در خواست كمك درباره دير لود شدن كامپيوتر

behdesign

Member
سلام دوستان من وقتي دكمه كيس رو ميزنم تا كامپيوتر روشن بشه .برق به داخل كامپيوتر مياد

ولي ويندوز خيلي دير لود ميشه نميدونم ايراد از كجاست حدس ميزنم از كارت گرافيك يا از

سي دي رام باشه

ممنون ميشم راهنمايي كنيد:rose::rose:

hamedfardin

Member
دوست عزيز ايراد از خيلي جاها مي تونه باشه
در مرحله اول بايد بگي سيستم شما بعد از اينكه كاملا لود شد باز هم كند كار ميكنه يا نه؟
آيا چراغ فلاپي شما بصورت دائم روشن هست...
آيا هنگام لود شدن سيستم از شما درخواست سي دي بوت رو ميكنه؟
آيا سيستم دير تصوير ميده(يعني نوشته هاي اولش دير مياد بالا)؟يا ويندوز دير لود ميشه....؟
و خيلي سوالات ديگه....و حتي ممكنه سيستم شما ويروسي شده باشه...و قسمتي از اون ناكارآمد شده..كه بايد دوباره ويندوز بريزي....

behdesign

Member
سلام

اول ممنونم از اينكه جواب دادي

بايد بگم سيستم بالا مياد سرعتش خوبه و معمولي و اينكه من فلاپي ديسك هم ندارم و سيستم هم هيچ پيغامي نميده

وبايد بگم كه گاهي اوقات نوشته هاي اولش دير مياد وگاهي هم اصلا نمياد مثل ديروز كه حدودا 5 الي 10 دقيقه كيس برق داشت يعني چراغش روشن بود ولي هيچ نوشته اي نميومد بعد ديدم كه يك دفعه بدون اينكه نوشته ها بياد به قسمت log off پريد اخه سيستم من 2 تا User داره بعد پسورد رو دادم اومد داخل ويندوز امروز هم به اين ترتيب بود.

در ضمن باز تشكر مي كنم از جوابت

hamedfardin

Member
اولين كاري كه بايد بكني clear bios هست كه يه كار سخت افزاري و بايوس سيستمت رو به حالت اوليه در مياره...
جامپرش رو روي مادربور بايد جابجا كني و يكبار دكمه خاموش روشن رو بزني....
احتمال بعدي كه اينو اول انجام بدي بهتره...محكم كردن همه قطعات بخصوص رم و گرافيك...
بعدش ديگه ممكنه ويروس باشه..كه اگه ويندوز عوض بشه درس بشه....

و خدائي نكرده اگه راه نيفتاد مربوط ميشه به 1- مادربورد 2- پاور .......اين مشكل رو شوخي نگير...حتما به يك متخصص نشون بده

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا