در منوی IMAGE گزینه apply image چیه؟

Broken-home

Member
در منوی IMAGE گزینه apply image برای چه کارایی استفاده میشه؟
مثلا اگر برم chanels رو به magenta تغییر بدم آیا اتفاقی در چاپ کار می افته ؟
ویا اگرopacity را ( درapply image ) روی 40 بزارم تصویر یه کمی تغییر میکنه این چه اثری روی کار گذاشته؟ کجا کاربرد داره؟
چرا گاهی قسمت preseve transparency غیر فعال است ؟ چطور فعال میشود ؟
و خلاصه این apply image چیه؟

S.H.R.M.K

Well-Known Member
The Apply Image command lets you blend one image’s layer and channel (the source) with a layer and channel of the active image (the destination).

فرمان Apply Image.. به شما اجازه میده که لایه ها و یا کانال های یک تصویر رو با یک لایه و کانال از تصویر فعالتون تلفق کنید.

این ترجمه Help خود فتوشاپه در مورد این فرمان اگه خواستی بقیشو بخونی برو تو Help برنامه در مورد کارش نوشته ولی منم نمیدونم به چه درد میخوره تا حالا هم ازش استفاده نکردم.

Broken-home

Member
دمت گرم اما تا این حد خبر دارم . میخوام بدونم کسی هست باهاش کار کرده باشه ؟ بدونه دقیقا چه موقع ازش استفاده میشه؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
این گزینه برای ترکیب دو channel با هم هست. یعنی شما در حالت عادی از پانل channel فقط میتونید یک یا دو رنگ کل تصویرتون رو تغییر بدین. حالا اگر تصویر شما از 2 لایه به بالا باشه و بخواین مثلا در یکی از لایه هاتون فقط رنگ سبز حذف بشه و دو رنگ دیگه باقی بمونه و در لایه دیگه فقط رنگ آبی حذف بشه و دو رنگ دیگه دست نخرده باشه و در نهایت رنگهای باقی مونده از هر تصویر با هم ترکیب بشن باید از گزینه apply image استفاده کنی. این عمل در حالت عادی با استفاده از پانل channel قابل اجرا نیست چون این پانل میاد روی رنگ کل تصویرتون (حالا میخواد 1 لایه باشه یا 100 تا لایه) اثر میذاره.

وقتی پنجره apply image رو باز میکنید در قسمت Layer باید لایه ای رو که میخوای تغییرات رنگ رو صورت بدی انتخاب کنی که در حالت عادی روی Merged هست یعنی تغییرات روی تمام تصویر صورت میگیره و شما میتونی با انتخاب هر کدوم از لایه ها تغییرات رنگ رو فقط روی اون لایه انجام بدی. در مورد Blending شما میتونی نحوه ترکیب لایه ها رو انتخاب کنی که در حالت عادی روی Multiply قرار داره و تقریبا بهترین حالت برای این عمل هست.
Opacity هم که همونطوری که از اسمش معلومه میزان شفافیت لایه رو معین میکنه یعنی شما میتونی تعیین کنی که اعمال انجام شده روی لایه ای رو که در اون تغییرات رنگ انجام میدی چه میزان شفاف باشه که اگر روی 100 باشه حالت عادی هست و هر چه این مقدار رو کم کنی اعمال انجام داده شده روی لایه محوتر میشه.
در مورد Preserve Tranparency هم باید حتما تصویرتون از 2 لایه به بالا باشه تا این گزینه فعال باشه. در مورد تصاویری که از 1 لایه تشکیل شده باشه این گزینه غیرفعاله. با انتخاب این گزینه عملهای انجام داده شده فقط روی قسمتهای مات تصورتون اعمال میشه که فقط در برخی تصاویر که حالت مات دارن قابل مشاهده هستن.

Broken-home

Member
خیلی خیلی مرسی .سارا جان شما معلومه خیلی مسلطی به فوتوشاپ .ممکنه یکی دو تا از کاراتون رو بزارید من ببینم یه حرفه ای چطوری کار میکنه ؟ گالری سایتی چیزی ندارید ؟ در ضمن شما برای آموزش از منابع انگلیسی استفاده میکنید؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اینطورا هم که میگی نیست. ممنون بابت لطفت. در مورد نمونه کار دارم یه سایت برای همین کار طراحی میکنم که البته تازه شروع به کار کردم وقتی طراحی تموم شد میتونید اونجا نمونه کارام رو ببینید که البته اگر ارزش دیدن داشته باشه!

درباره منابع آموزشی هم بله بیشتر منابعی که من استفاده میکنم انگلیسی هست مگر اینکه از آموزشای ترجمه شده بچه های این سایت استفاده کنم وگرنه بقیه اش همه انگلیسیه

جدیدترین ارسال ها

بالا