در خواست یه تیکه کد

bho

New Member
سلام به دوستان عزیز ...
آقا من با عرض پوزش یه کد asp می خواستم که اگه رو یه کلید کلیک بشه یه کدی رو به یک صفحه بعدی بفرسته بعد تو اون صفحه فرمی باشه که تویه فیلدش اون کد رو زده باشه و فیلدهای دیگه مربوط به مشخصات طرف باشه که پر کنه و با کلید submit اطلاعات رو بفرسته به یه ایمیلی که از قبل مشخص شده بوده ، بفرسته ...

دوستان بسیار ممنون میشم اگه کمک کنید .. .
مرسی

mehradmoein

Member
سوالتون خیلی نامفهوم هست برای من.
ولی فکر کنم اگه درست فهمیده باشم باید از Query String ها استفاده کنید.یعنی با زدن اون دکمه به یک آدرس مثل این بره :
form.asp?code=yourcode
بعد توی صفحه ی form.asp مقدار code رو بدست بیارید و توی فیلدی که لازم هست بنویسیدش.

mehradmoein

Member
اگه منظورتون رو درست فهمیدم بهم بگید که یک نمونش رو براتون بسازم.

esf-kh

Member
شما تو صفحه اول یک hidden field بسازید و کدتان را داخل آن بگذارید البته یک دکمه تایید هم باید داشته باشد . Action فرمتان را آدرس صفحه‌ای که می‌خواهید کاربر اطلاعاتش را وارد کند قرار بدهید . در صفحه دوم کافی است که شما یک متغییر تعریف کرده و با استفاده از request.form مقدار hidden field را از صفحه اول به آن بدهید . مثلا اگر این متغییر x باشد اینطور می‌شود x=request.form("hidden field") حالا کافی است که در صفحه دوم در فرمتان که مثلا یک texteara هستش مقدار value را برابر <%x=%> قرار دهید . به طور خودکار بعد از submit کردن فرم اول data به فرم دوم انتقال می‌یابد

جدیدترین ارسال ها

بالا