در خواست هاست برای انجمن

vahid03

Member
سلام دوستان من یه سایت دارم که میخوام براش یه انجم بسازم فقط نمیدونم باید چقدر هاست بخرم

شما انجمن منو با این مجید آنلاین مقایسه کنید و بگین که با ید چقدر هاست بخرم راستی اگه کسی میتونه برام با قالب مجید آنلاین انجمنی بسازه خبرم کنه هزینشو میدم

سلام دوستان من یه سایت دارم که میخوام براش یه انجم بسازم فقط نمیدونم باید چقدر هاست بخرم
با سلام
شما با 100 مگ هاست هم میتونید سیستم انجمن ساز مدنظر خودتون را نصب و راه اندازی کنید
شما انجمن منو با این مجید آنلاین مقایسه کنید و بگین که با ید چقدر هاست بخرم راستی اگه کسی میتونه برام با قالب مجید آنلاین انجمنی بسازه خبرم کنه هزینشو میدم
شما اول هاست را تهیه کنید بعد انجمن ساز را نصب کنید بعد به فکر قالب باشید

vahid03

Member
خرید هاست که مشکلی نداره فقط میخوام بدونم با افزایش اعضای سایت این 100مگ چقدر میتونه کافی باشه آخه اعضا باید فایل پیوست یا عکس اگه خواستن باید تو انجمن آپلود کنن

یه سوال دیگه شما فکر میکنید این مجید آنلاین الان چقدر هاست و پهنای باند خریده فقط یه حدس بزنید تا برام بیشتر روشن بشه>>>

یه سوال دیگه شما فکر میکنید این مجید آنلاین الان چقدر هاست و پهنای باند خریده فقط یه حدس بزنید تا برام بیشتر روشن بشه>>>
در مورد مجید آنلاین باید از مدیریت سایت سوال کنید
خرید هاست که مشکلی نداره فقط میخوام بدونم با افزایش اعضای سایت این 100مگ چقدر میتونه کافی باشه آخه اعضا باید فایل پیوست یا عکس اگه خواستن باید تو انجمن آپلود کنن
در مورد فضا هم باید خدمتتون عرض کنم که شما از هر سرویس دهنده ای که سرویس را تهیه کنید هر زمان که نیاز به فضای بیشتر داشته باشید به پنل بالاتر همون سرویس دهنده ارتقاء میدید

سلام
دوست عزیز در خدمتیم. ما این بسته را به شما پیشنهاد می کنیم:
سرور فلوریدا - دیتاسنتر DimeNOC - استفاده از Litespeed
فضای میزبانی: 100 مگابایت
پهنای باند: 26 گیگابایت
تعداد سایت قابل میزبانی: 4
همه امکانات دیگر نامحدود
cPanel آخرین ورژن
دارای Softaculous, Simple Scripts و Fantastico جهت نصب آسان اسکریپت ها
برای اطلاعات بیشتر پیغام خصوصی بدید.

vatanmusic

Well-Known Member
در خدمتم
100 مگ با پهنای باند نامحدود
امکانات نامحدود
پشتیبانی 24 ساعته
کیفیت تظمینید سالانه 15000
قابل ارتقا نسبت به نیاز به پکیج های بعدی

parmishost

Member
با سلام
دوست گرامی پارمیس هاست در خدمت شماست و هر زمانی که نیازی به فضا و یا پهنای باند بالاتر خواستید برای شما ارتقا خواهیم داد.
البته بسیاری از انجمن های معروف وب نیز از ما هاست می گیرند که در صورت درخواست لیست آنها ارائه خواهند شد.
http://www.parmishost.com

جدیدترین ارسال ها

بالا