در خواست نرم افزار تلفن گویا

mehran64

Member
سلام دوستان
من دنبال یک نرم افزار تلفن گویا هستم.
البته نسخه های خریدنی آن را دیم که قیمتی حدود 200 هزار تومان دارند
اگر کسی داره لطفا معرفی کنه یا لینک بده.
ممنون

PC man

Active Member
mehran64 گفت:
سلام دوستان
من دنبال یک نرم افزار تلفن گویا هستم.
البته نسخه های خریدنی آن را دیم که قیمتی حدود 200 هزار تومان دارند
اگر کسی داره لطفا معرفی کنه یا لینک بده.
ممنون
فكر كنم Bitware مشكلت رو حل كنه

mehran64

Member
من یک نرم افزار تلفن گویا لازم دارم.
یه چیزی توی مایه های تلفن گویای بانک ها ویا سیستم اعلام نمرات مدارس.
bitware هم این کار ازش بر نمیاد.

tomcat_b5

New Member
دوست عزیز من این برنامه رو نوشتم . دقیقاً شما به چه تلفن گویایی احتیاج داری .
شماره تماس 09131651782 مهدی فرهانی

نوشابه

New Member
فروش فوق العاده
CD هاي مترجم پارس 2.5 و مترجم پديده 8
100% تضميني و كار كن
((تمام سي دي ها با كرك مي‌باشند))

---- مترجم پارس 2.5 (در 38 رشته تخصصي) + كرك (در 1 CD)
قيمت: فقط 5000 تومان

توضيح: سي دي مترجم پارس آخرين نسخه موجود در بازار نسخه 2.5 و در 38 رشته تخصصي + رشته عمومي در یک سي دي عرضه مي‌گردد. البته قسمت تلفظ آن حذف شده و در یک سی دی عرضه می شود
همراه با راهنماي نصب برنامه به زبان فارسي

---- مترجم پديده 8 (در 38 رشته تخصصي) + كرك (در 1 CD)
قيمت:رایگان

توضيح: سي دي مترجم پديده آخرين نسخه موجود در بازار نسخه 8 و در 38 رشته تخصصي مي‌باشد.

(قابل نصب در تمام ويندوزها و همچنين كرك 100% تضمين شده)
در صورت درخواست تخفيف نيز داده خواهد شد (خريد سي دي كلي يا جزئي)

توجه توجه توجه:
1) دوستان عزيزي كه با ما تماس مي‌گيرند، حتماً يك شماره تلفن ثابت منزل يا محل كار خود را برايمان ارسال دارند. متأسفانه بعضي از دوستان شماره موبايل مي‌دهند كه يا در درسترس نيست يا اينكه خاموش است و يا اينكه آنتن نمي‌دهد.
2) آدرس منزل يا محل كار خود را حتماً به فارسي برايمان ارسال داريد.
4) دوستان شهرستاني در صورت تمايل به خريد سي دي ها تقاضاي نوع سي دي و تعداد آن را به صورت پیغام خصوصی به ما ارسال دارند. به محض مطلع شدن ما از خريد شما عزيزان يك پیغام برای شما ارسال مي‌شود كه حاوي شماره حساب بانكي است. شما مي‌بايستيكه به شماره حساب فوق مبلغ سي دي توافق شده را واريز كرده و از فيش پرداختي يك اسكن گرفته و يك بار ديگري به آدرس ايميل ما ارسال داريد. به محض مطلع شدن ما از پرداخت فيش واريزي به حساب، اينجانب در همان روز با پست پيشتاز (البته رايگان) محموله سي دي ها برايتان ارسال خواهد شد.
لازم به ذكر است كه آدرس دقيق منزل همراه با كد پستي منزل و تلفن منزل را حتماً برايمان ارسال داريد.
تلفن تماس:09155515868
ایمیل:[email protected]

NabiKAZ

Well-Known Member
ما قبلا برای یه مدرسه راهنمایی یه وب سایت کامل که اعلام نمرات و عملکرد تحصیلی و وضعیت حضور غیاب هفتگی و صدور کارنامه و.... فهرست دانش آموزان و معلمین ، یوزر و پسورد اختصاصی برای کنترل نمرات و یه مدیریت کامل و قوی نوشتیم.
این نرم افزار قابلیت اتصال به تلفن گویای رو نیز داره و تلفن گویا اطلاعات رو از روی وب سایت میگیره و بروز رسانی میکنه . کاربر تماس میگیره و پس از زدن همون یوزر و پسوردی که توی سایت قبلا ثبت شده ، نمرات اون هفته براش قرائت میشه و صندوق صوتی و... هم کامله.
این هم وب سایتش:
www.sepehr-s.com

اسکرین شات های نرم افزار رو هم میتونم براتون ارسال کنم . همچنین یوزر و پسورد آزمایشی بخش مدیریت و...

اگر مایل بودید میتونید از اینجا با بنده تماس بگیرید:
www.ahwazserver.net/contact.php

جدیدترین ارسال ها

بالا