فقط اون کانال انتخاب بشه:

03.png

4- در این حالت باید تصویر به این صورت در بیاد:

04.png

5- حالا کلیدای Ctrl + D رو بزنید تا شکل از حالت انتخاب در بیاد:

05.png

6- حالا فیلتر Gaussian Blur رو از مسیر Filter > Blur > Gaussian Blur اجرا کنید.
میزان Radius رو هر چقدر بیشتر بگیرید شعاع انحنای لبه ها بیشتر میشه. من اینجا این مقدار رو 5 گرفتم:

06.png

7- حالا کلیدای Ctrl + L رو بزنید تا وارد پنجره ی Level بشید. تو این مرحله باید اون 3 تا میله ی Input Level رو اونقدر تکون بدید تا شکل از حالت محو دربیاد. من تنظیمات رو اینطوری در نظر گرفتم و نتیجه این شد که میبینید:

07.png

08.png

8- حالا در پالت Channel با گرفتن کلید Ctrl روی کانال Alpha کلیک کنید تا شکل دوباره به حالت انتخاب دربیاد:

09.png

9- حالا به پالت Layer برید و یه لایه ی جدید ایجاد کنید و با زدن کلید Alt + BackSpace داخل لایه رو پر کنید:

10.png

اگر جائیش ابهام داشتید بپرسید.

galagoola

Active Member
در تکمیل صحبت های سارا خانم باید عرض کنم که شما میتونی با ابزار پن این کارو انجام بدی
البته در برنامه فریهند خیلی راحت میشه این خطوطه منحنی رو درآورد
فلن

omid020

Member
سارا خانوم ممنون . واقعاً فداکارانه و کامل پاسخ می دید :) حتماً روش کار می کنم .
galagoola جان می تونی یه آموزش فری هند که بتونه کار منو برای رسم این خطوط منحنی راه بندازه معرفی کنی . میخوام ببینم فری هند چقدر راحت تره .
ممنون

galagoola

Active Member
والو اگه اینجا آموزش فریهند بدم یکم پیچش مقررات رو به همراه داره
ولی استراتژیش مثه فوتوشاپه ... فرقی که داره وقتی کار رو میخوای دفرم کنی دیگه پیکسلی نیست که به هم بریزه
اگه میخوای بگو تا برات پ خ کنم راهشو
فلن

راه های خیلی زیادی هست تو فتوشاپ برای ساختن این خطوط منحنی
یکی از ابزار ها Pan هستش که خیلی حال می ده...

کار رو خیلی راحت م یکنه و خیلی هم قدرتمنده...

omid020

Member
راه های خیلی زیادی هست تو فتوشاپ برای ساختن این خطوط منحنی
یکی از ابزار ها Pan هستش که خیلی حال می ده...

کار رو خیلی راحت م یکنه و خیلی هم قدرتمنده...
منظورت Pen دیگه !؟
چون خیلی وقته با فتوشاپ کار نکردم ، اگه یه آموزش جامع واسه رسم انواع خطوط (علی الخصوص منحنی) سراغ دارید ، حتماً لینک بدید
سپاس

omid020

Member
بابا این Pen که خیلی اذیت می کنه شما چجوریه که میگید راحته!هر کاری می کنم دقیق مثل اون تصویری که گذاشتم دربیادش ، باز یه گوشش از دستم در میره و کج و معوج میشه . فکر کنم یه قلقو بلد نیستم . خیلی اعصابم خط خطی شده ، درست تو مایه های امضای galagoola .
لطفاً یه آموزش لینک بدید که بتونم توانایی اینو پیدا کنم که مثل منحنی های اون تصویری که گذاشتم منحنی بکشم و گلاً در خط کشیدن در هر حالتی دستم راه بیفته .
راستی اگه بخوام اونجور که سارا خانوم گفتند سایه ایجاد کنم باید حتماً منحنی بسته ایجاد کنم ؟ روی یک خط مجزا نمیشه اونجوری سایه ایجاد کرد ؟

omid_p30

Member
بابا این Pen که خیلی اذیت می کنه شما چجوریه که میگید راحته!هر کاری می کنم دقیق مثل اون تصویری که گذاشتم دربیادش ، باز یه گوشش از دستم در میره و کج و معوج میشه . فکر کنم یه قلقو بلد نیستم . خیلی اعصابم خط خطی شده ، درست تو مایه های امضای galagoola .
لطفاً یه آموزش لینک بدید که بتونم توانایی اینو پیدا کنم که مثل منحنی های اون تصویری که گذاشتم منحنی بکشم و گلاً در خط کشیدن در هر حالتی دستم راه بیفته .
راستی اگه بخوام اونجور که سارا خانوم گفتند سایه ایجاد کنم باید حتماً منحنی بسته ایجاد کنم ؟ روی یک خط مجزا نمیشه اونجوری سایه ایجاد کرد ؟

