در خواست كرك و....

hamedfardin

Member
بچه ها كسي اگه كرك برنامه swftext رو داره اينجا برام بذاره....در ضمن من خيلي تازه كار هستم..و فلش رو هم دوست دارم خواستم اگه آموزش فارسي سراغ داريد...يا يه كتاب فارسي و جامع خوب...كه از بازار بشه به راختي تهيه كرد...آدرس بدين...تا منم شروع كنم...ممنون

hamedfardin

Member
sunboy عزيز من به اين لينك رفتم...يعني قبلا رفته بودم..انگاري يه جورائي سر كاريه...در ضمن سيستمم هم ويروس گرفت...واسه همين اين تاپيك رو نوشتم تا كمكم كنيد...اگه بتونين برام پيداش كنين..و اينجا بنويسينش ممنون ميشم...

hamedfardin

Member
sunboy عزيز من به اين لينك رفتم...يعني قبلا رفته بودم..انگاري يه جورائي سر كاريه...در ضمن سيستمم هم ويروس گرفت...واسه همين اين تاپيك رو نوشتم تا كمكم كنيد...اگه بتونين برام پيداش كنين..و اينجا بنويسينش ممنون ميشم...

ali_ja

New Member
درباره كتاب بايد بهت بگم كه انتشارات ناقوس كتابهاي خوبي داره ف تو كه تازه كار هستي بايد سطح مبتديش رو بگيري در ضمن تو انقلاب هم مي توني اين كتاب رو بخري!!!

Sunboy454

Active Member
برای شما آپلود کردم ؛
Crack for SWFText v1.2
کد:
rar pw: forum.majidonline.com
در ضمن درخواستهای بعدیتونو که مربوط به کرک میشه تو انجمن امنیت ، مقابله با نفوذ ، کرک ارسال کنید ؛

hamedfardin

Member
ازت ممنونم....ولي ار كركش سر در نياوردم....حروف فارسي عجق وجق داشت...نه كد و ايميل...ميشه راهنمائي كني...شرمنده به خدا...بازم ازت ممنونم

Sunboy454

Active Member
کرکش فایل exe خود برنامست ، شما باید با فایل اصلی برنامه جایگزین کنید ، البته قبلش یه کپی از فایل اصلی بگیرین ، تا در صورت مشکل برگردونین ؛

SAIDSOHEIL

New Member
سلام من باي اين برنامه كه كار كردم نتونستم تو ي فلش ايمپورت كنم
چه جوري ميشه تو شفارسي نوشت و در فلش ام ايكس واردش كرد تا دستكاريش كرد
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا