در فلش play and play back

behnam2011

New Member
سلام
من در flsh cs5 میخوام که چند تا فیلم flv وارد کنم و کاری کنم در ابتدای فیلم یک دکمه play بیاد فیلم شروع به حرکت کنه بره تاآخر فیلم بعد یک دکمه دیگه ظاهر بشه تا ازاین فیلم بره به یک فیلم دگه و اونو اجراکنه. ودر عین حال بتونه ازمرحله بعد به مرحله قبل هم بیاد.
اگه کسی میونه کمکم کنه ممنون میشم چون نمیدونم جه جوری باید درستش کنم

benyamin_pc

Well-Known Member
سلام
من در flsh cs5 میخوام که چند تا فیلم flv وارد کنم و کاری کنم در ابتدای فیلم یک دکمه play بیاد فیلم شروع به حرکت کنه بره تاآخر فیلم بعد یک دکمه دیگه ظاهر بشه تا ازاین فیلم بره به یک فیلم دگه و اونو اجراکنه. ودر عین حال بتونه ازمرحله بعد به مرحله قبل هم بیاد.
اگه کسی میونه کمکم کنه ممنون میشم چون نمیدونم جه جوری باید درستش کنم

باید اکشن اسکریپتو مطالعه بفرمائید یا کد آمادشو گیر بیارین چون این یک سوال نیست و نوشتن ی برنامس

benyamin_pc

Well-Known Member
اگه اکشن تا حدودی بلدین و سریع می خواین به جواب برسین و خودتون می خواین بنویسین باید حداقل موارد زیرو مطالعه بفرمائید و یاد بگیرین که برای مشخص تر بودن راهتون برای رسیدن سریع تر به هدف براتون گذاشتم

1.حلقه و شرط
2.تابع
3.آرایه
4.مبحث مربوط به Event
5.مبحث مربوط به Flv

شروع کنین , هر سوالی داشتین کمک می کنیم

++Hadi++

Active Member
بهترین راهش اینه.
فیلما رو به فرمت 3gp یا flv یا mp4 dh f4v(البته مورد اول و آخر برا فلش پلیر 10 فقط) در کنار swf می زارین و با استفاده از کامپوننت flv player خود فلش (menu->window->Component) و با کمک دستورات لود ویدئو خارجی (source) می تونی اونا رو لود و آنلود کنین .
روش بهترش اینه که خودتون یه کلاس یا سورس پلیر پیدا کنین یا خودتون بنویسین و با استفاده از اون ، ویدئو رو لود و آنلود کنین.

behnam2011

New Member
راهنمایی

من با توجه به گفته های شما مشکلم رو یه جورایی حل کردم
یعنی الان میتونم با زدن یک دکمه به یک فیلم دیگه برم
ولی
الان میخوام یه دکمه بزارم که فیلم رو از آخر به اول ببره .سرچ کردم ولی این چیزی که میخواستم پیدانشد. اگه سورسی در این باره هست بزارین ممنون میشم

SPY_01001

New Member
بهترین راهش اینه.
فیلما رو به فرمت 3gp یا flv یا mp4 dh f4v(البته مورد اول و آخر برا فلش پلیر 10 فقط) در کنار swf می زارین و با استفاده از کامپوننت flv player خود فلش (menu->window->Component) و با کمک دستورات لود ویدئو خارجی (source) می تونی اونا رو لود و آنلود کنین .
روش بهترش اینه که خودتون یه کلاس یا سورس پلیر پیدا کنین یا خودتون بنویسین و با استفاده از اون ، ویدئو رو لود و آنلود کنین.
-------------------------------------------------------
هادی جان من با یک مشکل کوچیک برخوردم :)
من با استفاده از کامپوننت فیم رو اجرا میکنم.. اما چون میخوام این فایل swf رو import کنم توی یه نرم افزار دیگه
دو راه حل دارم به نظر خوددم و دوتا مشکل که به هیچکدوم از جواباشون نرسیدم
1- اینکه چیکار کنم که کل فیلم لود بشه داخل خود فایل فلش ( از طریق ایمپرت عمل نمیکنه و با کامپوننت فقط قابل اجراست )
2- چجوری بتونم source محلی بهش بدم، چون ظاهرا شیوه آدرس دهیش فرق میکنه :-؟؟ و روی سیستم دیگه جواب نمیده
ممنون میشم راهنماییم کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا