در خواست پلاگین zaxwerk 3d flag x64 و zaxwerk 3d serpentin x64

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
راستش غرض از نوشتن این کامنت اینه که نیاز فوری به پلاگینهای زیر دارم :

zaxwerk 3d flag x64
zaxwerk 3d serpentin x64
در ضمن باید بگم که ورژن افتر افکتم cs5 هست و همچنین دیگه نیازی نیست بگم که سیستم 64 بیتی هستش
لذا بدین وسیله از دوستان درخواست میکنم که اگه کسی داشته باشه برای سیستم 64 بیتی و افتر cs5 برام لطف کنه ممنون میشم که کمکم کنه :):):)

ارادتمند rrss

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوست محترم massomeh1 عزیز
دوست عزیزشما با این لطفی که کردین بنده رو شرمنده کردین خدا میدونه چقدر دنبال اینها گشتم ولی نتونستم پیدا کنم حالا شما با این کارتون بنده رو شرمنده کردین نمیدونم چجوری از این لطف شما تشکر کنم شما با این کارتون فقط بزرگواریتون رو ثابت کردین
خیلی بزرگوارین خیییلی
ضمنا میخواستم بگم که لینکهای دانلود حجماشون خیلی زیاده منظورم فایلهای دانلودی هستش حجمشون زیاده ، حالا با حجمشون خیالی نیست ولی گاها در هنگام دانلود با internet download manager
IDM بعضی وقتا دانلود قطع میشه نمیدونم شاید مشکل از نرم افزار من باشه

خلاصه دوست عزیزم بذارین بی پرده بگم شما خیلی بزرگوارین و با این کارتون بنده رو شرمنده کردین به خدا نمیدونم چجوری از این لطفتون تشکر کنم نمیدونم !!!:-?

در پایان باز هم از این همه لطف و بزرگواری نهایت تشکر و امتنان را دارم:rose::rose::rose:

ارادتمند rrss :)

massomeh1

Member
سلام واقعا آدمو شرمنده می کنی با این همه تشکر کار خاصی نکردم البته درباره این لینک رپیدشیر و لتیت بیت چون اکانت پریمیوم نداری سرعت دانلود رو می یاره پایین و قطع شدنش هم احتمالا مال همین مسئله است درضمن خرید اکانت لتیت بیت یا رپیدشیر کاری نداره پول زیادی هم نمی خواد اگر لازم داشتی به من پ . خ بزن راهنماییت کنم از کجا بخری.
درمورد بالا بودن حجمش باید بگم که علاوه بر اوندوتا پلاگینی که خواستی چندتا دیگه هم از همون شرکت zaxwerk توی این لینکها هست چون همه رو باهم یکجا گذاشته چند تا پارت شده و حجمش رفته بالا من بصورت تکی با حجم کمتر نتونستم پیدا کنم.
درضمن هرچی تلاش کردم لینک رو مستقیم کنم نتونستم این اندازه از من بر اومد که کمکت کنم دیگه اگر مشکلت حل نشده واقعا معذرت می خوام.

آخرین ویرایش:

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوست محترم massomeh1 عزیز
باز هم بنده رو مورد لطف قرار دادین و شرمنده بزرگواریتون کردین واقعا راهنمائی مختصر و راهگشائی کردین بدون چشم داشت ، نمیدونم چجوری از این لطفتون از شما تشکر کنم ، واقعا!!!:rose::rose:
نکته جالبش اینکه این همه لطف به چشمتون کار خاصی نمیاد ، آیا کار خاصی نکردین ؟؟؟ من که اینجور فکر نمیکنم فقط بگم آد م باید چقدر بزرگوار باشه تا اینچنین کاری رو بکنه و به نظرش کار خاصی نیاد !!! من از این همه لطفتون بینهایت ازتون متشکرم
در مورد توضیحی که در مورد حجم بالای فایل دانلودی دادین باعث امتنان است که شما دو تا پلاگین دیگه رو اضافه کردین متشکرم از لطفتون ، و در مورد جملات آخرتون باید عرض کنم که من تو همینش هم موندم چی بگم و چجوری ازتون تشکر کنم دیگه باید بگم که منهم ، جز تشکر خشک و خالی کار دیگه ای از دستم بر نمیاد و از این بابت منهم از خدمتتون عذر خواهی میکنم امیدوارم به بزرگواریی که ازتون سراغ دارم این همه کمبود رو ببخشین:rose:

باز هم از لطفتون نهایت تشکر و قدردانی را دارم :rose::rose:

ارادتمند rrss

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
خواستم بگم امروز که از لینکهای گذاشته شده خواستم دانلود کنم متاسفانه از بعضی از لینکها نشد لذا میخواستم از دوستان خواهش کنم که آیا لینک دیگه ای نیست برا دانلود zaxwerk x64 برای سیستم 64 بیتی آخه بعضی از پارتهای گذاشته شده رو متاسفانه نمیشه دانلود کرد هر چند من قبلا از لطف دوست عزیزم massomeh1 خیلی متشکرم ایشون خیلی بزرگواری کردن و من ازشون خیلی خیلی متشکرم ولی علیرغم میلم متاسفانه بعضی از لینکها رو نمیشه دانلود کرد

ارادتمندrrss:)

جدیدترین ارسال ها

بالا