در قسمت مقالات سايت يه آموزش براي كار با PEN هست . مي تونيد استفاده كنيد.
http://www.majidonline.com/page.php?page=content&op=cntshow&code=309

omid020

Member
omid_p30 جان ممنون. منو این آموزش رو داشتم ولی این اونی نیست که مد نظر من بود . محمد جان دعا می کنم کارات زود تموم بشه و اون آموزشی رو که میگی وقت کنی بزاری . من احساس می کنم یک سری کلید کنترلی روی کیبورد هست و می تونه تو رسم طرح های پیچیده خیلی کمک کنه ولی نمی دونم چیا هستن !؟
باز سوال قبلیم رو تکرار می کنم : من اگه خط تنها داشته باشم می تونم اونجوری که سارا خانم گفتند پشت خط سایه بندازم ؟

omid020

Member
ببینید این تصویر رو از یه آموزش لاتین که قبلاً داشتم برداشتم . اون یارو با کمک دکمه ی shift اینو کشیده . 041027-2.jpgمن که می خوام اینو بکشم همون اولش تو اولین تیکه ی منحنی زیر سطح منحنی مشکی رنگ میشه این در حالیه که background من قرمزه .
چرا چیزی که من می کشم با این چیزی که این یارو کشیده فرق می کنه ؟

memol_515

Active Member
چون شما اون بالا در منوي pen tool، گزينه shape layers رو تيك زديد. بايد اون رو از حالت تيك برداريد. يعني بايد حالت path در انتخاب باشه.
ببخشيد، من نميتونم فايل پيوست كنم. دوستان لطفا اگه مقدوره عكس ضميمه كنن.

بعد اينكه دوست عزيزم، شما بايد اينقدر با پن تول كار كني، كه قلقش دستت بياد. هيچ مقاله يا آموزش خاصي نداره. بايد دستت قوي شه. يه منحني بذاز جلوت، سعي كن هرجوري شده با پن تول سلكتش كني، بالاخره ميتوني، بايد تمرين كني:)

موفق باشيد

omid020

Member
بالاخره یه کاری تونستم بکنم

آخیش کار تا یه جایی پیشرفت .
البته منحنی پایینیه زیاد شبیه عکسی که گذاشتم نشد ولی باز قابل تحمله :d
حالا می خوام بین دو تا منحنی رو مثل همون تصویری که گذاشتم با رنگ آبی گرادیانت کنم . چیکار کنم دقیقاً شبیه همون تصویری که گذاشتم بشه .
فایلم رو می زارم اینجا ، ببینید تا حالا درست کار کردم ؟ البته من شکلم رو بستم ( یعنی تمام خطوط و منحنی ها به هم وصلند ) و نمی دونم این کار تو ادامه می تونه برام مشکل ساز بشه یا نه ؟!
مشاهده پیوست p1.zip

galagoola

Active Member
این فایلو ببین هر جاشو اشکال داری بپرس
فلن

پیوست ها

• for u.rar
    16.6 کیلوبایت · بازدیدها: 6

GFX Master

البته تلاش شما برای کشیدن این منحنیها با Pen Tool خیلی خوبه ولی اون آموزشی که براتون گذاشتم روش اصلیه طراحی اینجور اشکاله.

این رو خیلی وقت پیشا از یه مقاله ی انگلیسی یاد گرفته بودم که طراحی وب رو آموزش میداد.

با Pen هم میشه همچین شکلی درآورد ولی چه دلیلی داره وقتی راه ساده تری هم هست ازش استفاده نکرد؟!

omid020

Member
galagoola جان ممنون . منم دیشب تونستم درست مثل شما گرادیانت آبی رنگو بکشم ولی هر چی تلاش کردم گردادیانتم دقیقاً شبیه به اون تصویر بشه نشد که نشد ! اگه با دقت نگاه کنید می بینید طیف گرادیانتش یه حالت خاصی داره :
Parcham.png
فقط بهم بگو تو لایه ی 4 فایلی که فرستادی چه کارهایی کردی ، ممنون

سارا خانم من از روش شما برای بلور کردن و سایه انداختن لبه های خظوط استفاده کردم . البته نمی دونستم شما بیشتر هدفتون کشیدن منحنی ها بود . حالا که منحنی کشیده شده ولی تو سایه انداختن لبه ی منحنی پایینی مشکل دارم و هر کاری می کنم با روش شما نمی تونم سایه ها رو دقیقاً شبیه به همون تصویر در بیارم چون من میخوام دقیقاً مثل اون تصویر فقط بالای منحنی پایینی سایه داشته باشه .

آخرین ویرایش:

galagoola

Active Member
فقط بهم بگو تو لایه ی 4 فایلی که فرستادی چه کارهایی کردی
قسمت سفید کار رو سلکت کردم بعد مراحل روبرو رو رفتم select+modify+contract
سپس به جای عددم 3 پیکسل رو انتخاب کردم بعد با ابزار گرادینت رو به پایین گرادینت دادم و سپس اپاسیتی لایه رو کم کردم
ولی هر چی تلاش کردم گردادیانتم دقیقاً شبیه به اون تصویر بشه نشد
شما بایستی آپشن های مربوط به ابزاره گرادینت رو دستکاری کنی و به علاوه اون در انتخاب مرکز و شعاع گرادینت دقت کنی
فلن

GFX Master

سارا خانم من از روش شما برای بلور کردن و سایه انداختن لبه های خظوط استفاده کردم . البته نمی دونستم شما بیشتر هدفتون کشیدن منحنی ها بود . حالا که منحنی کشیده شده ولی تو سایه انداختن لبه ی منحنی پایینی مشکل دارم و هر کاری می کنم با روش شما نمی تونم سایه ها رو دقیقاً شبیه به همون تصویر در بیارم چون من میخوام دقیقاً مثل اون تصویر فقط بالای منحنی پایینی سایه داشته باشه .

خوب آخه اصلا اون سایه انداختن ربطی به کشیدن منحنی نداره!!

اون سایه رو شما بعد از کشیدن منحنی باید از قسمت Blending Option مربوط به لایه ی منحنی ایجاد کنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا