در خواست كمك براي اكسپورت Psd به Html

saeid_1by1

New Member
سلام دوستان!
من ميخوام يه فايل رو از فوتوشاپ به Html تبديل كنم
اما وقتي اكسپورت ميگيرم كل لايه هايي كه كاركردم رو به يه فايل Gif تبديل ميكنه و فقط يع عكس بهم ميده!
من ميخام به صورت ديو بگيرم و لايه ها جدا باشن! كسي ميتونه كمكم كنه ؟

mostafa_az

Well-Known Member
شما نمیتونین لایه جدا داشته باشین . فقط میتونین با ابزار اسلایس ( Slice ) تصویر رو قسمت بندی کنین و خروجی بگیرین.

مخلصیم
مصطفی

saeid_1by1

New Member
مرسي مصطفي جان!!
ولي چه جوري ؟ يعني ميتونم تصويري كه قسمت بندي شده يه خروجي Html بگيرم!
بابا من خودم ديدم اينو!! خروجي مي گيرن از عكس ها با اون ترتيبي كه تو فتوشاپ هست و Html ميكننش!!
راحت هم ميشه سورسشو تغيير داد!!

آخرین ویرایش:
سلام
بعد از اينكه قسمت هاي مختلف كارت رو سلايس بندي كردي با زدن SHift+CTRL+ALT+S ميتوني خروجي HTML بگيري:
در كادري كه با عنوان save for web and device باز شده تنظيمات مورد نظرت رو انجام ميدي و دكمه save رو ميزني.
در كادري كه با عنوان save optimized as باز ميشه در قسمت html an image" save as type" رو انتخاب ميكني تا هم html برات بنويسه هم خروجي gif بهت بده.
اگر در اين قسمت html only رو انتخاب كني تنها كد html برات مينويسه بدون اينكه از gif ها خبري باشه.

در مورد كد:
كد html ي كه فوتوشاپ خروجي ميده مناسب يك صفحه hmtl نيست در اين كد همه چيز به عكس تبديل ميشه حتي ناحيه هاي سفيد كه هيچ گرافيكي ندارن . در صفحه ها سعي بر اينه كه حجم گرافيك صفحه پايين بياد تا صفحه سريع تر لود بشه كه فوتوشاپ همچين كاري رو نميكنه .تقريبا ميشه گفت هيچ كس از فوتوشاپ html نميگيره. اصولا هر نرم افزاري براي كار مشخصي طراحي شده.

موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا