در كار كردن با فريمهاي فرانت پيج با مشكل مواجه هستم. لطفاً كمكم كنيد!

در صفحاتي كه از fream استفاده مي كنم نمي توانم از جدول نيز استفاده نمايم لذا در resolation هاي مختلف سايت من مرتب و منظم ديده نمي شود . لطفاً با مثال به من بگوييد كه چگونه بايد اين مشكلم را حل كنم؟ :(

ali_crown

Member
رضوان گفت:
در صفحاتي كه از fream استفاده مي كنم نمي توانم از جدول نيز استفاده نمايم لذا در resolation هاي مختلف سايت من مرتب و منظم ديده نمي شود . لطفاً با مثال به من بگوييد كه چگونه بايد اين مشكلم را حل كنم؟ :(
آقا متوجه نشدم بيشتر توضيح بده
يا عكسش رو بزار

سوالم را بيشتر توضيح مي دهم :
صفحه اي دارم با پنج فريم. فريم اول شامل تصويري به عنوان سربرگ به طول 778 پيكسل مي باشد. سه فريم بعدي در رديف دوم هستند كه شامل متن مي باشند.وفريم پنجم شامل طرحي براي پايين صفحه مي باشد، كه در رديف سوم قرار دارد.
مشكل من در اينجاست كه فريم هاي رديف دوم را چه با پيكسل وچه با % تنظيم مي كنم در resolation هاي مختلف با تصوير رديف اول جور در نمي آيد و نامنظم ديده مي شود. يعني يا حالت تورفتگي دارد و يا حالت برآمده .
لطفاً مرا كمكم كنيد!!

jili

Member
آقا رضوان
اگه منظور شما را درست فهميده باشم به نظرم بايد اين طور حل شه :
1- براي صفحه اي كه در فريم بالايي قرار گرفته جدولي طراحي كن - با دقت در اينكه از نظر موقعيت جدول در وسط صفحه يا كنار چپ يا راست قرار بگيرد. همچنين سلولي كه بايد در امتدا فريم زير قرار بگيرد را با پيكسل و ساير سلولها مي تواند با درصد تعيين شود
2- براي فريم زير هم همينطور

در مجموع اين مشكل وقتي پيش مي ياد كه جدولها يا فريم ها با واحد هاي نختلفي تعريف شوند .

اگر متوجه نشديد نقشه صفحه را روي كاغذ پياده كنيد و ببينيد در صورتي كه صفحه مونيتور بزرگ شود اين طرح شما از كدام جهت باز خواهد شد ...

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا