در خواست: نرم افزار براي تبديل ايكون هاي XP sp2 به ايكون هاي Vista

VAHID216

مدیر بازنشسته
بفرمایید
کد:
http://www.filefactory.com/file/b521eb

یا

http://www.uploading.com/files/IZYM3VF0/vtp6.zip.html
البته می تونید انتخاب کنید فقط آیکون ها رو تغییر بده.
موفق باشید:)

با سلام

دوست عزيز ممنونم واقعا برنامه جالبيه

فقط قبل از دانلود آيا نرم افزار ديگه با حجم كمتري حدود 10 ميگ وجود داره يا نه؟ اين رو به خاطر ديال آپ بودن اينترت خودم گفتم.اگر نيست همين رو دانلود ميكنم

باز هم ممنونم

VAHID216

مدیر بازنشسته
برنامه های دیگه هم وجود دارند ولی اگر شما بخواید باز تقریبا باید در همون حجم داونلود کنید

با سلام

اگر اينترنت پر سرعت دارين اين نرم افزار رو توي پرشين گيگ اپلور كنيد ممنون ميشم

sec0de

Member
با سلام و عرض خسته نباشید ..!! ممنون وحید جان .. من عادت دارم وقتی ویمدوز بریزم دم ویندوز مشکی باشه برای همین مجبوذم این برنامه رو نصب کنم (واقعآ برنامه ی خوبی معرفی کردید ):oops:

قبل از اینکه لینک مستقیم بزارم بگم اگه شما نسخه ی 5.5 دانلود میکردید بهتر بود تو این نسخه ی 6 یه ایراد داره ولی خوب زیبا تر شده ... به هر حال اینم لینک مستقیم دانلود
دانلود

با سلام

حالا من موندم كدو رو دانلود كنم؟
راهنمايي كنيد.
لطفا لينكي رو قرار بدين كه بتونم با Download Accelerator دانلود كنم.
ممنونم

sec0de

Member
دوست عزیز شما این رو یا اینترنت ایکسپلویرتون باز کنید خودش با ا Download Accelerato به طور خودکار دانلود می کنه ؟؟/
شما با این 6 کار کن حتمآ ... عالی هست ... شما دانلود کن ضرر نمی کنی ..
امکنات فوقالعاده ای داره ...خیلی زیباست یکی از امکاناتش که من عاشقشم .. مثلآ برنامه مینیمایز در پایین صفحه هست وقتی روش بری به صورت کوچک شده برنامه رو با یه پنجره ی زیبا نشون میده ..:oops: ... موفق باشی

بهترین برنامه برای تغییر چهره ویندوز XP به ویستا یا mac OS X برنامه windowblinds enhanced 5.5 هستش
این برنامه تمام قابلیت هایی که روی ویندوز ویستا هست رو برای شما روی XP شبیه سازی میکنه. حتی شفافیت فریم پنجره ها رو هم میتونید داشته باشید

این هم عکس دسکتاپ من

34g56r4.jpg

این برنامه روی وب هست ولی اگر بتونید نسخه enhanced 5.5 رو پیدا کنید خوبه. نسخه های دیگه مفت نمیارزه و شفافیت پنجره ها رو هم نداره. حجم برنامش دقیقا با کرکش روی هم 15 مگابایته و این قالب ویستا که من نصب کردم هم 7 مگابایته.

قالب سیستم عامل های دیگه هم هست. مثل قالب سیستم عامل مکینتاش و لینوکس KDE و غیره
لینک فایل تو rapidshare بود ولی سایت رپید پاکش کرد
الان تو تورنت هست
این لینک دانلود فایل تو تورنته

http://torrents.thepiratebay.org/36...ced_5.5__(_By_ang3l2006_).3640745.TPB.torrent

آخرین ویرایش:
با سلام

دوست عزيز ممنونم كه اين نرم افزار رو معرفي كردين همين طور كه شما ميگيد
اين يك نمونه از صفحه my computer من كه شفافيتي در فريم توي اين عكس نمي بينيم!

Yfi3hA1177691445.jpg

ولي توي معرفي اين نرم افزار ( Vista Transformation Pack 6.0 ) عكسي به اين صورت توي سايت سازنده وجود داره

desktop.jpg

كه برنامه قادر به انجام اين كار هست حالا من نميدونم چرا نتونستم اين شفافيت رو بدست بيارم !؟
و برنامه windowblinds مثل اينكه با توجه به تجربه اي كه شما دوست عزيز دارين مي تونه اين كار رو انجام بده . به هر حال اين نرم افزارها بايد كه ظاهري كاملا شبيه به ويستا رو براي ما به وجود بيارن من عكس اين نرم افزار( windowblinds) رو ديدم ولي چيزي از اينكه ايكون يا صفحه ولكام ( welcome ) ويندوز رو تغيير بده نديدم !
براي من سوال به وجود مياد كه آيا اين نرم افزار كه شما از اون استفاده مي كنيد چه امكاناتي رو داره ؟

ممنون ميشم كه من رو قبل از دانلود اين نرم افزار راهنمايي كنيد

VAHID216

مدیر بازنشسته
برای اینکه اون شفافیت ایجاد بشه باید glassk توی استارت آپ قرار داشته باشه.

دوست عزيز من نگاه كردم ولي چيزي به اسم glassk نديدم!
ممكن بيشتر راهنمايي كنيد؟

VAHID216

مدیر بازنشسته
من دقیقا اسم برنامه اس رو که همچسن کاری می کرد یادم نیست ولی هنگام نصب شما گزینه این کار رو مطمئن هستید علامت زدید؟:)

وقتي ميخوام نسب كنم چيزي به اسم glassk نديدم!

ولي توي نسب تمام گزينه ها رو تيك ميزنم

بهترین برنامه برای تغییر چهره ویندوز XP به ویستا یا mac OS X برنامه windowblinds enhanced 5.5 هستش
این برنامه تمام قابلیت هایی که روی ویندوز ویستا هست رو برای شما روی XP شبیه سازی میکنه. حتی شفافیت فریم پنجره ها رو هم میتونید داشته باشید

این هم عکس دسکتاپ من

این برنامه روی وب هست ولی اگر بتونید نسخه enhanced 5.5 رو پیدا کنید خوبه. نسخه های دیگه مفت نمیارزه و شفافیت پنجره ها رو هم نداره. حجم برنامش دقیقا با کرکش روی هم 15 مگابایته و این قالب ویستا که من نصب کردم هم 7 مگابایته.

قالب سیستم عامل های دیگه هم هست. مثل قالب سیستم عامل مکینتاش و لینوکس KDE و غیره
لینک فایل تو rapidshare بود ولی سایت رپید پاکش کرد
الان تو تورنت هست
این لینک دانلود فایل تو تورنته

http://torrents.thepiratebay.org/36...ced_5.5__(_By_ang3l2006_).3640745.TPB.torrent

دوست عزيز يك درخواست از شما داشتم اگر ممكنه كرك به همراه تم ويستا كه توي عكسي كه گذاشتين رو قرار بدين ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا