در ساختن یک cms ساده به من کمک کنید!

mostafa_cs

Well-Known Member
به نام خدا
سلام دوستان عزیزم
راستش میخواستم ببینم کسی هست که لطف کنه و قدم به قدم ساختن یه برنامه تو قالب کار دات نت نشون بده!؟
مثلا سی ام اسی که فقط و فقط یه تکست باکس داشته باشه و یه باتن که با پر کردن بخش مربوط و زدن کلید، متن توی صفحه اصلی سایت ثبت و نشون داده بشه.
مهم نیست سی شارپ باشه یا وی بی فقط میخوام یه راه قدم به قدم باشه.
البته قبلا برنامه نویسی می کردم اما نه تحت وب واسه همین نمیدونم چجوری باید از کار خروجی گرفت یا چجوری باید تو کنترل پنل سایت نصبش کرد.

پیشاپیش سپاسگزارم.

unforgiven8419

New Member
ببینید دوست من ، CMS یک تعریفی داره که در با این مثالی که شما میگید جور در نمیاد ، شما نمونه های ساده برنامه نویسی میخواین کافیه یک سرچ بزنید ، صدها هزار مثال ساده وجود داره که تکرارش فایده نداره.
مثلا به لینک زیر یه سری بزنید:
http://www.codersource.net/aspnet_sample_application.html
یا مقاله آموزشی ساده و پیشرفته هم در سایت دات نت سورس هستش که میتونید استفاده کنید.
البته این صحبت دوستانه بود ، حالا هرکدوم از دوستان میتونن یه مثال ساده قرار بدهند با توضیحات فارسی

آخرین ویرایش:

mostafa_cs

Well-Known Member
ممنون از شما.
راستش منظور منم در واقع همون مثال بود.
چون معمولا مقالات خیلی به جزییات می پردازند و آدم به جای یادگیری ذهنش پرت و پلا میشه.

pedramr

Active Member
خیلی ساده ،
اول باید با یک بانک اطلاعاتی بتونی کار کنی: Access ، SQL یا برای PHP هم My-sql.
در این صورت میای یک جدول برای موضوعات کار می کنی ، و یک جدول برای مطالب.
یعنی تو باید یک سیستم ورود اطلاعات بسازی که فهرست موضوعی داشته باشه.
توی یک جدول قراره دیتاهایی به این شکل وارد بشن: ورزشی ، فرهنگی ، علمی و ..
توی جدول دیگه خود مطالب وارد میشن و موضوع اونها یکی از عناوین جدول قبلیه.
بعد شما باید صفحه ای طراحی کنی که مثل یک وبلاگ باشه با این فرق که توی منو لیست موضوعات مطالب مثلاً سمت راست سایت ردیف بشه و خود مطالب به صورت صفحه بندی شده در باقی مانده صفحه به نمایش در بیاد. این میشه که مدیریت محتوای خیلی ساده یا همون CMS.

حالا میتونی روی چیزهای دیگه مثل کاربران ، سطوح دسترسی و غیره هم کار کنی یا حتا ظاهر سایت.

اگه هم دنبال سرعت در ساخت هستی بعد از ساختن بانک میتونی به یکی از برنامه های سایت ساز بانک رو بدی و سایت رو تحویل بگیری. برنامه های جالبی هستن. این مطلب کوتاه رو ببین:

www.pedramweb.com/portal/article_read.asp?id=9

یا مستقیم سری به این سایت بزن : www.hkvstore.com

mostafa_cs

Well-Known Member
خیلی ممنون از شما اما من میخواستم یاد بگیرم نه اینکه سایت بسازم.

جدیدترین ارسال ها

بالا