در خواست نرم افزار ايميج گيري از ويندوز به همراه آموزش برنامه

bermuda.shab

New Member
خيلي خلاصه شده بگم ويندوز نصب شده همرا با نرم افزار هاي نصب شده بر روي ويندوز در يك cd يا Dvd رو ميخوام تا موقع عوض كردن ويندوز هم وقت كمتري بگيره هم اينكه نيازي نباشه تا نرم افزارهاي مورد نياز رو دوباره رو ويندوز نصب كنم
با تشكر

majid_a95

Active Member
سلام
نرم افزار های زیادی اینکارو میکنن ولی من نرم افزار acronis true image home رو پیشنهاد میکنم .....موفق باشی:rose:

nima_dsnr

کاربر VIP
آره همین نرم افزار بهترین نرم افزاره...
اگر هم لپ تاپ vaio داری نرم افزار vaio care که روی خود ویندوز هست هم میتونه این کار رو بکنه.

Kung

New Member
خيلي خلاصه شده بگم ويندوز نصب شده همرا با نرم افزار هاي نصب شده بر روي ويندوز در يك cd يا Dvd رو ميخوام تا موقع عوض كردن ويندوز هم وقت كمتري بگيره هم اينكه نيازي نباشه تا نرم افزارهاي مورد نياز رو دوباره رو ويندوز نصب كنم
با تشكر

یکی از معروفترین و قدیمی ترین نرم افزارها در این زمینه نرم افزار Norton ghost هست توسط این برنامه قدرتمند به راحتی می تونید از تمامی پارتیشنهای سیستم خود پشتیبان تهیه کنید و در کمترین زمان ممکن آنرا برگردونید این برنامه هیچ گونه نیازی به نصب بر روی سیستم را ندارد . آموزش این نرم افزار بطور کامل در مجله راهنمای مجموعه نرم افزار King2010se که من به تازگی تهیه کردم قرار داده شده شما هم می تونید از این مجموعه نرم افزاری دراین زمنیه استفاده کنید

diako_diz

New Member
منم تعریف برنامه ی norton ghost رو زیاد شنیدم که بهترینه واسه ایمیج گیری

جدیدترین ارسال ها

بالا