در خواست نرم افزار

hamdam

Member
سلام

من ميخوام آرم يا لوگو تلويزيوني يا آرم كانالهاي مختلف رو از روي ويديو يا فيلم بردارم چه جوري و با چه نرم افزاري ميتونم اين كارو انجام بدم

اگه ممكنه يه نرم افزار كه كار باهاس آسون باشه معرفي كنيد

ممنون

flashdes

Active Member
سلام راستش من منظورت رو كامل نفهميدم ميخواي چيكار كني
ولي اگه فقط منظورت گرفتن آرم بصورت عكس باشه كه كافيه دكمه پرسنت اسكرين رو روي فيلم بزني و بعدش با فتو شاپ آرمش رو برداري
ولي فكر نكنم منظورت اين بود بهر حال منو ببخشين

hamdam

Member
سلام

خوبين
ممنون از جوابتون

نه منظورم اين نبود

ببين مثلن شبكه يك يه فيلم يه يه كليپ پخش ميكنه من ميخوام آرم شبكه يك رو از روي فيلم يا كليپ بردارم

ممنون

ara

Member
اين دوستمون ميخواد يك فيلم را اديت كنه و وقتي كه يكي از شبكه هاي تلوزيوني داره پخش ميشه آرم يا تيكه اي از اون فيلم را برداره يا جاش عكس بزاره

sambol

Active Member
عزيز كلا ارم رو نميتوني ورداري اگه اينكا ميشد صدا سيماي ايران اين كار رو ميكرد كه ميره از شبكه هاي ديگه خبر كش ميشه يا انقدر تصوير روكش بيار (مثل سانسور كردنشون) يا روي ارم مورد نظر رو شطرنجي كن يا كادر بنداز روش

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
با پريمير بهترين روش اينه كه از كنار اون آرم يك تكه كات كني و روي آرم بندازي و اين اكشن را براي كل فيلم تعريف كني
موفق باشيد
مهدي

flashdes

Active Member
ببخشين من باز ميخوام حرف بزنم
ميتوني آرمش رو بصورت يه دونه عكس برداري بعد اگه جايي ميخواي استفاده كني ميتوني بري تو ي نرم افزارcamtasia وبعدش در قسمت water markاين عكس رو به هركجاي فيلمت كه ميخواي منتقل كني البته يه شرط داره اونم اينكه فيلمت بايد با فرمت avi باشه !!
چرا همش من فكر ميكنم منظورتون يه چيز ديگه است ؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا