در خواست همكاري

jmoharampour

New Member
با سلام اينجانب به عنوان مدير يك آژاننس تبليغاتي در تبريز از دوستان گرافيست باتجربه عضو درخواست همكاري باشرايط خاص دارم.
در صورت اعلام آمادگي از طريق ايميل مي توانيم با شناخت متقابل به صورت پروژه اي با شما عزيزان همكاري نماييم.
منتظر شما عزيزان هستم.
با تشكر
جعفرمحرم پور

sharktech

کاربر فعال
من گرافیست حرفه ای هستم و توی تبریز هم هستم.

اگه خواستین pm بدین و آی دی و ایمیلم هم توی سایتم هست.

jmoharampour

New Member
سلام دوست عزيز، از پاسخ شما متشكرم رزومه اي از فعاليتهاي خود ارسال فرماييد. آيا وب سايت ققنوس گرافيك ارتباطي با شما دارد؟
از ارتباط بعدي شما بسيار متشكرم.

GRAPIX

New Member
سلام
1- زمینه کاری شما چیست ؟ چاپ و نشر ، وب ، تبلیغات محیطی ، ... ( توضیح بدید ممنون میشم )
2- شرایط خاص ؟ یعنی چی ؟ ( شرایط کار خاص ، دستمزد خاص ، پورسانت خاص ، ایده خاص ، .... ؟ )
3- قرارداد میبندید یا خیر ؟
4- تعیین حق الزحمه کار بر چه مبنایی است؟ عرف بازار تبریز ( دستمزد میدان ساعت ) یا تعرفه انجمن صنفی گرافیک ، یا توافقی؟

با تشکر - roho

[email protected]

sharktech

کاربر فعال
سلام دوست عزيز، از پاسخ شما متشكرم رزومه اي از فعاليتهاي خود ارسال فرماييد. آيا وب سايت ققنوس گرافيك ارتباطي با شما دارد؟
از ارتباط بعدي شما بسيار متشكرم.

رزومه خودمو حتما ارسال میکنم اما فکر کنم ایمیل رو فراموش کردین بدین.

من ادمین سایت ققنوس هستم.

jmoharampour

New Member
salam douste aziz ke nemidounam agha bayad begam ya khanoum
javabe soale 1shoma tarkibi az hame be sourate sharhe khadamte in sherkate tablighati dar hale roshd mibashad. ba taarife olgoubardari shode az donya ke khaili tou mamlekate ma tavajo nemishe.
soale2: mitoune hamaye inha bashe ke hast.
soale3:bedoune gharardad ke nemishe kar kard.
soale4:gheymate meydoun saat man nemidounam chande ba gheymathaye sabeghe anjomn ke nemishe hadeaghal tou in shahr kar kard mage inke emsal taghir bedan zemnan ghaedeye har cheghadr poul bedi hamoun ghadr ash mikhori bad nist.
montazere rezumeye kari shoma hastam baad ye gharare houzouri
ba tashakor az pasokhe shoma be darkhaste ma
jafar moharampour

GRAPIX

New Member
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]سلام[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]جواب های شما رو خوندم اما من جوابم رو نگرفتم.
من صریح سوال کردم و جواب واضح مبخواستم اما شما کلی جواب میدی، نه زمینه کار رو توضیح دادی و نه دستمزد و نه تعیین قیمت کاری که یه طراح برای شما انجام میده بر اساس جه مبنایی داوری میشه
لطف کنید فارسی جواب بدید ، چشام در اومد تا فینگلیش رو بخونم.
roho
[/FONT]

jmoharampour

New Member
مجددا سلام اگه تبریز تشریف دارید شماره تماس بدید جهت هماهنگی و یه جلسه حضوری و یا با شماره 5574107 و یا 09141003575تماس داشته باشید.

سلام
اينم چند تا از نمونه کاراي من http://negarkhaneh.ir/Profile.aspx?profile=golzar
رزومه ام هم اينه:
از سال 76 فعالیت هنری خود را در زمینه طراحی و نقاشی آغاز نموده ام.
از سال 81 فعالیت حرفه ای خود را در زمینه های صفحه آرایی، طراحی، گرافیك آغاز و تا حال حاضر ادامه می دهم.
با نشریات محلی چون سرخاب، آذرپیام، كرنر(نشریه ورزشی تیم تراكتورسازی تبریز)، لوح نوين،نظارت و‌... همچنين با نشريات داخلي اداراتي مانند شهرداري مرکز (تبريز) برخي از شهرداري هاي مناطق، دانشگاه علوم پزشکي، نهضت سواد آموزي، تربيت معلم،سازمان تبليغات اسلامي و ... همکاري داشته ام.
کارهاي گرافيکي از جمله طراحي سايت، بنر، پوستر، استند، تراکت و... برخي ادارات و ارگان هاي مختلف را انجام داده ام

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا