در خواست میزبانی وب و اسپانسری

moslemfn

Member
سلام و عرض خسته نباشید یکی از دوستانی که مایل به همکاری با ما می باشد 10 گیگ فضا نیاز دارم هر شرکتی تمایل به اسپانسری سایت ما با نام P30PDF.IR داره می تونه تو همین تاپیک ؛ پیام خصوصی یا در ایمیل ما به آدرس های ذیل الذکرر به ما اطلاع بدن.
این وب سایت مدت زیادی هست که دامینش به ثبت رسیده اما متاسفانه به دلیل این که یه هاستینگ خوب سراغ نداشتیم و هزینه کافی برای خرید یه میزبانی مناسب موجود نبود به همین علت بر این شدم در اینجا مطرح کنم تا از همکاری و مساعدت دوستان بهره مند بشیم.

ارداتمند : آرمین شایسته :rose: :oops:

reza303

Member
سلام . می تونیم تا 2 گیگابایت رو رایگان میزبانی کنیم براتون ( اسپانسری )

در صورت نیاز با شماره 09136298914 و یا سایت asrhosting.com با تیکت تماس بگیرید .

moslemfn

Member
دوست عزیز vatanmusic شما یادت رفته ادرس وب سایتتون رو قرار بدین ممنون میشم اطلاعات کاملی در مورد میزبانی که می خواین بدین رو داشته باشم

ارادتمند : آرمین شایسته

20irib

Member
ببینید برای سایتی که هنوز راه اندازی نشده تقاضای اسپانسری کار غلططیه..برای پیدا کردن یه هاستینگ مناسب با کارتون هزینه کید تا به مشکل بر نخورید.
پکیج های ارزان لینوکس روز وب رو به همراه گارانتی و وب سرور لایت اسپید ببینید :

• پهنای باند ماهیانه : نامحدود
  • تعداد سایت های قابل میزبانی : نامحدود
  • سایر امکانات: همگی نامحدود
  • گارانتی بازگشت وجه: داریم تا هفت روز در صورت عدم رضایت (اطمینان شما از خرید)
  • مانیتورینگ شبانه روزی به همراه آپتایم 99.9 درصد
  • به کارگیری وب سرور لایت اسپید با قدرت و سرعت سه برابر آپاچی
  • پردازشگر (corei7) ، رم و سخت افزار قدرتمند
  • دیتاسنتر Hotzner آلمان.نیمه وارز
  • پرداخت آنلاین با کلیه کارت های شتاب
  • انتقال رایگان سایت قبلی شما به هاست جدید

راحتی خیال شما ، داشتن بکاپ است،ما اتوماتیک و "روزانه " و "هفتگی" از سایت ها پشتیبان میگریم و در هر زمان که بخواهید قابل

بازگردانیست
جهت مشاوره و درخواست فقط از طریق سایت روزوب اقدام نمایید(ممکن است درخواست شما در این تاپیک توسط ما دیده نشود)
جزئیات سرویس های استاندارد : www.roozweb.com/hosting
جزئیات سرویس های حرفه ای با پرداخت ماهانه : www.roozweb.com/prohosting
جزئیات هاست ارزان...(حتما ببینید): www.roozweb.com/ehosting

moslemfn

Member
دوست عزیز ممنونم بابت راهنمایی شما من مدت زیادی هست طراح وب سایت هستم و کارمو هم بلدم از راهنمایی شما خیلی ممنونم

webmizban.com

Active Member
سلام
لطفا میانگین بازدید روزانتون رو بفرمایید.
و دقیقا زمینه فعالیتتون رو تشریح بفرمایید. 10 گیگ فضا اسپانسری از طرف یک شرکت هاست قدرتمند و خوب هزینه داره که باید یک جوری به توافق رسید.

moslemfn

Member
webmizban.com دوست عزیز از راهنمایی جناب عالی هم ممنونم منتظرم تا دوستان بیشتری نظر بدن

ارادتمند : آرمین شایسته

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا